0 oy
210 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (110 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar. Gece gece tüm efkar beni boğdu buraya öyle içimi dökmek istedim konuştukca rahatlar insan

Benim liseden kız arkadaşım vardı annesi vefat etmiş babasıyla kalıyordular. Babası onlara insan gibi davranmıyordu ben bunu annemle babama söylediğimde annem: Sende söylerdin ya benim babamda çalışmıyor diye. Evet babam çalışamadı benim öyle devamlı işi yoktu ama bizi çok sevdi ne zaman parası olsa bize birşey alırdı ilk telefonumu bile o aldı. Babamda neden çocuğun gözünde beni kötülüyorsun demişdi annemin umrunda bile olmadı. Tüm geceler annem babamın adamlığına bile hakaret ediyordu. Ne zaman çalışsa para getirse o zaman 1-2günlük başında pervane oluyordu. Bilmiyorum gece gece aklıma geldi kötü oldum ağladım

5 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

anasi olmayanin babasida olmaz derler. evi cekio xeviren annedir

-Reklam-
+1 oy
(4,683 puan) tarafından

Bazen sadece Sevgi yetmiyor. Annenin yerine koyuyorum kendimi , kimse sorumluluklarini tam yerine getirmeyen bir koca istemez heralde

(110 puan) tarafından

Ben babamı seviyorum ama hep demişimdir babam gibi biriyle evlenmem diye. Babam gibi biriyle evlenmedim ama gerçekten babamın ne zaman parası olsa az çok eve yardım ederdi ben zaten ondan pahalı araba isteyemezdim utandıramazdım bazı zamanlar babamın haftalarca işi olmazdı ben öz dayımdan bana abur cubur al diyemezdim utanıyordum ama babamla markete gittiğimde kolayca mutlu alıyordum

(4,683 puan) tarafından

Çok iyi anlıyorum seni ben de öyle büyüdüm. Babamin düzenli işi yoktu. Annem bizimle ilgilenirdi filan sefalet yaşadık ben de o zamanlar mutluydum ama fakirligin verdi bazı duyguları eksiklikleri insan hemen unutamıyor bir izi kalıyor 

+1 oy
(23,807 puan) tarafından

İyi bir baba olması iyi bir eş olduğu anlamına gelmez size yansıtması yanlış ama evliliğinde yanlış giden bir şeyler varken kimse rol yapamaz anladığım kadarıyla babanız aile sorumluluğu alıp düzenli çalışan biri değilmiş bu durumda annenizin hayatının zorluğunu empati yaparak anlayabilirsiniz 

(110 puan) tarafından

Bende zaten hep babam gibi biriyle evlenmem derdim evlenmedim aöa insan geçmisi düşündüğünde kötü oluyor

0 oy
(173 puan) tarafından

Benim annemde öyleydi babamiza düşman büyüdük ☹️ ne zaman evden çıktım anlamaya başladım 25 yasidna anladım çok geç anladım babam melek gibiymis ah babam ah yüzüne bakınca utaniyrum 

(110 puan) tarafından

Bende bazı anlar babama kızdım. Devamlı işi olsaydı hatta zengin olsaydı öz kardeşi bile sayardı onu bizide dışlamazdılar ama bir kere bize kızmadı bağırmadı çocukken öğlen uyumuyordu annem bacağımı sıkıyordu babam kucağına alır parka götürürdü

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Kendi kocandan pay biç . Çalışıp eve para getirmese sen ne kadar idare edersin tahammül edersin . Boşanamıyorsun da öyle kolay kolay . Evin tüm yükü de kadın da . Zamanla insanın psikolojisi mi kalır böyle böyle.  Çileden çıkar insan. Sen evlad açısından bakıyorsun  o eş açısından. Sen babanı karşılıksız çıkarsız seversin ama annenin böyle bir zorunluluğu yok . Ama evet bu durumu çocuklara yansıtmamak lazım. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
+1 oy
1 cevap 123 göst.
+2 oy
3 cevap 283 göst.
+3 oy
8 cevap 336 göst.

Kategoriler

1,472,507 soru

24,112,138 cevap