+2 oy
122 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5 puan) tarafından

Alexandrite lazer kıları bitiriyor diyorlar adana bu cihazı kulanan bildiginiz bir yer var mı kızları:)

3 Cevaplar

+1 oy
(6,137 puan) tarafından

seneler önce gittiğim yerde vardı ama orası kapandı. onun yerine anka güzellik açıldı. Gazipaşa çocuk parkının yanında. 

sadece bacağıma yaptırmıştım, gerçekten kalmadı gibi bir şey. 

şimdi de ankaya gidiyorum umex vr bir marka daha var prolı bir şeydi adı. o da alex bir cihaz. 

(5 puan) tarafından

Umex iyi değil diyorlar ya 

(6,137 puan) tarafından

valla bilmiyorum uygun diye gidiyorum, dökülme oldu ama kalıcılığı ne kadar olur bilmiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(9,081 puan) tarafından

adanayi bilmem istanbulda 18 sene once yaptirdim sekiz seansta sifir. bebek gibiyim 🧿 sadece kolumu ve ust bacaklarimi gormuyordu ozaman atis yapmislardi sari diye girmuyordu. yeni makinalar cikti etti belki artik gören teknoloji gelismistir bi ara gidip soracagim bende aklimda

0 oy
(715 puan) tarafından

Adana dayım bende ariyrm bilen varsa yazsın yaaa evet Alexander çok iyi bir cihaz kuzenim Elazığ da yaptırms şuan kadın bir yıldır hiç bir yerinde kıl vs yok oda bana demişti bu cihaza seans bitene kadar git daha ne tüy çıkar ne birsey daha 

(5 puan) tarafından

Evet çok iyi ama işte Adana da bulamadım bir türlü 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
0 oy
1 cevap 144 göst.
29 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Azrainci (227 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 254 göst.
0 oy
2 cevap 207 göst.

Kategoriler

1,477,838 soru

24,189,162 cevap

336,802 kullanıcı

...