0 oy
192 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (8,032 puan) tarafından

bu sene yumurtalık veya karataş sahile gidenler var mı? 

adanalılar nerdesiniz 😂

geçen seneki tesisleri kapatmışlar, güzel bir iki yer vardı şimdi sinek var diyorlar doğru mu? 

4 Cevaplar

+1 oy
(8,472 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından

Yaaa ben de Kadirli'liyim ama İstanbul'da yaşıyoruz. Canım memleketim hemşehrim😘❤️❤️ Oralar güzeldir yahuu tabuların yıkıldığı plaj😄😄

(8,032 puan) tarafından

yumurtalık a en son 5-6 sene önce gittim. berbat bir haldeydi. Suriyeli kaynıyor her yer, temizlik yok. o günden beri gitmedim. 

karataşta geçen sene 1-2 yer vardı plaj işleten, uygun ve temizdi ama güvenliydi damsız kimseyi almıyorlar falan rahat rahat denize girmiştik. onları da kaldırmış belediye. şimdi işleten kimse yokmuş belediye de işletmiyormuş, şezlong şemsiye, duş, tuvalet hiçbiri yokmuş. sinek doluymuş. 

söylenen bu doğruluğunu öğrenmem lazım günübirlik bir gidelim kızımı denize sokmak istiyorum. daha tatile gitmemize var. 

0 oy
(5,485 puan) tarafından

Ki sen adanalimiydin benim eniştemle  adana Osmaniye den gelmiştim oraya

(8,032 puan) tarafından

osmaniyeliyim aslında adanada yaşıyorum. 

(5,485 puan) tarafından

Demek siz aynı yerdensiniz Osmaniye guzel ben begendim

(8,032 puan) tarafından

küçücük yer 😅 gelişemedi deprem de tuzu biberi oldu. bakalım nasıl toparlanacak

(5,485 puan) tarafından

Ay evet ya eniştemin ailesinde apartmanları zarar görmüştü 4 apartman oyle gitti onların orda duruari bayagi iyidi 

0 oy
(1,260 puan) tarafından

Biz genelde Burnaz ya da arsuzu tercih ediyoruz temiz düzenli sahiller yerler var...

(8,032 puan) tarafından

burnaza çok oldu gitmedim. eskiden barakalar vardı o zamanlar giderdik, ne güzel kumsalı vardı. 

arsuza pek gitmedim aslında denenebilir 

(1,260 puan) tarafından

Arsuzda Halk plajları da var özel plajlarda..ama ozellerde her imkan var Deniz kum hizmet sahane

(8,032 puan) tarafından

bizim buradaki özelleri kaldırmışlar hep. özel dediğime de bakma baya uygun fiyatlılardı yani, aile giriyordu sadece 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Viyanaltinn (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
30 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
25 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Zahide_1995 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 277 göst.
18 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde ozlem4141 (896 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,516 soru

24,331,589 cevap

345,682 kullanıcı

...