+3 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Kızlar merhabalar yaklaşık 2 3 aydır eşimle devamlı bir anlaşamama halindeyiz ama her Allahın günü ile gidiyor bana öyle güzel davranıyor ki anlatamam aşkım canım bitanem şöyle yapalım böyle yapalım ama eve gelince yanyana resmen içinden biseyler çıkıyor devamlı telefon oynama suratıma bakmama çocuk üzerinden laf atma yaptığım herşeyi eleştirme bende artık sinir hastası olup çıkıcam en sonında devamlı laf Sayan söyleyen tartışan adam işe gidince melek kesiliyor dengesizliğiyle dengemi bozuyor çok konuştum söyledim anlamıyor Allah aşkına bana bir fikir bisey söyleyin ben napayım ya her Allahın günü kendimi ağlarken buluyorum sonra güçlü durmaya çalıştıkça sanki beni yıkmaya çalışıyor napayım bilmiyorum 

4 Cevaplar

+3 oy
(254 puan) tarafından

Neden evde böyle yapıyor büyü fln mi var acaba pek anlamamda aklıma geldi. Evde bakara suresi ac cnm sen yinede

(6 puan) tarafından

Ya aklıma gelmedi değil biliyormusun ama bilemiyorum bu kavgalardan önce bir kuzeni herkes sizin yüzünüzden sülalede boşanıyor az gezin dedi ondan sonra nolduysa oldu ters düz olduk resmen ya

(254 puan) tarafından
+1

Bol bol dua oku cnm. Evı sirkelı şu ile sil sureklı kuran ac okunsun. Hersey Allah in izniyle olur. Tartışmaya meyil verme küçük aktiviteler yapın. Meyve hazırla kahve yap gönlüne girmeye çalış bakalım. Belkide birsey etkiliyordur sen yinede alttan al. Nazar da olabilir 

(6 puan) tarafından

Allah razı olsun yaparım tabi ki umarım iyi gelir 

(254 puan) tarafından

Gelir inşallah canımm. Senden de Allah razı olsun ❤️ 

(6 puan) tarafından

❤️

-Reklam-
+1 oy
(9,930 puan) tarafından

Aile ile birlikte mi yaşıyorsunuz genelde böyle aile içi ilişkilerde erkekler böyle davranabiliyor

(6 puan) tarafından

Yok Allahım yazdıysa bozsun 

0 oy
(22,051 puan) tarafından

Bi süre mesafeli dur duymazdan gel umursama o zaman düzelir belki

(6 puan) tarafından

Denerim bunuda

0 oy
(1,032 puan) tarafından

Her gün cuma suresi oku bir defa. Eşinin ahlakı peygamber ahlakına döner. Adet halde okunmaz.

Her gün 20 defa da Ya Vedüd (c.c) Esmasını çek, aradaki sevgi saygı ülfet artar. Bunu adetken de çekebilirsin. 

(6 puan) tarafından

Allah razı olsun yaparım bunuda 🙏

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 200 göst.
0 oy
5 cevap 305 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 260 göst.
0 oy
10 cevap 644 göst.
22 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Emine zerrin (285 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,002 soru

23,864,777 cevap

320,588 kullanıcı

...