+3 oy
240 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (28 puan) tarafından

Merhaba anneler bayramlık aldınız mi aldiysaniz nasıl aldınız havalar daha tam ısınmadi buralarda ve yeni bronşit gecirdi bebeğim nasıl bayramlık alsam kararsiz kaldim 

11 Cevaplar

+2 oy
(713 puan) tarafından

Haziranda olacak bayram bence uzun kollu ama ince bir şey al ben öyle yaptım hem uzun kollu hem ince üstüne gönül rahatlığıyla birşey giydirebilirsin veya altına uzun kollu zıbın giydirebilirsin

(28 puan) tarafından

Tamma canım çok sağol 

(713 puan) tarafından

🥰

-Reklam-
+2 oy
(19,933 puan) tarafından

Bende henüz bakmadım ama uzun kollu alıcam inşallah 

+2 oy
(5,474 puan) tarafından

Almadım almayacağım. Temiz ve bayrama yakışır kıyafetleri var onlardan giyecek.

+2 oy
(4,054 puan) tarafından

Ben kışa kollu elbise alacağım. Antalya da yaşadığım için hava çok sıcak. Ama sen ince uzun bir şeyler al.

+2 oy
(1,153 puan) tarafından

Kot jile aldım içine de penye.

Hava soğuk olursa uzun badisi var onu giydiririm Yada ceket .💕🌼

+2 oy
tarafından

Gezilecek yer yok geçen bayram almıştım o yüzden bu bayram almayacağım havada ısınmadı zaten 

+2 oy
(4,526 puan) tarafından

image

Bu elbisesini sadece 2 kere giydi bunu giydiririm sanırım diğer kızım 11 aylık ona da buna benzer bluzu var kot ayni renk kombin olsun diye onu giydiririm. Geçen bayramda ikisine de yeni almıştım bu bayram almayacağım:)
+2 oy
(23,105 puan) tarafından

Almadım yazlık alıcam ben benimkiler hep büyük bir numara büyük olmasına bide kumaşına dikkat ederim 

+2 oy
(3,142 puan) tarafından

Almam galiba ama belli değil daha şuan birseye karar vermedim havalar yavaş yavaş ısınıyor artık 

+2 oy
(3,020 puan) tarafından

Valla bakacagim bende kısa alsak olmuyor uzun alsak sıcak olurmu bilemedim son ana birakmayi planliyorum yazlık giymesi için slopetlwr almak istiyorum

+2 oy
(508 puan) tarafından

Yaşadığın şehir kaç derece o önemli hani ben afyondayim o yüzden uzun pantolon kısa kollu gömlek vs birde üzerine baharlık hırka alirim mesela çünkü yazın bile akşamları ince yazlik ceket giyeriz akşamları Afyon'da yaşadığım için şort vs anca agustosda temmuzda giyer  en önemli unsur canım yaşadığın şehir hani bir anlatya da vs yaşasam kisa  şort gömlek takım alınır mesela 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
10 cevap 146 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,445 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,341 soru