+1 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Arkadaslar esimle izne antalyaya tatile geldik esim köye ailesine gitmek kalmak istemiyor cunku 2 sene önce kaynanam bana sen babangilde kal cocuklarla oglum burda kalsin demisti. Oyuzden esim gitmek istemiyor ama konusuor telefon da .

Bugun esim aradi kayinpederimi ,dedi cocuklar ve hanim köye gelecek almaya gelirmisin. Annesigilde kalacak. Kayinpwderimde dedi sen nie gelmion falan filan tartistilar. Kayinpedweim sen gelmiyosan bende gelmem almaya dedi. Bende elime aldim telefonu gelme ama senin de torunlarin falan biraz söylendim.eltimgil onlarda .iyice ona karsi bana oldular. Siz olsaniz ne yapardiniz?ayip deilmi yani ben gelini ve torunlarini almaya gelmem sen gelmezswn esimw. Ne kadar yanlis ve ayip dedim ama gelmeyinde ama bunuda unutmayin

Sizce ne yapim siz ne yapardiniz?

Taksici var kardesim var gelir almaya mesele o deil ama cok zoruma gitti.

6 Cevaplar

0 oy
(981 puan) tarafından

Ay çok haklısın, git e onlara bence

(17 puan) tarafından

Yok zaten istemiyorlar canim ama eltimde orda ya ondan kprktuklari icin iyice beni degersizlwedilwe.

Sizce engeliyimmi kayinvelimi ve kayinpwderi yada aradiklarinda acmiyimmi?

Resmen beni ve cocuklarimi hice sayiyorlar

-Reklam-
0 oy
(5,102 puan) tarafından

zoruna gitmesin. görülmeyi tamamen kesmen için fırsat. boşver 

(5,102 puan) tarafından

engellemek çocuk işi ama ben muhatap olmam bundan sonra. 

(17 puan) tarafından

Tammam canim yani sadece beni ve cocuklarimi havalanindan al annemgile birakack yok esime diyor den gelmeaen bende almaya gitmem. Bende dedim ozaman sen beni ve torublari hice sayiyosun kappatik.

Iyi yaptimmi canim?

Bidahada muhattap olmamm.peki aradiklarinda aciyimmi?yoksa cevap vermimmi?

(5,102 puan) tarafından

ben olsam açmam. 

sen gelin olabilirsin ama onlar da torun. üstelik oğulları istemiş bunu. 

tabi daha önce yaşananlar da malum, seni istemiyorlar belli, bu durumda sen niye görüşeceksin ki zaten

(17 puan) tarafından

Dimi canim aynen 

(17 puan) tarafından

Tamam canim.  Peki ben annemgile gittimde ertesi gun 1 saatligibe oturmaya gidimmi kayinvelimgile yoksa gerek yokmu. Annem dior git sonra gelin küsmus falan derler.esime ve bana kalsa 1 saatlik te gitmem.sence canim bide eltimgilde onlarda.eltimle konusmuyoruz.sence ne yapim en mantikli ve en dogrusu nedir

0 oy
(209 puan) tarafından

Eşin senden yana bu inanki o kadar değerli birşey ki kıymetini bil 

onlarıda görmemezlikten gel.. Sonuçta sen gitmek istediği söyledin senden çıktı boşver 

(17 puan) tarafından

Aynen canim biz sadece dedikki beni ve cocuklarimi havaalnindan alsin oda yok oglum gelmiyosa gelmem iyi dedim.ama demek sen beni ve torunlarin i hice sayiyon dogru dedimmi canim sence?peki aradiklarinda acmiyimmi yoksa cevap vermiyimi?

(17 puan) tarafından

Tamam canim.  Peki ben annemgile gittimde ertesi gun 1 saatligibe oturmaya gidimmi kayinvelimgile yoksa gerek yokmu. Annem dior git sonra gelin küsmus falan derler.esime ve bana kalsa 1 saatlik te gitmem.sence canim bide eltimgilde onlarda.eltimle konusmuyoruz.sence ne yapim en mantikli ve en dogrusu nedir 

(209 puan) tarafından

Ben olsam gitmem siz büyüklük gösterip gitmek istemişsin o bile yanlış bence eşimin olmadığı gitmediği yere asla gitmem..

(209 puan) tarafından

Aradıklarında aç tabi anlat kendini yaptığınız yanlıştı evinize gelmek isteyen birini geri çevirmeniz doğru değildi falan de, güzel konuş ama tersleme sonra zaten eşimin olmadığı yerde işim yok hata bende ki sizi büyük sayıp gelmek istedim de 

0 oy
(22,324 puan) tarafından

Valla bişey anlamadım kız aç düzgün okunaklı yazın . Ama sen annengile oğlum bize gelsin diyen birine zaten gitmem oğlu giderse gitsin ...

(22,324 puan) tarafından

Açmam arasin dursun yoklarmis gibi davranirm onlar gelsin senin ayağına 

(17 puan) tarafından

(22,324 puan) tarafından

Aşko bana sorma ben olsam gitmem mesela ben ailemin yanına gidiyorum İstanbul a görümcem de orda ama davet etmeden ona da gitmemi istiyor aslında aramız çok iyi ama davetsiz de gidemem 1 ay kalırım onu gormeden dönerim misafir bensem davet etcek arabası da var gelebilir alabilir beni o öylece gelmemi bekliyor çok bekler gitmem sende gitmeyerek tavrını koyabilirsin ama gitmeye de gönüllü gibisin

(17 puan) tarafından

Walla gitmek istemiyorum canim ama annem dior git bosver 1 saat otur gel.demesinler kusmus gelin falan bide yurtdisinda yasiyorum  bilmiylrum canim 

(22,324 puan) tarafından

Gitmem ben olsam yurtdışından gelcem karı bana tenezzül edip gelip almiycak o zaman beni görmese de olur 

0 oy
(410 puan) tarafından

Haklısın valla huzursuzluk kadar kötübir şey yok Allah yardım etsin insallh. Sadece şöyle iyi yanı var eşin seni savunuyor

(17 puan) tarafından

Evet canim sence annemgile gittim de 1 saatligine görmeye gidimi yoksa geeek yokmu?

(17 puan) tarafından

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Kocan annesinin evine gitmek istemiyorsa senı götürsün dönsün madem. Babası gelip sizi almak zorunda değil bi de onlarda kalmayacakmışsın.

Saçma olmuş gel onları götür ama annesinin evinde kalacaklar demesi. Senin de araya girip kayınpederine laf yetiştirmen saygısızlık. 

(17 puan) tarafından

Istemiyor canim bizi iste laf olsun die. Ama dayanamadim canim dedim torunlarin deilmi insani hice sayiyorlar dedim bu sadece ama sanki beni hice sayiyorlar

(2,005 puan) tarafından

Herkes çocuklarını eşit sevmıyor herkes için torun can ciğer kuzu sarması değil. İstemiyorlarsa gıtmezsin. Ama laf yetiştirmen olmamış. 

(17 puan) tarafından

(2,005 puan) tarafından

Sanırım gitmezdim yanlarına. Sen de ıyı hissetmeyeceksen gıtme.

(17 puan) tarafından

Ben gitmek istemiyorum canim ama annem dior 1 saatligine git gel bosver. 

Yurtdisindan geliom iste millet demesin gelin küsmus falan.  Sence

(2,005 puan) tarafından

Kız senin kocan gitmiyor sen de gitmek zorunda değilsin. Eşim isteseydi onun hatırına giderdim. Ama elalem ne der diye değil. Elalem nerden bilecek gidip gıtmediğini. Kaynanalar derse de onlara laf gelir sana değil. Seni küstürmüşler ki gitmemişsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 186 göst.
0 oy
9 cevap 743 göst.
+3 oy
5 cevap 468 göst.
13 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kayra34 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler