bu sene yumurtalık veya karataş sahile gidenler var mı?
adanalılar nerdesiniz 😂
geçen seneki tesisleri kapatmışlar, güzel bir iki yer vardı şimdi sinek var diyorlar doğru mu?
Post yukarı çıksın
Yaaa ben de Kadirli'liyim ama İstanbul'da yaşıyoruz. Canım memleketim hemşehrim😘❤️❤️ Oralar güzeldir yahuu tabuların yıkıldığı plaj😄😄
yumurtalık a en son 5-6 sene önce gittim. berbat bir haldeydi. Suriyeli kaynıyor her yer, temizlik yok. o günden beri gitmedim.
karataşta geçen sene 1-2 yer vardı plaj işleten, uygun ve temizdi ama güvenliydi damsız kimseyi almıyorlar falan rahat rahat denize girmiştik. onları da kaldırmış belediye. şimdi işleten kimse yokmuş belediye de işletmiyormuş, şezlong şemsiye, duş, tuvalet hiçbiri yokmuş. sinek doluymuş.
söylenen bu doğruluğunu öğrenmem lazım günübirlik bir gidelim kızımı denize sokmak istiyorum. daha tatile gitmemize var.
Ki sen adanalimiydin benim eniştemle adana Osmaniye den gelmiştim oraya
osmaniyeliyim aslında adanada yaşıyorum.
Demek siz aynı yerdensiniz Osmaniye guzel ben begendim
küçücük yer 😅 gelişemedi deprem de tuzu biberi oldu. bakalım nasıl toparlanacak
Ay evet ya eniştemin ailesinde apartmanları zarar görmüştü 4 apartman oyle gitti onların orda duruari bayagi iyidi
Biz genelde Burnaz ya da arsuzu tercih ediyoruz temiz düzenli sahiller yerler var...
burnaza çok oldu gitmedim. eskiden barakalar vardı o zamanlar giderdik, ne güzel kumsalı vardı.
arsuza pek gitmedim aslında denenebilir
Arsuzda Halk plajları da var özel plajlarda..ama ozellerde her imkan var Deniz kum hizmet sahane
bizim buradaki özelleri kaldırmışlar hep. özel dediğime de bakma baya uygun fiyatlılardı yani, aile giriyordu sadece
1,488,516 soru
24,331,589 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın