+1 oy
623 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,927 puan) tarafından

Kurban bayramından sonra başladım düğün var dedim abiyenin içerisinde güzel görünmem lazım bir tane kahve sipariş ettim zayıflamak için Ama sadece onun etkisi yoktu yani beslenme ile de destekledim beyaz ekmeği tamamen kestim bir aydır ağzıma sürmemişim arada bir kaçamakların oluyordu ama annemlere gittiğimde ya da dışarıdan Dürüm söylediğim oluyordu toplasan 4-5 gereği geçmemiştir ama tatlıyı da kestim tatlı şeyler yemeği onun yerine sağlıklı doğal şekerli şeyleri tükettim ve bugün tartıldım 83 500'den 77 400'e düşmüşüm çok mutlu oldum kendimi çok iyi rahatlemiş hissediyorum kendimi aç bırakmıyorum çünkü hem Emziriyorum hem de aç kalınca çocuklara tahammül seviyem azalıyor  3 Ana öğün 2 ara öğün olacak şekilde besleniyorum ve günde 3-3.30 litre su tüketiyorum hedefim bi 5 kilo daha vermek bir ay içerisinde inşallah pes etmem ve başarıya ulaşırım

Sizin kilo verme süresinde tavsiyeleriniz nelerdir

13 Cevaplar

0 oy
(2,927 puan) tarafından

En İyi Cevap

Burada birkaç defadır beni çok sinir eden sürekli linç eden bir tayfa var artık ben de bir noktadan sonra Patlayacağım Buradaki tüm herkesi aratacağım ama sadece yeterli vakit ve uğraş bulamıyorum Böyleleri için hiç iyi bir şey yazmayıp sürekli kötülüğe odaklanıp kötülüğü düşünen Tayfa Evet en iyisi Sizsiniz her şeyi bir tek siz biliyorsunuz kendi çocuklarınızı tamamen düşündünüz bitti Artık milletin çocuklarında düşünmeye başlıyorsunuz tüm Alkışlar ve ödüller size👏👏👏👏👏🏅🎖🥇🥈🥉🏆

(2,723 puan) tarafından

Siz tavsiye sormussunuz, insanlarda tavsiye olarak kullanma demiş, niye herşeyi linç olarak görüyorsunuz bende bunu anlamıyorum.

Patlayacagim tüm herkesi aratacagim ne demek? Nasıl bir tehdit yani onu anlayamadım tam olarak. Aratmak ne ? Anonim bir uygulamada eleştiri vs kaldiramiyorsaniz niye böyle sohbet postu açıyorsunuz? Açmayın madem. Yazdıklarıniz zaten tartışmaya açık. Uygulama da herkese saygı çerçevesinde eleştiri öneri vs fark etmeksizin yazma hakkı veriyor. Az biraz da çuvaldızı kendinize batırın ya, ineanalr iyiliğiniz için konuşuyor burda

(181 puan) tarafından

For X5 kalp hastası mi yaptı Esma ? Ben aldım emzirirken kullanılıyor denildi daha başlamadım ona göre başlayayım 

@Esma36

(2,723 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kuzum satıcı diyor ki 3 ay sonra içilebilir. Aynı kullanıcı diyor ki hamilelere kullanılmaz bebeğe dokunur. Sadece içindeki aspir çiçeğinin özelliği sayesinde bile tuketilmez, aspirin bitkisel yağının müshil özelliği vardır. Bu nedenle çocuklar ve hamile veya emziren kadınlar için şiddetle kontrendikendir. Yine aynı şekilde gongko bilona diye bir madde var. Emzirme döneminde güvenliği yok. Aynı şekilde ginseng. Mate bitkisi var bu bitki sindirim kolaylaştırıcı ve bağırsak çalıştırıcı. Bitki kafeinin emilimini geciktirerek kafeine bağlı uyarıcı etkinin daha dengeli ve uzun süreli olmasını sağlıyor ama kafein içeriği nedeniyle hamilelik ve emzirme döneminde kullanılması önerilmiyor.Yime aynı şekilde moringa mesela yüksek a vit içerdiği için emziren kadınlara hamilelere önerilmez. Emziren anneler için uygun dense de ben hoc bir doktorun destekleyeceğini düşünmüyorum bir kutuda 4-5 kg vermeyi hedefliyor kuzum yine de risk bence. Çok iyi kilo verdiriyor bu arada ben hem bunu hem de beauteayi kullandım ama ciddi anlamda etkiliyor. Benimde nabzim artıyordu ishal gibi oluyodum 

(181 puan) tarafından

Yaa Allah razı olsun inşallah canım bi ton para verdim iade süresi de geçti çöp artık , detoxs olandan aldım ben oda aynı değil mi ? 

(2,723 puan) tarafından

Bu diyet kahve içeriği canım sanırım içeriği aynı bı bak istersen içeriğine, yoruma ekledim bak ben de hem bunu hem beautea diye bir çayı da kullandım çok güzel kilo verdiriyor ama hem ishal gibi yapıyor hem de gerçekten çarpıntı gibi nabız artıyor. Bir kutuda 4-5 kilo verme garantili ya. Bence sakla emzirme dönemi bitince kullanırsın 

-Reklam-
+5 oy
(8,185 puan) tarafından

Süt veriyorsunuz ve size zayıflamaya yardımcı olacak bir kahve içiyor sunuz .. Doktorunuza danıştiniz mi ? Size ayrı çocuğunuza ayrı etkileri çok büyük haberiniz olsun. Hiç mi korkunuz yok yavruma bir şey olur diye ? 

Bu dediklerinizi yapınca zaten ortalama 5 kilo veriliyor kahve bahanesi olmuş . 

(534 puan) tarafından

Cocugu annesinden daha çok düşünemezsin aslında

(2,927 puan) tarafından

Içiinde fare zehrinden tutun kurbağa bacağına ne isterseniz var Şu an ikimiz de acilde hastanedeyiz keşke sizi dinleseydik Baştan🥴😜

0 oy
(9,079 puan) tarafından

hangi kahve once onu de bakem

(534 puan) tarafından

Aynen canana katılmaktayım  bende forx5 ilk kutudan aldığımı asla alamadım  hatta ben  doğum yaptım   90 kıloda basladım 64 oldum  bır kutuyla     sonra bırdaha 4 kutu aldım çöp  

Şimdi yenı bır kahve arıyorum   ama ne  

Herbalife denerim belkide kafam allak bullak  7 kg fazlam var   göbek var  . Ağlayacagım  arttık aç kalmaktan dıyet yapmaktan bıktım ama gıtmıyor çok yavaş çoook  sabrım kalmadı  kocam bu saatte sufle yiyor dolapta hep çikolata var   dayanamıyorum artık 

(9,079 puan) tarafından

benim koca yury disina gtti . dedim cikolata falan getirme. sevdiklerimden alma sevmediklerimden al ki ben yemim😂😂dioki insan sevdigini siparis eder buda sevdiklerimden alma dio😂😂

(2,927 puan) tarafından

Harmana kahvesi var bu ara instagram daki tüm fenolar kullanıyor ama nasıl Bılmem

(9,079 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

2024 ocakda almisim .allah belasini versin o harmananin bana on gunde 6 kilo aldirdi. devasa odem yapti. elimle kasik bile tutamiodum. allahin cezalari zehir zikkim olsun detox cayi ile bir almistim ikisini . doktum cope doktigumu resim attim yorum attim ozelden falanda yazdim yayinlamadilar ana avrat dumduz sovdum allahin belalariba. biraktim kahveyi ve guarana ozlu detox cayini 15 gunde gtti o alidgim 6 kilo. resmen yuruyemiyodum ayagimdaki bacagimdaki odemden 
(163,295 puan) tarafından

Ooy anam bı sürü bildirim gelmiş 

0 oy
(891 puan) tarafından

Hangi kahve canım 

(2,927 puan) tarafından

Markası for X5

0 oy
(105 puan) tarafından

Cok degilmi ya sagliksiz olabilir dikkat et bence

(2,927 puan) tarafından

Normalde haftada 1 kilo öneriyor diyetisyenler ama ben daha yeni başladığım için 2 kilo fazladan vermişim O da ödem de büyük bir ihtimalle

0 oy
(463 puan) tarafından

Bence emziriyorsanuz yazık yani o kahve bizi bile ne hale sokuyor ben bir defa kullandım Nalet gelsin dedim yani kalbim duracak sanıyordum evet ilk başta güzel veriyorsun ama sonra o kahveyi kestiğin gibi iki katını da alıyorsun yazıktır bir de emziriyorsunuz 

Zaten ekmeği kesip abur cubur hamur işi falan yemezseniz gayette güzel verirsiniz

(2,927 puan) tarafından

Canım Siz iyi misiniz eğer kahve bebeğe zarar verse ilk bir gün iki gün verir zaten sadece doğal şeylerle yapılmış bir kahve ve 3 aydan sonra emziren annelere öneriyorlar Bir ay boyunca kullandım Ve ben de ne bebeğim de çok şükür bir sorun olmadı

0 oy
(185 puan) tarafından

Ay maşallah gerçekten darısı başıma

0 oy
(48 puan) tarafından

Kahvenin fotoğrafini gönderirim işin canim

(2,927 puan) tarafından

image

bu canım ama öyle çok mucizevi bir şey beklemeyin Diyet ve spor olmadan işe yaramaz
(1,500 puan) tarafından

Mucize birsey beklemeyin dediğin kahvenin sıfır iştaha düşürmesi dışında başka sorun yok🤭🤭🤭

(2,927 puan) tarafından

Ama kalp sorunu yapıyormuş esma sende orda öyle yazıp burda böyle yazma başka kimseler almasın bari:) 

(1,500 puan) tarafından

Başka sorun yok derken yazdığına mucize birsey bekleme demişsin ya 

Istah problemi olmayan bu kahveyi zaten kullanmaz 

Istah problemei olmayan zayıflama derdine düşmez o kahve dediğin 1 haftadan fazla zorla yemek yedim.ben

(2,927 puan) tarafından

Vala benimkini kesmedi ben kendimi zor tutuyordum haftada bir annemlere giderim bir kere gittim içli köfte yaptık 10 a yakın yedim 😵‍💫 bir kere lahmacun yaptılk 3 tane yedim yani arada ödüllendirdim kendimi ki yesem yiye biliyordum yani

0 oy
(971 puan) tarafından

Kahveyi doktorlar hiç önermiyor canım içme. Ztn aç kalınca veriliyor kilo. Ztn herşeyi kesmişsin kndine yazık etme ki bebegin de emiyormuş onada geçer sütten allahım korusun

(2,927 puan) tarafından

Canım kahveyi bir aydır tüketiyorum ne bende ne Çocuğumda bir yan etkisi olmadı ama kahve bitti artık ben de doğal Türk kahvesi Tarçın ve kakao karıştıracağım Bu sefer de yağ yakımını destekliyormuş

0 oy
(280 puan) tarafından

Canım bu kahve gano kahvesimi acaba?

(2,927 puan) tarafından

Hayır for x 5 zayıflama Kahvesi

0 oy
(14,123 puan) tarafından

Bende yeni başladım bugün evde 50 dk yürüyüş  yaptım çünkü dışarda yürüyecek alan yok sabah kahvaltıda iki dilim ekmek azar azar kahvaltılık domates salata yedim aksam yoğurtlu makarna yapmıştım ama ondanda çok az yedim İnsaAllah bende ayda 6 kilo veririm ama sanmıyorum 4 versem oda güzel 😊

(2,927 puan) tarafından

Karbonhidratına ne kadar azaltsan o kadar iyi ben bir dilim 2 dilim ekmek yiyemiyorum Daha doğrusu beyaz ekmek yemek istemedim tam buğdaylı ekmek diye geçmedi elime lif kaynağını başka şeylerden anlatmak istiyorum yulaf kuru baklagiller gibi

(14,123 puan) tarafından

Benim yediğimde canım tam tahıllı buğday ekmeği beyaz ekmek kestim

0 oy
(2,723 puan) tarafından

Emzirirken böyle çaylar tüketmemelisiniz. Sütünuzden geçiyor, yavrunun sağlığıyla oynamayın. Güzel vermişsiniz maşallah ama çayı bir an önce bırakın bence. Öyle dendiği gibi sağlıklı ya da bitkisel değiller. Etken maddelerini hiç okudunuz mu. Böyle çaylar normalde bile sağlık için tüketilmemeli diyor doktorlar ki sizin birde süt içen bebeniz var 

(2,927 puan) tarafından

Birincisi bu çay değil Kahve canım İkincisi de bir aylık kullanıyorum yani 30 gündür ne ben de ne bileyim de bir yan etkisi olmadı zaten içeriği tamamen doğal Eğer ki bebeğim diye bir huzursuzluk hissetseydim Ben de zaten keserdim ama şu andan itibaren kahvem bitti Tekrar yapmayacağım

(2,723 puan) tarafından

Çay kahve fark etmez, ürünlerden bahsediyoruz. Bu ürünler tek başına sağlığa zararlı, birde emziren bir anne olarak kullanmamanız gerek. Doktorunuza danisirsaniz söyler zaten. Süte geçer. Sizi zayiflatan birşey, ne kadar bitkisel olabilir? Otla çöple oluyorsa niye kahve alıyorsunuz. Kimyasal bunlar, ibaresi bitkisel sadece. Etken maddesi ne hiç okudunuz mu. Zaten satıcıya sorsanız bile emziren anneler için kullanılmamali diye belirtir. Senin iyiliğin için söylüyoruz

0 oy
(1,484 puan) tarafından

Ay bnde suan 92 kiloyum 3 kilo.verdim emziriyorum dyet yapıyorum ama kendimi.ac bırakmıyorum cunku cok zor oluyor hem süt de üretiyor vucut o yuzden dyetle tam iyi.gdiyor simdilik.aslinda daha haziranda baslicaktim.kzim hastalandı sonra msfr sonra oğlum hastlandi resmen bir buck.ay.oyle gtti ekimde düğün var rabbim.hyrlisyla.nasip.etsin verim kilolari.80.e de raziyim :(

(2,927 puan) tarafından

Canım benim komşum da online diyet şeklinde verdi bir ayda 4 kilo emiri yor oda 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 486 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatosanne (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 541 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevdatanesi (86 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 1,049 göst.

Kategoriler

1,466,344 soru

24,029,588 cevap

328,634 kullanıcı

...