aynen üzüldüm tabi çünkü biz de 2018’de Herbalife‘a giderken ben yengemden gördüm gittim Yengem kilosunu vermişti son haftasıydı hediye ürün veriyorlardı kimin referansıyla gidersen ben yengeme hediye verdirdim. her gün kuzenim bana sordu kaç kilo verdin ne kadar verdin kaç gram verdin diye sabahın köründe gözüne uyku girmiyordu uyanıp uyanıp soruyordu bana sabah kahvaltıya Herbalife beslenme kulübüne giderken ben dokuz günde 5 kg verdim dayanamamış dokuzuncu günü gitmiş o da kaydolmuş benim haberim yok bir de demişki hediye ürünü yengeme verin demiş Canan’a vermeyin demiş aklı çıkıyordu ben ondan çok zayıflarım diye .
sonra o fesatlıkla gram bile veremedi iki ay gitti hiç kilo veremeyince ayrıldı ki düşün o süreçte onu işten çıkardılar eşini de işten çıkardılar altın bozdurdu annesinden borç alıp da sırf ben gidiyorum diye oraya o da altın bozdurarak geldi düşün yani bana nasıl hasetlendiğini. kendi zayiflayamayinca da bana diyoduki ye can bigazdan gelri.
ben hamile kaldim ikinciye surekli bana yiyecek resimleri atiodu sunu canim cekdi bunu canim cekdi. ben E diyet yaparak hamileliğimi geçiriyordum kilo almamak için spor yaparak geçiriyordum ya işte ben olsam yapmam ben olsam çok üşenir bir daha mı hamile kalacağım şöyle böyle habire beni böyle yoldan çıkarmak için elinden geleni yapıyordu sonra o hamile kaldı ben de ona yemek resimleri attım kendi zaten ye ye ye camış gibi olmuştu. o nasilki bana hasetlenio simdi bende onun yoluna tas koymak istiyorum sira bende . kuyu kazma sirasi bende