+1 oy
373 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (11,474 puan) tarafından

Kızlar dün gece saat 10 buçukta eşim ise gidecekti bende dedim senin servis duragina kadar senle gelelim oğlumla. 

Hani hem çocuk çok sıkıldı sabahtan beri evde scooterla bir tur atar onada iyi gelir bende 39+2 haftaligim benim içinde yürüyüş iyidir yani bu yürüyüş toplam gitme gelme yarım saat olacaktı. 

(Eşim vardiyalı çalışıyor bu arada)

Neyse onu bıraktık marketten birşeyler aldık döndük yokuş asagiyi sokağa girdik daha ben oğluma burda sürme demeye kalmadan sürdü arkadan efe dur diye bagirdimda dinlemedi öyle bir kaydı ki frenini tutamadı abartısız bir metre uçtu.

Yüz üstü düştü öyle bir can havliyle bağırdı l.bende o an ki korkuyla telaşla riskli hamile olduğumu unutup yokuş aşağı tüm gücümle koştum 

Ağzı dolu kan heryer kandı bagirdim korkudan kimsede yoktu sokakta birinden yardım istemek istedim kimse yoktu tlfumu ilk defa kendimle cikarmamistim telaşla hem onun elbiseleri hem kendi tişörtumle kanını temizledim yanımda su olduğunu unuttum. Heryeri tahriş oldu kafası şişti vs.

Neyse bir sekild eve geldik ama daha yoldayken vajina ve kasıklarıma ağrı girdi yolda 4 defa oturdum. Yavaş yavaş eve geldik iyiydim ama sonra ağrım arttı ayağa kalkamadim sancım hic.yok bebek hareketli ama vajina kemiklerinde sanki kırılma olmuş gibi halada çok zorlanıyorum sıcak su torbası koydum bir tık iyi geldi

Eşimde sabah işten geldi uyuyo. Daha hastaneye gitmedim.

Lütfen linç edip beni üzmeyin Bebek baya hareketli karnimda agrimiyo sadece vajina kemiğinde ağrı var nasıl geçer yada başına gelen var mı 

16 Cevaplar

0 oy
(173 puan) tarafından

Korkma sakin ol doğumun gelmiş zaten boşuna stres yapma ☺️

(9,082 puan) tarafından

ben spor yapmak icin tazi gibi kostum son doguracagim gune kadar. sen hareketsiz yasiosan kaslaein zorlanmistir saga sila dinemiyosan . cokda dert edilecek durum degil zaten digum zamanin gelmis de git bak olmadi digurursun zaten

(173 puan) tarafından

Nisan sancı olması gerekmiyor benimde vajina kemiği bide kasıklarım agriyridu hafif çok değil gittim 3 santim acilmam vardı dayanamayacak olduğunda gittim 5 olmuştu o bence acilmanin verdiği aci

(11,474 puan) tarafından

@Casperiye canım brn çok hareketliyim hiç hareketsuz değilim hergun merdiven inip çıkiyirum çömelme hareketi yapıyorum 1 saat yürüyorum. Benim bu agrimin nedeni daha önceki doğumda normal doğuma çok zorladılar o zamandan beri bu vajina kemigimde hasar vardi zaten 

(9,082 puan) tarafından

ozaman dogum zamanin falan gelmistir muhtemelen bebek assa iyice indiyae de gt bencede

(11,474 puan) tarafından

Yok canım şimdi hastaneden döndük açılma yok nstde sancı yoktu serum yapıldı sadece 

-Reklam-
0 oy
(535 puan) tarafından

Vajina kemiğinde ki Ağrı benim ilk gebeligimde de de vardı smdide var öyle bir agriki benimki yuruyemiyorum nedenini hala bilmiyorum ama sorun olmuyor sende canıni sıkma bebeğin hareketliymis çok şükür gidersin hastaneye içini rahatlatirsjn sağlıcakla kucağına almak nasip olsun

(11,474 puan) tarafından

Benimde bundan önceki doğumda zorlanmadan dolayı bu ağrı hala.duruyo

(352 puan) tarafından

Konudan bağımsız magnezyum kullan canım o ağrılar gider 

0 oy
(19,557 puan) tarafından

Senin doğumun gelmiş canım zaten de çocuk nasıl oldu onu bir hastaneye getirseydiniz

(11,474 puan) tarafından

Şükür kafası fazla şişmesi sadece tahriş oldu diğer yerler tahriş oldu agzinin içi dişleri girmiş kanadı götürmedik zaten eve geldim.agridan duramadim hareket edemedim 

(19,557 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım 

(11,474 puan) tarafından

Teşekkürler canım ♥️ 

0 oy
(3,277 puan) tarafından

Bence doktora gitmelisin 

(11,474 puan) tarafından

Korkuyorum ya çünkü Nisan su gelme yada sancım yok şimdi gitsem zorla doğuma almazlar mi

0 oy
(3,553 puan) tarafından

Gecmis olsn cnm benm efe nasil iyi mi olmadi acili ara danis geleyim.mi diye sor onlar ona gore yonlendiriyo kararsiz kaldm de 

Burada kim ne derse havada kalir 

(11,474 puan) tarafından

Efuşum çok kötü düştü çok korktuk yüzü burnu morarmia

(3,553 puan) tarafından

Yuzustu mu dustu acisi var mi kirik vs travma olsaydi vuxudunda sabaha kadar duramazdi 

Suan nasil

(11,474 puan) tarafından

Wpten fotu atayım bak

(3,553 puan) tarafından

Tamam cnm bnm

0 oy
(4,875 puan) tarafından

Linç edilecek bişey yok ki. Normal bir anne gibi çocuğunun arkasından koşmuşun

Ağrıda normal karnın büyük yükünde büyük vajinaya baskı yapması da normal 

Açılmada olmuş olabilir doktora gitmen lazım. 

(11,474 puan) tarafından

Eşime diyim bare götürsün ama nişan su gelme sancı.olmayinca gitmek istemedim

(4,875 puan) tarafından

Açılma olurken nişan yada leke gelecek die bi şart yok

Benim 5 cm açılmışdu ne lekem ne suyum geldi 

Yatış yapıldı sonra 

(11,474 puan) tarafından

Canım şimdi döndük açılma yok nstde sancı yoktu serum yapıldı sadece 

0 oy
(17,121 puan) tarafından

Bebek kanala girmiş olabilir. Eşin uyanınca gidin bi acile. Bebek hareketli dediğin için normal geldi herşey bana. 

(11,474 puan) tarafından

Uyandı yemek yiyo birazdan gidecez

(17,121 puan) tarafından

Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bu arada oğluna ve sanada geçmiş olsun. İnşallah oğlunda iyidir şimdi. Oda korkmuştur. 

(11,474 puan) tarafından

Teşekkürler canım Allah razı olsun ♥️ 

0 oy
(954 puan) tarafından

Linclenecek birsey yok panikle kosmussun gecmis olsun.Bebek vaginaya baski yapiyor dogum zamani asagi inmis evde dinlen kendini yorma kisa zamanda doktora git

(11,474 puan) tarafından

Birazdan gidecez

0 oy
(1,801 puan) tarafından

Hastaneye gitsen iyi olur tedbir amaçlı belki açılman oldu belki zorlandığın için ağrın var ama yine de bi doktorun görmesi iyi olur duruma göre yönlendirirler en azından illa suyun nişanın gelmesini bekleme 

(11,474 puan) tarafından

Gittik canım herşey yolunda serum yapıldı 

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Bebek asagi doğru kaydiysa kemiklere oyle agri girebiliyor ben de sanki sopayla vurulmuş gibi ağrıyor diyordum 1 ay sonra dogdu. Bebegi takip et hareketlerini suyuna da dikkat et az az geliyor olabilir pembe mavi gibi bir bez koyup kontrol edebilirsin en kisa zamanda da kontrole gitsen iyi olur 

(11,474 puan) tarafından

Gittik eşimle şimdi döndük açılma yok nstde sancı yoktu serum yapıldı sadece 

0 oy
(3,702 puan) tarafından

Progestron içerikli fitil kullana bilirsin. Bol dinlen ayaklarinin altina yastik koy uzan. Bişey olmaz. Yolun sonuna geldiniz. Hadi sağlıcakla

(11,474 puan) tarafından

Teşekkürler canım ♥️ 

0 oy
tarafından

Geçmiş olsun canım annelik iç güdülerin ile hareket etmissin 

Ama yinede doktora görün bi 

Allah analı babalı büyütsün inşallah 

(11,474 puan) tarafından

Göründüm canım herşey yolundaydi serum yapıldı sadece 

amin teşekkürler canım ♥️ 

0 oy
(1,573 puan) tarafından

Evet dogumun gelmis zaten hic stres olma ddik vs olacak ayda degil,sorun olsa sancin kanaman vs olurdu ama doktora gitmeyi de ihmal etme tabi.Hangi anne olsa senin tepkini verirdi ogluna da cok gecmis olsun

(11,474 puan) tarafından

Teşekkürler canım 

0 oy
(950 puan) tarafından

Yaa çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah son günlere gelmişsin Allahin izniyle sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲

(11,474 puan) tarafından

Amin teşekkürler canım 

0 oy
(370 puan) tarafından

Ay canım çok geçmiş olsun oğlun nasıl simdi

(11,474 puan) tarafından

Teşekkürler canım şükür iyi tahriş oldu vücudu ağzının içi yırtıldı dişleri battı. Bunada şükür burnu kirilmadi kafası kirilmadi 

0 oy
(3,676 puan) tarafından

Ay geçmiş olsun ya ne linci içim kalktı okurken iyi mi şimdi cocuk

Bebek konusunda da zamanı dolmuş zaten bir şey olmaz bence 

(11,474 puan) tarafından

İyi canım sadece tahriş ve dudak patlaması ile atlattık 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 706 göst.
13 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 550 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
8 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Angel24 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
2 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,552 soru

24,073,689 cevap

330,815 kullanıcı

...