0 oy
506 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,451 puan) tarafından

Kızlar 1,5 ayda bir kuaför terapisi yaparim manikur pedikur ve agda.

Agda da ozel bolge ve bacaklarımı aldırıyorum. 

Koltuk altimda zaten hic yok evde kendim alirim cikarsa eger.

Kaş biyik desen ben kaşımı almıyorum zaten biyigimida kendim alirim.

Artık biktim agdadan lazere gidiyim dedim kuaförüm bana “boşuna gitme senin tüylerini lazer görmez”dedi.

Cok seyrek ve ince ince tüylerim var. 

Kuaförüm dogru mu diyor?

Lazere gidenler bilgilendirme yapabilir mi??

14 Cevaplar

0 oy
(4,125 puan) tarafından

bazı tüyleri evet görmüyor. arkadaşım kızıldı, gitti lazere hiçbir işe yaramadı. gidip görüşsen daha iyi olur 

(1,451 puan) tarafından

Aynen dogru diyosun

-Reklam-
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Açık ve seyrek olunca görmüyor doğru demiş 

(1,451 puan) tarafından

Sadece bacak tüylerime zaten mikroskopla bakmak lazim 🤦🏻‍♀️

0 oy
(9,079 puan) tarafından

.cok cok ince tuyleri gormez benimde ust bacak ke el bilegimden dirsegime kafar olan bölümu gormuyordu 18 sene once. suanki yeni sistem lazerleri bilmiyorum. binini genital alt bacak ve koltukalti lazerli beim hic eoilasyon yapmam . sadece ust bacak ve kolumu gormuyirdu lazer 

0 oy
(9,304 puan) tarafından

Evet bazı tüyleri görmüyor ama cımbızlı lazer var ona gidebilirsin açık renkli ince tüylü olanlar ona gidiyor 

(1,451 puan) tarafından

O nasi bi sey

(9,304 puan) tarafından

Bu şekilde gittiğim salonda var heryerde varmıdır bilmiyorum cımbız depilasyon olarak geçiyor bir araştır derim 

image

0 oy
(4,684 puan) tarafından

Ben lazer epilasyon cihazı aldım makine evet sarı çok ince olduğunda görmüyor 

(4,684 puan) tarafından

Riomi buz lazer

(4,821 puan) tarafından

Benimki de ondan ne kadardir kullaniyosunuz faydasini gordunuz mu 

(4,684 puan) tarafından

Ben de düzenli kullanmadım sadece bir hafta kullandım 3 kere filan koltuk altında biraz dökülme oldu 

(4,821 puan) tarafından

Oyle mi bende sicaklardan yapamiyorum valla duzenli istikrarli baslamistim aslinda ama gucum hic yok 

(4,684 puan) tarafından

Ben de üşeniyorum 

0 oy
(18,580 puan) tarafından

Ben yıllar önce gittim benimde öyleydi görmedi ama şuan ki lazerler görüyor alıyor diye biliyorum canım 

0 oy
(276 puan) tarafından

Bacak tütün okadar azsa eğer, evet görmez , senin yerinde olsaydım, sadece özel bölge için iğneli epilasyon yapardım. Çünkü zaten lazer makineleri özel bölgeye çok geç etki ediyor. İğneli üç beş seansa kurtariyor ve kesin. 

(1,451 puan) tarafından

Biri de cimbizli var dedi iğneliden mi bahsetmek istedi acaba?🤔 

(276 puan) tarafından

Onu bende bilmiyorum. Belki aynı şeydir. Bende hamileyim. Hamilelikten sonra birşeyler planlıyorum ya Philips lazer makinası alırım yada igneliye giderim. Bilemiyorum henuz

(1,564 puan) tarafından

Emziren anneler lazere gidemiyor ben gitmiyorum suan

0 oy
(450 puan) tarafından

Benimki biraz daha koyu olmasına rağmen seanslar bittikten sonra bikaç ay sonra yine ince ince çıkmaya başladılar bende almak zorunda kaldım şuan eskisi gibi yani. Ama bacakta işe yarıyor lazer. Kardeşim de bir tek bacaktan yana kutlu bende 

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Sarı tüyleri görmüyor maalesef makine

0 oy
(7,675 puan) tarafından

Evet doğru canım seyrek ve inceyse görmez 

0 oy
(24 puan) tarafından

İlk lazere gittiğimde bana da öyle dediler zor biter falan hatta kuzenimle gitmiştik onunki kalın siyah tuylerdi onunki çabuk biter demişti orda calisan kadın ama çok çok erken bitti benim tüyler kuzenim hala devam ben üç yıl önce gitmiştim en son daha da kıl tüy çıkmadı 

0 oy
(764 puan) tarafından

Kılların kalın degilse boş iş lazer bosuna para dökme 

0 oy
(3,563 puan) tarafından

Lazee imce ve sarı tüyleri görmez. Hatta kalınlaşma yapa bilir. 

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Benim seans falan oldu yüzüm için gidiyorum kalın siyah tüyler bitti bıyık bölgesi bitmiyor ince zayıf olduğu için görmüyor çoğunu 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 99 göst.
+3 oy
2 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap

329,223 kullanıcı

...