+4 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından

Kızlar merhabalar yaklaşık 2 3 aydır eşimle devamlı bir anlaşamama halindeyiz ama her Allahın günü ile gidiyor bana öyle güzel davranıyor ki anlatamam aşkım canım bitanem şöyle yapalım böyle yapalım ama eve gelince yanyana resmen içinden biseyler çıkıyor devamlı telefon oynama suratıma bakmama çocuk üzerinden laf atma yaptığım herşeyi eleştirme bende artık sinir hastası olup çıkıcam en sonında devamlı laf Sayan söyleyen tartışan adam işe gidince melek kesiliyor dengesizliğiyle dengemi bozuyor çok konuştum söyledim anlamıyor Allah aşkına bana bir fikir bisey söyleyin ben napayım ya her Allahın günü kendimi ağlarken buluyorum sonra güçlü durmaya çalıştıkça sanki beni yıkmaya çalışıyor napayım bilmiyorum 

5 Cevaplar

+3 oy
(272 puan) tarafından

Neden evde böyle yapıyor büyü fln mi var acaba pek anlamamda aklıma geldi. Evde bakara suresi ac cnm sen yinede

(8 puan) tarafından

Ya aklıma gelmedi değil biliyormusun ama bilemiyorum bu kavgalardan önce bir kuzeni herkes sizin yüzünüzden sülalede boşanıyor az gezin dedi ondan sonra nolduysa oldu ters düz olduk resmen ya

(272 puan) tarafından
+1

Bol bol dua oku cnm. Evı sirkelı şu ile sil sureklı kuran ac okunsun. Hersey Allah in izniyle olur. Tartışmaya meyil verme küçük aktiviteler yapın. Meyve hazırla kahve yap gönlüne girmeye çalış bakalım. Belkide birsey etkiliyordur sen yinede alttan al. Nazar da olabilir 

(8 puan) tarafından

Allah razı olsun yaparım tabi ki umarım iyi gelir 

(272 puan) tarafından

Gelir inşallah canımm. Senden de Allah razı olsun ❤️ 

(8 puan) tarafından

❤️

-Reklam-
+1 oy
(9,975 puan) tarafından

Aile ile birlikte mi yaşıyorsunuz genelde böyle aile içi ilişkilerde erkekler böyle davranabiliyor

(8 puan) tarafından
+1

Yok Allahım yazdıysa bozsun 

0 oy
(22,310 puan) tarafından

Bi süre mesafeli dur duymazdan gel umursama o zaman düzelir belki

(8 puan) tarafından

Denerim bunuda

0 oy
(1,100 puan) tarafından

Her gün cuma suresi oku bir defa. Eşinin ahlakı peygamber ahlakına döner. Adet halde okunmaz.

Her gün 20 defa da Ya Vedüd (c.c) Esmasını çek, aradaki sevgi saygı ülfet artar. Bunu adetken de çekebilirsin. 

(8 puan) tarafından

Allah razı olsun yaparım bunuda 🙏

0 oy
(4,673 puan) tarafından

Biliyor musun benimde öyle eve gelince yada evde kaldığı gün birbirimize giriyoruz markete gitse aşkım canım birtanem ne lazım diye arıyor eve girince durup dururken bağırıp duruyor hiç bir şey yok önde bağırıyor mesela kapıda bile napiyon canım aşkım diyor adım attığı an bağırıyor bende suphelniyorum evde bir şey mi var diye 

(8 puan) tarafından

Düzelme gibi durumu varmı peki eşinin konuştuğunun yani bu durumu

(4,673 puan) tarafından

Canım bir sorun olsa tamam ama sorunda yok kendinde bilmiyorum diyor 

önce (8 puan) tarafından

Bizimki de aynı işte hiç bir sorun yok her anlamda ama durup dururken sarıyor oğlumla bana 

önce (4,673 puan) tarafından

Valla canım bizde aynıyız ne yapacaz bilmiyoruz. 

önce (8 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
5 cevap 351 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 261 göst.
0 oy
10 cevap 646 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,457,150 soru

23,905,302 cevap

322,711 kullanıcı

...