0 oy
268 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (5,531 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar resim için özür dilerim başıma gelmediği için soruyorum normalde bugün adet olmam gerek dün belirtim var diye test yaptım hafif gölgeli çıktı çizgi gibi de değil sabah namaz kılarken sağ kasığımda böyle kelebek kanadı cirpmasi gibi bir şey hisettim sonra lavaboya gittim hafif kahve leke gelmiş devamı yoktu 

Ovulasyon kullandım ve yumurtlama yakaladık bu ay

Az önce yine bu renk gelmiş başıma hiç yerleşme kanaması gelmedi o yüzden soruyorum 

Bu yerleşme mi ? Adet mj sökülüyor??

5 Cevaplar

+1 oy
(3,376 puan) tarafından

Askim bu kahverengi degil pembe akinti degil mi bende anlamam ama reglim de hic boyle olmaz Rabbim hakkinda hayirlilari versin 

(5,531 puan) tarafından

Sabah kahverengiydi buda az önce geldi canım internete kahve ve pembe diyor devamı da yok benim reglim de böyle olmadı hiç 

(3,376 puan) tarafından
+1

HHayırlısı olsun balim 

-Reklam-
+1 oy
(2 puan) tarafından

Birkaç gün daha beklemelisin bence bu akıntı illa yerleşme olamaz ben gebe kaldığımda Kahvernegi lekeydi adet sandım sonra gecikince dedim ki adet lekesidir meğersem değilmiş günün geçince birkaç gün daha bekle derim Rabbim hayırlsıyla versin inşallah 🌸

(5,531 puan) tarafından

Benim de sabah kahverengiydi sonra gelmedi az önce geldi bu da bilemedim sadece kasığımda bı tarafta var ağrı midem bulanıyor bide 

+1 oy
tarafından

Yani iki gün bekle koyduğun ped dolmuyorsa böyle silik silik geliyorsa gözün aydın diyelim inşallah ❤️

Ama 2 gün daha bekle kıvamda artış varsa ozaman regl kanamasıdir . Güzel Bi haber de olabilir 

(5,531 puan) tarafından

Parlak pembe hafif şeffaf geliyor arada arada açık kahve geliyor ama hiç kan renginde gelmedi rahim de böyle geriliyor yirtiliyor sanki 

tarafından

İşte bak bu sorunun cevabini sana önümüzdeki 1,2 gün verecek ya regl olursun 2 güne yada 1 yıl reglyi unutursun inşallah 

(5,531 puan) tarafından

İnşaallah canım az önce çamaşıra yine açık kahve gelmiş bakalım nolcak sabaha normalde adet olsam idrar arkasına sökülür gelirdi normalde 

tarafından

Doğru öyle olmalı ama bakalım. Sabret bide haber et ❤️

(5,531 puan) tarafından

Tamam canım ♥️

+1 oy
(396 puan) tarafından

Canım ben yaşadım daha önce ama benimki daha açık ve daha az di silince geliyordu bu ay da yaşadım kahverengi pas lekesi gibi bunu kadar sonrasında silince geliyordu 1 gün sürdü 8 Mayıs günüm 2 gün önce gördüm bakalım hamile olursam haber veririm ama olduğumu düşünmüyorum ha bende leke gelmeden önce kasik ve göğüs ağrısı vardı oda bitti şimdi hafif oluyor arada

(5,531 puan) tarafından

Benim de açık renk kamera da koyu çıkmış da sbaah da kahverengi leke geldi kasıklarım da hafif karıncalanma var başka da bı şey yok bide aşırı midem bulanıyor 

(396 puan) tarafından

Bende mide bulantısı yiyecekten tiksinti şeklinde oluyor onun dışında bir belirtim yok nasip herşey rabbimin elinde o nasip ederse olur 

(5,531 puan) tarafından

Benim de aynı birde sürekli uyku ve halsizlik var bakalım nasıp 

0 oy
(5,531 puan) tarafından

Yok mu bilen kızlar 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 649 göst.
+1 oy
4 cevap 267 göst.
+1 oy
4 cevap 88 göst.