Kızlar dün gece saat 10 buçukta eşim ise gidecekti bende dedim senin servis duragina kadar senle gelelim oğlumla.
Hani hem çocuk çok sıkıldı sabahtan beri evde scooterla bir tur atar onada iyi gelir bende 39+2 haftaligim benim içinde yürüyüş iyidir yani bu yürüyüş toplam gitme gelme yarım saat olacaktı.
(Eşim vardiyalı çalışıyor bu arada)
Neyse onu bıraktık marketten birşeyler aldık döndük yokuş asagiyi sokağa girdik daha ben oğluma burda sürme demeye kalmadan sürdü arkadan efe dur diye bagirdimda dinlemedi öyle bir kaydı ki frenini tutamadı abartısız bir metre uçtu.
Yüz üstü düştü öyle bir can havliyle bağırdı l.bende o an ki korkuyla telaşla riskli hamile olduğumu unutup yokuş aşağı tüm gücümle koştum
Ağzı dolu kan heryer kandı bagirdim korkudan kimsede yoktu sokakta birinden yardım istemek istedim kimse yoktu tlfumu ilk defa kendimle cikarmamistim telaşla hem onun elbiseleri hem kendi tişörtumle kanını temizledim yanımda su olduğunu unuttum. Heryeri tahriş oldu kafası şişti vs.
Neyse bir sekild eve geldik ama daha yoldayken vajina ve kasıklarıma ağrı girdi yolda 4 defa oturdum. Yavaş yavaş eve geldik iyiydim ama sonra ağrım arttı ayağa kalkamadim sancım hic.yok bebek hareketli ama vajina kemiklerinde sanki kırılma olmuş gibi halada çok zorlanıyorum sıcak su torbası koydum bir tık iyi geldi
Eşimde sabah işten geldi uyuyo. Daha hastaneye gitmedim.
Lütfen linç edip beni üzmeyin Bebek baya hareketli karnimda agrimiyo sadece vajina kemiğinde ağrı var nasıl geçer yada başına gelen var mı