0 oy
188 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar bizim ikinci evliliğinimiz eşimin eski evliliğinden ergen yaşta 2 çocuğu var yıllar sonra gelip bizde yaşamak istediler ama eşime biz gelince o kadınla muhatap olmayız gerektiği kadar konuşuruz odalarımizda kalırız demişler yani benim hakkımda şimdiye kadar hep atıp tuttular oysa biz evlenmeden yıllar önce babalarıyla anneleri yollarını ayırmıştı zaten ben konunun çok dışındayım sadece bekar iki insan olarak evlendik onlarda yıllardır annelerindeymis zaten neyse ben önceleri olumlu karşılayıp ablalık yaparım dedim eşime kıyamadiğimdan ama benim hakkımda bu şekilde bı tavir alıp hem saygısızca hem ukalaca konuşup bide evime gelip yaşayıp hizmetlerini yapmış olacağım benim de 14 aylık oğlum var ve 5 aylık hamileyim eşime açıkça artık eskisi gibi düşünmediğimi söyledim kaç gündür de aramiz iyi değil ben ne yapacağımı nasıl bir tavır sergilecegimi bilmiyorum gelecek kaygısı korkusu iki Bebek büyütün ekstra iki genç Ergen biri kız biri erkek sorumluğunu almak korkutuyor beni eşim onların tutarını desteklemiyor ama ne olursa olsun Bir gün bu evliliği bitireceklerinden eminim çünkü eşimin eski karısı çocukları kullanıp bu eve nifak sokacağından eminim. Siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin lütfen 

8 Cevaplar

+4 oy
(4,685 puan) tarafından

İki çocuğu olduğunu bilerek evlendin. Bazı şeyleri de göze almış olman gerekiyor. Saygısızlık yapmadıkları sürece bence alttan alması gereken kişi sensin. Evlendi diye babalarından uzak kalmaları gerekmiyor. Onlar çocuk yetişkin olan sensin dengeyi bulman lazim

-Reklam-
0 oy
(2,272 puan) tarafından

Valla anneleri bekar anneyse eğer orda yaşamaları haftasonlari size gelmeleri daha uygun. Senin için kolay bir durum değil. Kocaman çocuklar ve seninde 2 küçük bebegin var. Dikkat et bebeklerini onlarla yalnız bırakma. Onlarda cocuk sayılır Allah korusun.

(1 puan) tarafından

Biliyorum kuşum eşime dedim zaten asla güvenip yanlız bırakmam diye anneleri bekar 

0 oy
(4,585 puan) tarafından

babaları ile tabii ki kalırlar. sana karşı ön yargıları da normal, ayrılma sebebi sne olmasan bile belki içten içte anneleri ile barışırlar ümitleri vardı çocukların bilemezsin veya anneleri bunu dile getiriyordu sonradan seninle evlenince işte evlendi artık hiç olmaz kafasına girmişlerdir.

yapman gereken makul olmak. 

işin zor kolay değil, ergenlerle uğraşmak zorlar, her lafını yanlış anlayabilecek yaştalar.

bazı şeyleri görme, duyma. 

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Esiniz icin zor bi durum. Cocuklar bunca zaman sonra neden gelmis bi dusunmek lazim. Belki anneleri ergenlik doneminde bas edemedi onlarla bilemeyiz. 

Madem sizle muhatap olmak istemiyolar. Siz de onlara hizmet etmeyin. Odalarini temizlemeyi ,yemeginizi kendinize gore yapin. Sonucta kucuk cocuk degiller. Temizlikte ,yemekte yapabilirler. Camasirlarini,utulerini falan kendileri yapsin. Belki bi zaman sonra annelerine geri donmek isterler. Zaten annede bekarmis niye size gondermis anlayamadim. 

0 oy
(1,826 puan) tarafından

Çocuklar kaç yaşında? Yıllar sonra niye gelip sende kalıyorlar ki? Sana saygısızlık edip beğenmiyorlarsa annelerinin yanına gitsinler madem. Onlarla konuştun mu tatlı dille. Güzel geçinmenizin yolu varsa ne âlâ. Çünkü çocuk değiller onlara bakacağım bir durum yok bi iki tabak yemek fazla yaparsın. Onlar da evde  üstlerine düşen sorumluluğu yerine getirsinler. 

0 oy
(23,510 puan) tarafından

Bu yüzden bekar veya boşanmış birinin kendi çocuğu yoksa çocuklu birisiyle evlenmesine karşıyım çünkü o adam o çocuklara bakmak durumunda sana evlenirken annesi ile yaşıyorlar dese bile çocuklar onun ve her türlü maddi manevî isteğini karşılaması gerekir ama sizin yerinizde olsam ben de çocuklara mesafeli davranırım onlara özel şeyler yapmam bir yemek yaparsın herkes ondan yer odalarını sen girip toplayıp temizlemezsin burda bir yerde eşinin evet siz benim çocuklarımsınız ama o da benim eşim çocuklarımın annesi demesi gerekiyor 

0 oy
(977 puan) tarafından

Esin icinde zor durum arada kaliyor bence cocuklar onyargili davranmis ilk geldiklerinde iyi davranin ablalari gibi belki sizi tanidikca severler baktiniz olmuyor o zaman sizde ona gore davranirsiz

0 oy
(1,588 puan) tarafından

Şu an ergenlik saçmalamalari bunlar buyudukce oturur iliskileriniz eşiniz iyiyse sabredin derim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
+1 oy
1 cevap 137 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ipeksiii (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 331 göst.

Kategoriler