0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından

Doğum yaptım özelde eşim de para arıyorum diyor gelip ödeme yapmıyor hemşireler ikide bir soruyor bende hastanede yatıyorum işte hastaneye ati giti artık bıktım ben  😭

22 Cevaplar

+10 oy
(1,245 puan) tarafından

Neden devlet hastanesi değil de özel hastane. Valla şu an kı zamanlarında erkeklere de çok üzülüyorum kadınlar oturacağım çalışmayacağım ama her şeyı alacaksın yapacaksın diyor. Kımse yazmasın erkek bakmak zorunda diye kadın da çalışmalı kı bi yerlere gelsınler. Günümüz şartları imkanları bellı herkes elını taşın altına koyacak

(1,383 puan) tarafından
+2

Erkek bakmak zorunda olabilir ama özel hastane lüks. Ben de çalışıyorum ama özelde doğurmak istemiyorum. Bazı kadınlar gerçekten kendini kraliçe Elizabeth sanıyor. Evde yatayım, herşeyin en iyisini getirsin, robot süpürge alsın,airfrey alsın, özelde doğum yaptırsın iyi valla. Bu adamların canı yok mu?

(1,245 puan) tarafından
+1

Vallahı öyle etrafımda var kocasını o kadar zora soktu ki kredi çekti 4 milyon ödemeyeceğim dıyor hoş istese de ödeyemez o mıktarı. Adamın etı budu bellı yanı alamayacak şeylerı nıye isterler anlamıyorum sonra nıye mutsuzuz dıye ortalıkta dolaşırlar. Özel lüks yanı gerek yok paran yoksa veya kısıtlı ise kalsın şimdi hastanede eşi bulana kadar parayı

(1,383 puan) tarafından

Büyük ihtimalle kocası devlet dedi. Kadın da özel diye diretti o da kızdı ödemiyor. Olacağı bu yani. Adamın yaptığı da hoş değil ama böyle örnek çok 

(4,876 puan) tarafından

Diğer postunda anlatmış aslında.kardeşine araba alırken var özele gelince yok diyor demiş

İlgi istemiş ama yanlış kocadan istemiş sanki . Karısını hastanede bırakan adam adam değildir zaten

(295 puan) tarafından

Erkek dediğin böbreğini satar yine çıkarır ordan karısını 

(1,245 puan) tarafından

Orası öyle elbette onu hastanede bırakmak adamlık değil. Ben genel olarak yazdım bazen şartlar el vermiyor. Ama huyunu da bilir insan eşinin neyı yapıp yapmayacağını

(212 puan) tarafından

Benim ikinci doğum felâket zordu, sancı hat safhada tabi devlete gidiyorum...

Neyse kanama da olduğu için doktorlar kesinlikle eve gitme hastane etrafında yürüyüş yap açılman olsun. Bende yürüyüş yaptım ama fayda etmedi sabahtan gitmiştim gece oldu hava birden soğudu Haziran ortası, eşim eve gidelim de bize Hırka götüreyim dedi bende gelecem dedim ev de araba ile 15 dakika mesafede kalıyor. Gittik Hırka aldık yol üstü özel hastane vardı eşim direk arabayı çekti in dedi gidelim doğur sende Kurtul sancılardan dedi etti etmedi inmedim, orda da aynı acıyı çekeceğim devlet hastanesinde de en azından devlet son noktaya kadar normal doğum olsun diye uğraşıyorlar özel sırf 5 lira fazla almak için direk sezeryana alırlar dedim ve o an özele verebileceğimiz 20 bin 30 bin TL paramıda yoktu, eşim beni bırakıp para aramaya çıkacaktı bırakmadım. Gittim develtte doğurdum şimdi bir yaşında. 

İlk gebelikte de 6 sene önce bütün kontroller özel hastanede oldu doğumu da özel hastanede yapacaktım, doğuma az bir süre kala maddi açıdan zorluğa girdik daha doğrusu kaynana ile birlik yaşıyorduk pederim arabası çarptı parası eşimden çıktı, onu da devlette doğum yaptım, devlette doğum yapmak asla zoruma gitmedi sadece zoruma giden nankör olmamız oldu

(295 puan) tarafından

Onu da diyecektim de bayan yeni doğum yapmış kırmak istemedim

(212 puan) tarafından

Bayan kendi kendini zira sokmuş zaten bizim de amacımız kırmak değil, ama herkes aynı yastığa baş koyduğu insanı az çok tanır ya. Keşke inat etmek yerine devlette doğursaydı ne boyke hastanede hapis kalırdı nede başı ağrırdı.... Gerisi Allah kerim zaten Allah haklıyı da görüyor haksızı da

(295 puan) tarafından

4 çocuk doğurdum durumum olmasına rağmen çöpe atacak param yoktu üni Hastanesi'nde çatır çatır normal doğum yaptım hmde 

(163 puan) tarafından

Kızlar kimse kimsenin durumunu bilmiyor benim eşim ailesine gelince trilyon harcayan biridir durumum kötü olsa diyecem ama ailesini dinleyor dinlediği için beni hastanede bekleti ve ayriten paraya fark koydular aldılar oda ödedi yoksa ilk çocuklarımı devlete doğurdum zaten beni bu çileye o soktu herkes eşime hak vermiste eminim siz benim yaşadıklarımı yasasydiniz böyle demezdiniz 

(1,245 puan) tarafından

Hayır canım kımse eşine hak vermedı ama anlattığına göre mağdur olmuşsun. Benim fikrim başta öderdim parayı bazı hastaneler de öyle yapıyor zaten. Ödedıyse eşin sevındım adına. Postu görmüşken fikrimi yazdım yoksa seni tanımam etmem. Geçmiş olsun

(163 puan) tarafından

Allah razı olsun canım bu hafta önce dedi özelde doguracan diye götürdü ben hallederim dedi.

(229 puan) tarafından
+4

Bırı bı kuyuya taş atınca dıgerlerıde peşinden gıdıyo

Erencim cok takılma 

Bnd yorumları okurken şaşırıyorum cunku senin buraya yazdığın kadarını bılıyoruz belki kocan çok zengin ama gıcıklığına oyle yaptı neyden bılebılırız belki kocan ıstedı ozeli ama sonra vazgeçti neyden bilebiliriz 

Yok kocayı zora soktu yok oyle yaptı böyle oldu içeriği bilmeden sayıyorlar

(163 puan) tarafından

Kocamın aklını çok celiyorlar bırak hastanede kalsın sürünsün dediler gitme bende özel istedim bidaha çocuk istemesin aldığı bedava çocuk dogurtmya doktora sezarayan yapalım bagaltalim seni dedi eşim yok baglatmayin sezaryan olmsasin normal doğum olsun diye adam daha çocuk ister ama burda bana derlerki daha bu adama çocuk diguruorsun zaten kırkım çıktığı gibi spreyli gizli takacam 

(9,082 puan) tarafından

niyeki . ben sahsen devleti sevmiyorum insan gibi davranmiyorlar sadece kadin digum degil

hemen hemen her bolumde oyle. sefillik cekecegime edebimle parami verir dort dortluk bakilirim .   devlet hastanesine omrum biyunca bi evlilik evraklari icin testler icin girdim. bide ise girerken heyet raporu istediler saglik raporu o yuzden girdim. bunun icin bile ordan oraya ordan oraya ay cinnet gecirecekdim . sacma sapan herkes bi tiriplerde . sanki bedavaya hasta bakiolar maas almadan.

da bu arkadasin kicasi para bulamicaksa zaten parasini ayarlamis olmasi lazim doguma kadar . para yoksa neden ozelde dogurdu onu anlamadim cidden.

hastaneyi mi dolandirmaya calistiniz hastane donunuza kadarda alir istese

(163 puan) tarafından

Düzgün konusrumusunuz dolandırmaya çalıştınız diye ne demek 

(3,024 puan) tarafından

Yorumu yapan arkadaş için yazıyorum @22hanimin biri11 çalışmıyorlar ama özelde doğurmak istiyorlar Evet çalışmıyorum Evet özelde doğurmak istedim ve Kocam da o parayı nereden getirirse getirsin umurumda değil Çünkü ilk kızımnda devlete gittim daha yaşım çok küçük oradakilerin o Afedersiniz ** gibi muamelesini gördüm beni yerimden kaldırmadılar iki gün boyunca suni e sancıdan çatlayacaktım resmen Eni s onu bakmadılar yine bebek kafası çıkmak üzereyken beni çatalar çıkardılar ve bebeğimin beynine geç oksijen gitti Şu an 4 yaşında yaşıtlarından geride gelişim geriliği var 2-3 yaşına kadar yürümedi şu an elhamdülillah yürüyor ama konuşması yok ben çok acı bir tecrübeyle devletin ne kadar kötü bir hastane olduğunu anladım

Ki zaten postu açan da yeni doğum yapmış mağdur bir kadın  bizim  yapabileceğimiz tek şey dua ve teselli

(1,383 puan) tarafından

@gulistaN_18 özel hastaneler çok mu güvenilir sence? Sen yine ihmale kurban gitmişsin. Özelde bile isteye öldürülen bebekleri duymadın sanırım 

(3,024 puan) tarafından

Doğru işte özel de olsa devlet olsa hepsi insanın şansına bağlı Ama tanıdık güvenilir bir Özel hastane olunca insan güveniyor

(1,383 puan) tarafından

Yani işte tanıdık olduktan sonra İnan devlette de iyi davranıyorlar. Benim de son gunlerim çok da korkuyorum yani. Ama özele de güvenemiyorum. En azından devlette iki itip kakarlar ama bilerek zarar vermezler diye kendimi teselli ediyorum :( 

(728 puan) tarafından
+1

Erkekte kendine güvenmiyorsa evlenmesin çocuk yapmasın kadına güvendiği için mi evlendi ve çocuk yaptı kusura bakmasın kimse adam evlenirken bu kadın çalışır bana destek olur yada olmaz diye biliyordur , ve bebek kız olduğu için böyle tepki vermiş, adam evleniyor eeee kadın bir şey istemesen kadın bir şey almasin kendi çalışsın o zaman adam da ev işini yapsın çocuk doğursun çocuk yapsın bunu yapmayan adam kadından da beklemesin destek maddi olarak çünkü erkek kafa yapısı kadın işe de gitse akşam çocuk bakacak ev işi yapacak adama hizmet edecek ama adam yan gelip yatacak 

(1,245 puan) tarafından

@gülistan_18 yazdığımı tekrar oku istersen.Çalışmayan özele gitmesin demedım. İmkanı olan elbette gider bende gittim. Ama demek istediğim madem yok ne diye insan kocasını zora soksun. Eşimle en dibi gördüm gerektiği yerde 1 sene boyunca üst başta almadım. Ama olduğu zaman da çatır çatır harcadım. Kadın her dönemde değil tabiki hamilelik bebek vs çalışmaz ama onun dışında çalışmalı bana göre benim fıkrım bu. Tek maaşla zor geçim herkes bunu biliyor. Çalışıyorum çocuklarımı en iyi şekılde en rahat şekılde büyütüyorum. Ama hiç bir zaman ben oturayım eşim nerden bulursa bulsun demedim. Çoğu evlılıkler o yüzden yüzden bitiyor veya mutsuzlukla geçiyor. Nasıl ki ev işi kadına zorunlu değilse para getirmek de sadece erkeğe zorunlu değil. Yine söylüyorum benım fikrim böyle. İsteyen istediği gibi yaşar😊

(212 puan) tarafından

Benim niyetim seni kırmak değil yargılamak hiç değil. Ne sen beni tanıyorsun ne de ben seni tanıyorum. Ne sen benim hayatımı yaşadıklarımı biliyorsun nede ben senin. Davanda haklısın ama eşinin sorumsuzluğunu da biliyorsun, bahsettiğin gibi ise Allah gelsin hakkından.

(212 puan) tarafından

Valla doktor işi şans işi benim düşünceme göre. Bende hep tam tersi durumları yaşadım gittiğim özel.hastanelerde sadece paramı çöpe atmış oldum. Ama develt hastanelerinde gayet güzel doktorlara denk geldim. İlk gebeliğim de özel de bütün muanelerimi oldum ama doktor değiştirdim çok büyük bir ihmal yapmıştı..bebeğin suyunda amniyotik bant vardı görmemişti doktor devlet hastanesinde fark edildi şükür tekrar karnıma yapışmıştı yoksa Allahım gecinden versin çocuğumun vücuduna değseydi sakat doğardı kafasına değmiş olsaydı gebelik sonlanacaktı. 

(3,024 puan) tarafından

@22hanimin biri11

Umarım eşin kıymetini biliyordyr ve hakkını inkâr etmez hiç bir zaman çünku hem çalışmak hem çocuğa bakmak çok zor gerçekten anlayışlı bir eşse herşey güzel geliyor ama genelde erkekler en ufak bir tartışma da yapmasaydın calişmasaydın deyip tüm fedakarlık ları inkâr ediyor

-Reklam-
+2 oy
(4,876 puan) tarafından

Yokmu başka kimin kimsen baban kayınpeder in ara onları . Ne demek attı gitti

Parası yoksa niye özele götürdü

Yada önceden götürecekti niye parasını ayarlamadı

(163 puan) tarafından

Kız zaten ailesini dinliyor bırak sürünsün hastanede bidaha özel istemesin diye oda aile aklıyla yürüyor ama hastaneye tabiki farkını aldı o öyle devam etsin rezil olur

(9,082 puan) tarafından

millet ne mal ya . hayir doguran senin karin . en iyi yerde dogurain ne var. yani dogan senin cocugun rahatcana bakilsin edilsin insan gibi davranilsin. niye illaki surunmeye mahkum

kalmali. bu adamin evinemi gidecen hastaneden cikarsan. beni kocam hastanede oara odememek icin braksa direk bisanma sebebi heralde oyle seymi olur . ara doktorun birisi bir ay beraberlik teklif etti kabul

edersem

parami odeyecek de. heralde boyle bir sekilde hastane masraflarinin odenmesini bekliyor ailesi. ben gelip odeyecek halim yok ya. ya esin odeyecek ya kendini satacan heralde aklima tek bunu boyle dusunuyorlar diye dusunmek geldi sahsen

(163 puan) tarafından

Geldi ödedi canım hemşireler aradı eşiniz burda kaldıkça ek ücret yükseliyor dedi geldi ödedi 

(4,450 puan) tarafından

net boşanma sebebi ya

+2 oy
(950 puan) tarafından

Ne diyeceğimi bilemedim vallahi madem öyle devlette niye yapmadın sırf özel diye özelde doğum yaptım havamı atayım diyeni de çok duyduk gördük Allah akıl fikir versin inşallah 😒

(4,876 puan) tarafından

Diğer postunda kocasına kızmış BMW aldı kardeşine die ona inat gitmiş sanırsam 

(950 puan) tarafından

Tövbeeee estağfurullah anlam veremiyorum öylesine yaa 🤷‍♀️

+1 oy
(2,116 puan) tarafından

Geçmiş olsun Gelip biz mi ödeyelim ne istiyorsunuz😄

(2,116 puan) tarafından

Hoşgeldiniz🩷Bebeğinizi saglikla büyütün insAllah 🌺İsim konusunda anlaşmazlık yaşamistiniz sanırım inşallah sizin istediğiniz olur.

(163 puan) tarafından

Doğum raporunu aldım canım bende şimdi isim.komisu daha açılmadı ilaki benim bacilarini yada annesini koyarım derse İlk iş kendim gidip cikaracam ismnimi ailesinden hiç biri arayıp geçmiş olsun bile demediler bide onların adımımı takacam 

(2,116 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aynen öyle kaynana doğursun erkeği ona koysun kendi adını ya da kızlarınin adını 😡 Size başka isim diyip kimliğine anasının adını yazdirabilir dikkat edin 🩵

(163 puan) tarafından

Doğum raporu bende iyi olduğum gibi gidip kendim ciakracam ona güvenmiyorum 

(2,116 puan) tarafından

En iyisi 🩷

+1 oy
(19,557 puan) tarafından

Şaka gibi keşke özele gitmeseydin mağdur olmuşsun eşinde çok rahat gerçekten 

(163 puan) tarafından

Yine olsa yine giderim bu adama acımam 

(15,037 puan) tarafından

Mevzu adam değil sen ve çocuğun/çocukların. Evde seni bekleyen diğer yavrun 

(163 puan) tarafından

Aynen 

+1 oy
(180 puan) tarafından

O zmn neden ozelde

+1 oy
(163,356 puan) tarafından

IBAN at yardimci olan olur belki diycemde bugün bu troller yetti

(18,469 puan) tarafından

IBAN atsa para atacan mi Sevda. Valla ben atmam. Hayır yani kocası da bilmiyor mu özelde doğum parayla..madem para yok ne diye özelde doğum yapıyorlar..3 5 bin değil ki borç alıp kapatacan. Yazık ya. 

Len bende elaleme para yedircek gozmu var🤣🤣🤣

(18,469 puan) tarafından

Valla ne bölüm bir an ciddiye aldım yorumu 🤣 sende para bol Euro dolar falan ne kullanıyonuz orda 🤣🤣🤣

(163 puan) tarafından

Ödedi kızlar evime geldim düşümü aldım 

Şuan eskisehirdeyim hayatım tl kullaniyom🤣🤣🤣

+1 oy
(394 puan) tarafından

Birinin para bulup vermesi gerekiyor.kredi çeksin gene bulsun yani.denizbak finans bank kolay kredi verir.olmqdı sen çek kredi kredi al.çık hastaneden.olacak şey değil para hazır olmadan yapmasaydın keşke ama olan olmuş.

(163 puan) tarafından

Ailesi onay vermediği için o ödemiyor 

+1 oy
(1,964 puan) tarafından

paran yoksa özele gitmezsin olur biter. özele gittiysen o para ödenecek besbelli... vermezseniz sizi hapis tutacaklarını sanmıyorum ama mahkemelik, icralık olabilirsiniz gibime geldi

(163 puan) tarafından

Ödedi bı şekilde 

+1 oy
(22,890 puan) tarafından

Aileni ara. Bı şekilde çıkarsınlar seni. Git ailenin evine. Aç davayı. Ne yapılır başka. Doğum yapmış karısını evladını hastanede bırakan insan musveddesine ne denir.

Ha ama sen de az değilsin. Eşinin onaylamadigi bir şeyi inat uğruna yapmışsın. O da böyle intikam almış aklınca. 

(163 puan) tarafından

Ödedi cannim inat yapmışım değil benimkisi bu dilden anlıyor 

+1 oy
(2,078 puan) tarafından

Kimse görmeden kaç en iyisi bu 

(163 puan) tarafından

Geldi ödedi ödemeye tabiki fark aldılar 

(1,586 puan) tarafından

nasl fark aldilar seni birakip kac gun kaldn ki

(163 puan) tarafından

2 gün 

(1,586 puan) tarafından

sezeryanda zatn 2 gun kaliniyor nedn fark aldklarini sorsaydnn keske

(163 puan) tarafından

Bilmiyorum ki belki 

+1 oy
(6,628 puan) tarafından

Eşin sürekli senin dışında herkese parasını saçtığı için sende özelde doğum yapmak istemişsin haklısın bu konuda ama kocan zaten iyi bir eş değilken sen bir değil iki değil üçüncüyü neden yaptın canım çocuklarin hiçmi kıymeti yok aile olmayı becerebilen kim varsa çok çocuk sahibi olsun diğer türlüsü evlat ziyanlığı kusura bakma  bu adama bir çocuk bile çok iken gitmiş üç çocuk sahibi olmuş

(163 puan) tarafından

Eşim bu çocuk kız çocuk diye böyle davranıyor hem ailesi hem kendisi ailesinin hiç birisi arayıp geçmiş olsun bile demediler artı ben dotkrara dedim sezarayan yapalım baglatalim dedim eşim geldi dediki normal doğum baglatmayalim dedi halen çocuk istiyor bu adam

(6,628 puan) tarafından
+1

Senin kocanı dünyaya getiren zamanında kız evladı değilmiydi erkekten mi dünyaya geldi zannediyor dilerim beğenmediğini evladına muhtaç kalır ileride o zaman görür evlat beğenmemeyi sende korun bundan sonra bence bu adama bir daha evlat doğurma 

(2,116 puan) tarafından

Kaynanan varsa görümce elti kendileri erkek heralde kurban olsunlar senin doğurduğun kızına 🌺🩷🩷

(163 puan) tarafından

Kurban olsun kar aynen 🫶

+1 oy
(783 puan) tarafından

Ne kadar saçma sapan yorumlar yazıklar olsun bayanlar….bayan yeni doğum yapmış. Belki riskli gebelik…belki başka bişey..çoğu yorum dövmediği kalmış ztn zorda..

Soru sahibi üzülme bir şekilde gelip çıkarcak

(163 puan) tarafından

Geldi cikarti canım evdeyim kadın kadının düşmanı derler doğruymuş 

(285 puan) tarafından

Gönderinize cevap yazamadım bir kaç kere okuyup çıktım çok üzüldüm gerçekten durumunuza.hele yorumlarda ki alaycilik şok etti beni yani keşke kadın kadının düşmanı değil l,kadın kadının yurdudur diyebilsek.

(163 puan) tarafından

Aynen haklısın canım ama çeken bilir 

0 oy
(295 puan) tarafından

Uzun uzun uzzzun yazayım dedim ama diyecek bişey bulamadım neyse

(163 puan) tarafından

Ödedi geldi farkini aldılar tabiki 

0 oy
(15,037 puan) tarafından

Niye özel tercih ettin ki doğum parası hazır olmadan

(163 puan) tarafından

Ödedi canım ben hep dedim hazırla doğum parasını 

0 oy
(23,429 puan) tarafından

O parayı cebime koymadan veya hesabıma yatırmadan asla özelde doğuracağım diye gitmem çünkü ömür boyu unutulmayacak anılar bırakıyor doğum süreci 

(163 puan) tarafından

Aynen canım 

0 oy
(49 puan) tarafından

Sen nerdesin nerelisin

0 oy
(7,082 puan) tarafından

Paran yoktu devlette yapsaydın sende 

(163 puan) tarafından

Söz konusu para değil para var eşim kicikligima ödemedi develte yaptım zaten önceden develte karşı değilim ama eşim herkese bomker birisi bana gelince kısıyor 

0 oy
tarafından

Allah analı babalı büyütsün gülüm 

Ben de ilk özelde doğum yapmak istemiştim 

Eşimin durumu pek fazla yoktu emekli adam nede olsa düşündüm taşındım doğru yolu devlette doğum yapmakta buldum zaten sezeryanla olmustum cocuk tersti.gun verdiler.dogurdum.2 gün kaldım.sonra çıktım.

(163 puan) tarafından

Teşekkür ederim ♥️ alah razı olsun 

tarafından
+1

Rica ederim canım 

0 oy
(2,582 puan) tarafından

Ben yorumdakilere katilmiyorum eşinin parasi varmış madem var ne diye ödemiyor iyi yaptın özelde dogurdun heleki kız diye böyle yapıyorsa Allah akıl fikir versin

(163 puan) tarafından

Vala zaten ben burdakileri anlamıyorum kadın kadınınin düşmanı derler doğruymuş 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 310 göst.
0 oy
3 cevap 126 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Periiii89 (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 377 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Pisupisu (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,224 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,101 puan) tarafından soruldu