0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından

Merhaba kizlar bebeyim 5bucuk aylik gunuzleri 3defa uyuyor ne zaman 2uykuya gecmeli

11 Cevaplar

+3 oy
(3,501 puan) tarafından

Valla gına geldi artık şu postalardan şaka mı yapıyorsunuz anlamıyorum 😌😌😌 5 buçuk aylık bebek ister 3 kere uyur ister 10 kere uyur isterse hiç uyumazzzz bebek daha o en az 2 yaşa kadar uykular yerine oturmazz 👍👍👍

(3,501 puan) tarafından

Lafın gelişiiii 30 diyorum canıııımm çocuk istediği zaman uyur aç olsa zaten uyumaz çocuk . Benim 8 buçuk aylık oğlum var canııı ne zaman isterse ozaman uyuyor bu aralar uyku dengesizliği var mesela ama dert yapmıyorum niyeee? Çünkü daha bebek anca rayına oturacak uykuları 

(869 puan) tarafından

Dert yapmak deyilde duzenli olsa daha iyi oluyor.Oglumdada duzenliydi simdi bebeyimde biri 1saat,ikisi 30-40dakika olmakla 3kere uyuyor buda bana gore bir duzen

(723 puan) tarafından

O kadar haklı bir yorum ki daha bebek o yani iki üç uyku çok değil ki az belki de 

(869 puan) tarafından

Ben zaten cok demiyorum annerin fikirlerini sordum 

(3,501 puan) tarafından

Aynen öyle canım daha geçen 1 buçuk aylık bebeğe uyku düzeni nasıl oluştururm diye post açıldııı yaaa daha bebek minicik bişeey ne düzeninde bahsediyolar ben anlamıyorum o düzen oluşturma en az 2 3 yaş zamanında oluyor 

-Reklam-
0 oy
(4,125 puan) tarafından

bebeğin seni yönlendiriyor. o ne zaman hazırsa o zaman oluyor. 

(869 puan) tarafından

3kez kisa wekilde uyuyor amma dun 3cu uykusunu uyumadi ne kadar salasamda agladi bende diyorum acaba daha boylemi olacak bakalim nasil oluyor

(4,125 puan) tarafından

3ten 2 ye 2 den bire geçerken biraz sancılı oluyor. hem uykusu oluyor hem uyumak istemiyor 

(869 puan) tarafından

Evet kendini belli eder zaten ona uygun yapariz.Tesekur ederim

0 oy
(2,788 puan) tarafından

3-2 uyku geçişi için en tipik dönem 6.5-8 ya arası. Fakat bebeğiniz sizi yönlendirir. Ona göre hareket edersiniz. Henüz 3 uyku yapsa güzel olur.  Bu yaştaki bir bebeğin uyku rutini de olur  gayet, sadece bir düzen oluşturun. Işık kapatma, pijama giyme,.emzirme vs gibi. İleride zorluk çekmezsiniz. Bebeklere 4 ay itibarı ile uyku eğitimi veriliyor. İdeali yine de 8-9 ay. 

(869 puan) tarafından

Aslinda uyku duzeni var biri 1saat ikisi 30-40dakika olmakla 3kere uyuyor.Amma dun uyumadi 3cuyu ne kadar salasamda agladi uyumamak icin bende bilmiyorum 2uykuyami alistirsam yoksa eski duzenlemi gitsek

(2,788 puan) tarafından

Eski düzen devam edin ama zorlamayın bazen geçicidir atak dönemleri özellikle. Ya da birşey keşfettikleri günler pek uyumak istemezler

(869 puan) tarafından

Eskiyle devam o zaman bakalim istemezse deyistiririz kendini belli eder zaten tesekur ederim

0 oy
(2,981 puan) tarafından

8 aylık civarı 2 uyku yapar ama çocuğunu iyi takip et bir saat ileri bir saat geri cekebilirsin durumuna göre şuan küçük ama uyur istediği vakit.

(869 puan) tarafından

3uyku yapiyor 1i 1saat 2si 30-40dakika.Kendini belli eder herhalde

0 oy
(1,372 puan) tarafından

9 aya kadar 3 uyku yapmak istedi 9 aydan 24 hatta 25 aya kadar 2 uyku yapmak istedi şuan 1 uyku yetiyor 29 aylık tamamen çocuğa bağlı birşey bu

(869 puan) tarafından

Bakalim bebeyim nasil isterse oyle ilerliyoruz 3uyku yapsada kisa yapiyor

0 oy
(2,495 puan) tarafından

5-8 ay arası 3 uyurdu 8-12 arası 2 uykuya geçti şuan 13 aylık tek uykuya geçti 

(869 puan) tarafından

Tesekur ederim kendini belli eder herhalde bizde oyle ilerleriz bazi sabahlar daha erken uyanir o gun 4uyku yapiyor

0 oy
(886 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim bebeğim 16 aylık ve günde 2 kere uyuyor . Ogleden önce mesela 9.bucuk gibi .öğleden sonra e 3 4 gibi ... daha küçük senin ki . Kendisi belirliyor büyüdükçe 

(869 puan) tarafından

Uyumasi iyi dinlenmis oluyorlar gun icinde o kadar haraket ediyorlarki.Herhalde belli eder kendini bizde oyle ilerleriz

0 oy
(1,191 puan) tarafından

Genelde 7-8 ay gibi 2 uykuya eğer uykuya düşkün değillerse 12.ay gibi tek uykuya düşüyorlar bebekten bebeğe göre değişir 2 yaşında olup hala günde 2 kez uyuyan bebekte biliyorum ben 

(869 puan) tarafından

Aslinda iyi birsey dinlenmis oluyorlar.Kendini belli eder herhalde oyle ilerleriz

0 oy
(290 puan) tarafından

Zamanla kendiliyinden oldu bizde.. başda 3 uykuydu sonra 2 uykuya düşdü şuan 28 aylık gündüz tek uyku uyuyor 

(869 puan) tarafından

Tesekur ederim bakalim bende bebeyin isteyiyle ilerliyecem uykusu geldiyinde uyutuyorum yokss huzursuz oluyor

0 oy
(12,039 puan) tarafından

Canım bebeğin tahmini 3 saat uyanık kalabilir. Uyuma ve uyanma saatine göre değişir gündüz kaç kez uyuduğu. Uyanıklık süresine göre hareket etmelisin

(869 puan) tarafından

Evet 2bucuk 3saat uyanik kala biliyor.Sabahlari bazen daha erken uyaniyor o zaman 4uyku oluyor uykusu gelirse uyutuyorum yoksa huzursuz oluyor

(12,039 puan) tarafından

İşte ona göre ayarla canım bebek kendisi belirliyor  ne kadar uyuyacağını zamanla 3e düşer. Genelde 9 aylıktan sonra da 2 ye düşüyor bebekten bebeğe değişiyo

0 oy
(3,009 puan) tarafından

Neyi acele ediyorsunuz ki bebek 2 de uyur 4 te uyur ayrica uyursa ne olur neden 2 defa uymali afferin falanmi diyorlar kimi bebek uykuyu sevemezmi kimide uyku sevmez sen nomlrmal.uyutta bosver 2 3 defa gündüz uyumuş uyumamis 2 defa ayrica çok az beni bile bıraksan günde 3 defa uyurum 😁

(869 puan) tarafından

Acele etmiyorum benim icinde uyumasi bazen iyi oluyor islerimi yapiyorum.Sadece annelerden bilgi almak istedim onlarda nasil oldu diye.Yoksa uyuyorsa neden zorla ikiye salimki zaten uyusuda kisa sure uyuyor uyaniyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
0 oy
6 cevap 121 göst.
+3 oy
13 cevap 413 göst.
+3 oy
11 cevap 240 göst.

Kategoriler

1,467,292 soru

24,042,557 cevap