Merhaba kızlar 40 kilo verdm diyet ve sporla ama karnım böyle sarktı sizce karın kası egzersizlerle sıkılaşır mı yada en etkili karın sıkılaştırıcı varsa önerir msnz çok mutsuzum böyle yardımcı olun lütfen resmi örnek olarak googleden indrdm
40 kilo maşallah. egzersizle azalır ama ne kadar sürer bilemem belki şu güzellik merkezlerindeki cihazlar da az çok yardımcı olur
Kol ve bacaklarda var bilemedim ne yapacağımı şimdi bu fazla deriyi ameliyatla alsa ilerde kilo alsam sorun olmaz mı yine vücudum esner mi yada hamile kalsam
yok canim o fazlalik deri alinio ilerde kilo alsan deri gene esneyip genisler kilo verirsen tekrar pôrsur . hamile kalsanda ayni sey yani. ama bukadar eziyet cekip 40 kilo verdimten sonra bir kilosunu bile geri almamk icin can alir can veiririrm ben olsam😂 geri niye almayi hemen kafanda dusunuyosun aklindan bile gecirme. bende 87 den 54 e dustum ama bukadar sarkmadim ben
Kilo almam da örnek olarak söyledim ,ya sende maşallah baya vermişsin bende niye sarkma oldu o zaman sen neler yaptın mesela sarkma olmaması için bişey yaptın mı 😐😔
ben 2018 de herbalife ile verdim
kilo. aonra koruyordum 2021 kazayla hamile kaldim . bir catal ekstra bisey yemeye aklim cikiodu😂😂 9 kilo aldim toplamda . dogurunca ilk haftadan verdim o nalet 9 kiloyuda kurtuldum. cilt yapisi sanirim ben catlamadim hic hamileyken yada dogurduktan sonra sönmus balin gibi burusuk burusuk da olmadi. ilk hamilelikde 67 ile kalip 87 ile dogurmustum. ikincide 56 ile hamile kalip 65 le digurmustim
Hmm anladım canım bende herbalife kullanıyorum arada tadı çok güzel ya
Resimdeki gibi böyle çoksa biraz zor operasyon geçirmeden ama ben şu an bir sıkılaştırıcı jel kullanıyorum Daha yeni 5 kilo verdim devam da ediyorum Hiç sarkma olmadı çok güzel toparladı Ama senin verdiğin kilolar fazla Spor da yapıyorum ben jeli sürdükten sonra özellikle faydasını da gördüm Benimkinin markası fonbady
Bende 10,20 kilo verdiğim sıralarda sarkma yoktu zaten 40 kilo verince oldu nerden aldınız jeli
Linkini atarmısın interentten aldiysan rica etsem
https://ty.gl/sdax6rstc7fr7
Ben bir kutu bitirdim ikincisini kullanıyorum
Yorumlarina baktım alan herkes çok memnun gerçekten benim de 10 kilo gitmesi lazım alıp kullanayım yürüyüşlere çıkarken kiloyu verirken aynı zamanda sporla toplamak lazım
İnşallah bende de işe yarar kutusu ne kadar sürüyor bir ay yetiyor mu
Evet canım Tam bir aya yakın gidiyorum ben bir aydır diyeceğim ve Her gün düzenli kullanıyorum
Bende sıkılatırır mı sence
Vala böyle çok aşağı sarkıksa zor bence benim o kadar yoktu resimdeki çok fazla ben 83 kg dum 79 a düştüm
İşey yarıyor mu gerçekten sen de işey yaradı mı
Egzersizin baya bi etkisi olur ama çok fazla olan sarkmaya operasyon gerekiyor genelde
Anladım sıkı bir karın egzersizlerle devam edeyim inşallah faydası olur😔
Sarkma olmaması için kilo verme anında sporla desteklemek gerekiyordu, şu an ne yapılabilir hiç bilmiyorum.
Bir diyetisyen veya estetisyenle görüş istersen, bilen biri çok daha profesyonel yardım edebilir.
Sporda yaptım zaten yine öyle oldu maalesef
Karın germe olman lazım sporla düzelmez bu. Bu arada kaçtan kaça indin ne kadar sürede ?
100 kilo dan 59 ,hedefim 55, 6, 7 ayda verdim
Kısa sürede nasıl bu kadar verdin değerlerin iyi mi
Gayet iyi yo her ay 4,5 kilo verdim kısa sayılmaz sıkı bir diyet ve sporla
Tamam da kilo verme döneminde duraklama da olur her ay aynı kiloda vermen biraz zor
Duraksama da oldu olmaz mı şok diyette yapıyordum ama 😐
1,471,003 soru
24,093,025 cevap
331,880 kullanıcı