Ben bıktım yıldım cidden . 8 yıllık evliyim artık iyice haddini aşmaya başladı sürekli laf atıyor sürekli diyip diyip demedim ben öyle bişey diye çıkıyır kaç kere ağlattı kaç kere kimse yokken bana hakeret etti ben hepsini eşime dedim bukez ben demedim yanlış anlamış dedi . En son iki gün önce geldi bir dünya laf dedi kocamla aramı bozdu gene gitti ben artık kocamla aramı bulmaya çalışmıyorum da . Kendisi kocasıyla kötü asla susmaz kayın pederimi çok severim gerçekten . Adam sus diyor susmuyor sus diyor susmuyor başlıyorlar bizim yanımızda küfürleşmeye hakaret etmeye birbirlerine . Benim tansiyonum düşünüyor onların evinde . Birdaha gitmicem dedim kayın pederim rica etti gittim geldim gene saf gibi . Eşime ben birdaha anneni görmek istemiyorum diyorum yaşlı sem alttan al diyip duruyor ya benim engelli çocugum var bir onu görmezden gelip bir tane daha yap dedi büyük olay çıkarttım ben demedim dedi çıktı şaka gibi iğrenç bir insan gerçekten artık hayatımdan çıksın istiyorum . Bşr keresinde gelme dedim Artık en son tamam dedi sonra gene gelmeye başladı yetmedi bende kaldı günlerce ya hergün evde kaos vardı kendi oğluyla sığamıyorlar ama benden hürmet bekliyorlar . Bide en son dünden önce tartıştıktan sonra bana ne dese beğenirsiniz bana sen bakacaksın dedi . İki tane kızı var arkadaşlar bende sana iki tane kızın var onlar baksın ben sana bakmam yeter artık yaptıkların dedim onlar el oğluma gidecek onlar bakmaz sen bakarsın dedi utanmadan . Ya ben bıktım bu kadını nasıl silip atıcam ailemi bile düşman etti kendine anneme birda benim eviöe gelme dedi sabebide annem bukadar lafcı olma biraz iyimser ol herkese laf deme dedi diye . Tam çıktı gitti hayatımdan diyorum bi bakıyorum evime geliyor herşeyi bozup gidiyor