0 oy
124 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (1,415 puan) tarafından

Kızlar 68 günlük bebeğim var, 48. Günde adet oldum sonra 2 hafta geçti tekrar  adet oldum ama bu adet 3 günlük ve kahverengi çok çok az geldi.

Aşırı korkuyorum acaba yerleşme kanaması olabilir mi? Yarın sağlık ocağına gitsem kanda birşey çıkar mı? 

Kızlar bebeğim küçük ve 5 buçuk  yaşında da oğlum var, ayrıca artık hiç çocuk istemiyoruz spiral taktırcaktım inaninki 2 kez sadece birliktelik oldu ve prezervatifle korunyordk:( 

3 Cevaplar

0 oy
(1,892 puan) tarafından

Herhangi bir korunma söz konusu değil mi? 

(1,415 puan) tarafından

Yok prezervatifle korunuyordu eşim, yukarda yazmıştım canım

(1,892 puan) tarafından

Görmedim orayı canım kusura bakma. Hiç stres yapma muhtemelen gebe değilsin, zaten doğumdan sonra böyle düzensizlik normal. 

(1,415 puan) tarafından

Ayy inşallah ya aşırı korkuyorum kan versem mi? Yaa ilk çocuğumda hiç düzensizlik yaşamadım ya

-Reklam-
0 oy
(7,830 puan) tarafından

Canım korunduğun dan eminsen hamile değilsindir takma kafana. 

Yeni doğum yapmışsın olur öyle düzensizlikler. Ama bu korku ders olsun korunmayı ihmal etme. 

Ayrıca spiral de taksan sadece spirale güvenme 

(1,415 puan) tarafından

Canım eşim prezervatifle korunuyordu, inşallah sadece bir düzensizliktir biraz içim rahatladı gibi. Eşime sordum oda yok olamaz diyor.

Ya spiralli korunsam ekstra eşimde prezervatifle korunur taki deri altı  koruma için maddiyatı halledene kdr 

Çünkü artık çocuk istemiyoruz inşallah çalışmaya başlayacağım ve gurbetteyim kimsemiz yok

(7,830 puan) tarafından

Deri altını bende taktım. 

(1,415 puan) tarafından

AA ne güzel nerde ve ne kdra taktınız? Emzirirken taktırılıyor mu?

(7,830 puan) tarafından

Evet emziriyorum. Devlette taktım 4600 e aldım

(1,415 puan) tarafından

AA çok iyi peki doktor kendisi mi takıyor yoksa hemşireler mi? Birde koruyuculuğu ne kdr süre?

(7,830 puan) tarafından

Hemşire takamaz canım Dr takıyor süresi 3 yıl

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Canım benim ilişkinin başından itibaren prezervatif kullanıyorsanız hiç sorun olmaz. Böyle düzensizlikler şu dönem gayet normal. Hiç stres yapma

(1,415 puan) tarafından

Aayy inşallah dediğinz gibidir yarın uzak yere yürüyerek sağlık ocağına gitmem gerekiyordu 2 aylık bebekle. Yarın o zamn gitmeyeyim sağlık oçağına, zaten cuma günü aşı eçin gitmem lazım o zaman gerekirse kan veririm

(1,876 puan) tarafından

Aynen canım çok daha mantıklı. 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 58 göst.
+1 oy
3 cevap 117 göst.
28 Mayıs 2025 Cinsel Yaşam kategorisinde sulenaz (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.

Kategoriler

1,471,732 soru