0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba kızlar 40 kilo verdm diyet ve sporla ama karnım böyle sarktı sizce karın kası egzersizlerle sıkılaşır mı yada en etkili karın sıkılaştırıcı varsa önerir msnz çok mutsuzum böyle yardımcı olun lütfen resmi örnek olarak googleden indrdm

image

5 Cevaplar

0 oy
(4,735 puan) tarafından

40 kilo maşallah. egzersizle azalır ama ne kadar sürer bilemem belki şu güzellik merkezlerindeki cihazlar da az çok yardımcı olur

(57 puan) tarafından

Kol ve bacaklarda var bilemedim ne yapacağımı şimdi bu fazla deriyi ameliyatla alsa ilerde kilo alsam sorun olmaz mı yine vücudum esner mi yada hamile kalsam 

(9,083 puan) tarafından

yok canim o fazlalik deri alinio ilerde kilo alsan deri gene esneyip genisler kilo verirsen tekrar pôrsur . hamile kalsanda ayni sey yani. ama bukadar eziyet cekip 40 kilo verdimten sonra bir kilosunu bile geri almamk icin can alir can veiririrm ben olsam😂 geri niye almayi hemen kafanda dusunuyosun aklindan bile gecirme.  bende 87 den 54 e dustum ama bukadar sarkmadim ben

(57 puan) tarafından

Kilo almam da örnek olarak söyledim ,ya sende maşallah baya vermişsin bende niye sarkma oldu o zaman  sen neler yaptın mesela sarkma olmaması için bişey yaptın mı 😐😔 

(9,083 puan) tarafından

ben 2018 de herbalife ile verdim

kilo. aonra koruyordum 2021 kazayla hamile kaldim . bir catal ekstra bisey yemeye aklim cikiodu😂😂 9 kilo aldim  toplamda . dogurunca ilk haftadan verdim o nalet 9 kiloyuda kurtuldum. cilt yapisi sanirim ben catlamadim hic hamileyken  yada dogurduktan sonra sönmus balin gibi burusuk burusuk da olmadi. ilk hamilelikde 67 ile kalip 87 ile dogurmustum. ikincide 56 ile hamile kalip 65 le digurmustim

(57 puan) tarafından

Hmm anladım canım bende herbalife kullanıyorum arada tadı çok güzel ya

-Reklam-
0 oy
(3,045 puan) tarafından

Resimdeki gibi böyle çoksa biraz zor operasyon geçirmeden ama ben şu an bir sıkılaştırıcı jel kullanıyorum Daha yeni 5 kilo verdim devam da ediyorum Hiç sarkma olmadı çok güzel toparladı Ama senin verdiğin kilolar fazla Spor da yapıyorum ben jeli sürdükten sonra özellikle faydasını da gördüm Benimkinin markası fonbady

(57 puan) tarafından

Bende 10,20 kilo verdiğim sıralarda sarkma yoktu zaten 40 kilo verince oldu  nerden aldınız jeli

(27 puan) tarafından

Linkini atarmısın interentten aldiysan rica etsem

(3,045 puan) tarafından

https://ty.gl/sdax6rstc7fr7

Ben bir kutu bitirdim ikincisini kullanıyorum

(1,859 puan) tarafından

Yorumlarina baktım alan herkes çok memnun gerçekten benim de 10 kilo gitmesi lazım alıp kullanayım yürüyüşlere çıkarken kiloyu verirken aynı zamanda sporla toplamak lazım 

(57 puan) tarafından

İnşallah bende de işe yarar  kutusu ne kadar sürüyor bir ay yetiyor mu

(3,045 puan) tarafından

Evet canım Tam bir aya yakın gidiyorum ben bir aydır diyeceğim ve Her gün düzenli kullanıyorum

(57 puan) tarafından

Bende sıkılatırır mı sence 

(3,045 puan) tarafından

Vala böyle çok aşağı sarkıksa zor bence benim o kadar yoktu resimdeki çok fazla ben 83 kg dum 79 a düştüm

(27 puan) tarafından

İşey yarıyor mu gerçekten  sen de  işey yaradı mı

0 oy
(118 puan) tarafından

Egzersizin baya bi etkisi olur ama çok fazla olan sarkmaya operasyon gerekiyor genelde

(57 puan) tarafından

Anladım sıkı bir karın egzersizlerle devam edeyim inşallah faydası olur😔

0 oy
(1,730 puan) tarafından

Sarkma olmaması için kilo verme anında sporla desteklemek gerekiyordu, şu an ne yapılabilir hiç bilmiyorum.

Bir diyetisyen veya estetisyenle görüş istersen, bilen biri çok daha profesyonel yardım edebilir.

(57 puan) tarafından

Sporda yaptım zaten yine öyle oldu maalesef 

0 oy
(4,685 puan) tarafından

Karın germe olman lazım sporla düzelmez bu. Bu arada kaçtan kaça indin ne kadar sürede ?

(57 puan) tarafından

100 kilo dan 59 ,hedefim 55, 6, 7 ayda verdim 

(4,685 puan) tarafından

Kısa sürede nasıl bu kadar verdin değerlerin iyi mi 

(57 puan) tarafından

Gayet iyi yo her ay 4,5 kilo verdim kısa sayılmaz sıkı bir diyet ve sporla 

(4,685 puan) tarafından

Tamam da kilo verme döneminde duraklama da olur her ay aynı kiloda vermen biraz zor 

(57 puan) tarafından

Duraksama da  oldu olmaz mı  şok diyette yapıyordum ama 😐

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 115 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 247 göst.
23 Mart 2025 Diğer kategorisinde Bencee (499 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
30 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyneb34 (957 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
22 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,964 soru

24,092,639 cevap

331,850 kullanıcı

...