İçime bugün sıkıntı oturdu geçmiyor .
Eşimle aramızda sorunlar var en son kavga ettik kayınvalidem yüzünden kayınvalidemi ve gorumcelerimi sevmiyorum kendimce çok haklı sebeplerim var en son eşimi aradığında düğün vardi ve hastaydım gitmeyecektin işte dirilir dirilir gotur dedi bende arkadan birşey dedim o duymamıştır da eşim ne diyosun sen ya diye üzerime yürüdü taritstik....
Bende annenden nefret ediyorum senden de nefret ediyorum dedim sinirle oda s******git ozaman dedi ..
Neyse bu olayın üstünden geçti aslında ben o gün gerçekten gidecektim durdurdu beni
Annesi yüzünden bana böyle yapması beni okadar kırdı ki ..
Kırgınligim geçmedi bana hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorum ama ben bu aileden uzak olmak istiyorum eşimde zaten ilgisiz anneci biri ....
Eşimi de gözden cıkardım sanırım ..
Ancak kendi ayaklarimin üstünde duracak gücüm yok atanmaya çalışıyorum üç yıldır olmuyor yine olmayacak gibi hissediyorum içim daralıyor kızlar lütfen benim için dua edin .
Ve siz olsanız kendi ayaklarınızın üzerinde durmayı basarabildiginizde eşinizi siler miydiniz ? Ailesi hakkında şimdiye kadar hep içime attım sustum onlara saygısızlık yapmadım ama ayrılırken bir tepkinizi gösterir miydiniz ?
Dualarınızı bekliyorum lütfen atanabilmem için dua edebilir misiniz ❤️
Görümcelerimde hep dış görünüşümden vurdu beni onlara asla hakkımı helal etmiyorum