0 oy
212 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (40 puan) tarafından

Ben bıktım yıldım cidden . 8 yıllık evliyim artık iyice  haddini aşmaya başladı sürekli laf atıyor sürekli diyip diyip demedim ben öyle bişey diye çıkıyır kaç kere ağlattı kaç kere kimse yokken bana hakeret etti ben hepsini eşime dedim bukez ben demedim yanlış anlamış dedi . En son iki gün önce geldi bir dünya laf dedi  kocamla aramı bozdu gene gitti ben artık kocamla aramı bulmaya çalışmıyorum da . Kendisi kocasıyla kötü asla susmaz kayın pederimi çok severim  gerçekten . Adam sus diyor susmuyor sus diyor susmuyor başlıyorlar bizim yanımızda küfürleşmeye hakaret etmeye birbirlerine . Benim tansiyonum düşünüyor onların evinde . Birdaha gitmicem dedim kayın pederim rica etti gittim  geldim gene saf gibi . Eşime ben birdaha anneni görmek istemiyorum diyorum yaşlı sem alttan al diyip duruyor ya benim engelli çocugum var bir onu görmezden gelip bir tane daha yap dedi büyük olay çıkarttım ben demedim dedi çıktı şaka gibi iğrenç bir insan gerçekten artık hayatımdan çıksın istiyorum .  Bşr keresinde   gelme dedim   Artık en son tamam dedi sonra gene  gelmeye başladı yetmedi bende kaldı günlerce ya hergün  evde kaos vardı kendi oğluyla  sığamıyorlar ama benden hürmet bekliyorlar . Bide en son dünden önce tartıştıktan sonra bana ne dese beğenirsiniz bana sen bakacaksın dedi . İki tane kızı var arkadaşlar bende sana iki tane kızın var onlar baksın ben sana bakmam yeter artık yaptıkların dedim onlar el oğluma gidecek onlar bakmaz sen bakarsın dedi utanmadan . Ya ben bıktım bu kadını nasıl silip atıcam ailemi bile düşman etti kendine anneme birda benim eviöe gelme dedi sabebide annem bukadar lafcı olma biraz iyimser ol herkese laf deme dedi diye .  Tam çıktı gitti hayatımdan diyorum bi bakıyorum evime geliyor herşeyi bozup gidiyor 

6 Cevaplar

+3 oy
(545 puan) tarafından

Saçlarından kapının önüne at    kolunu ısır bacagına sopayla vur  bak bakalım o zaman da bana sen bak dıyor mu  bıde kendıni deli gıbı yap  bagır cagır ağla   kafanı yere vur imdat dıye  bagır. Kaçar gıder  

(1,875 puan) tarafından

Ahahahhh ayy hiç güleceğim yoktu yaa Allah iyiliğini versin 😁😁😁

-Reklam-
+1 oy
(268 puan) tarafından

Kuşumsu sen de aynı şeyi yap kocanın yanına melek gibi davran kocan yokken ver coşkuyu 😄 kaynanan kocana şikayet ederse dedi ben hiçbir şey söylemedim o yanlış anlamıştı bazı insanların kendi dilinden konuşmak lazım mağduru oyna bacım

(185 puan) tarafından

Ay katılıyorum kesinlikle 💯

0 oy
(69 puan) tarafından

Sakin olll hepimiz bıktık ama şimdilik sakin olalım yoksa hepten kafayı yicez benimkisi seninkinden beter ama dedim ya sakin oll😁🌸

(2,013 puan) tarafından

🤣🤣 bu yoruma çok güldüm neyse ben de sakin oluyum en iyisi 

(69 puan) tarafından

Kız napim benim bütün postlar kaynanayla nasıl başa çıkarım die buranın yüzde 70 i kaynana derdi çekiyor allah yardımcımız olsun🥴

(2,013 puan) tarafından
+1

Haklısın gerçekten 🤣

(69 puan) tarafından
+1

Sakin olll😂

0 oy
(23,123 puan) tarafından

Bi senin başında yok gülüm çoğu aynı 

0 oy
(11,858 puan) tarafından

Boyle yuva yıkmaya çalışıp huzur bozan kim olursa olsun anne de baba da uzak durmak gerekiyor. Ama burda eşinin duruşu onemli. O annesine haddini bildirmeli ya da görüşmeyi kesmeli. Tek senin çabalamanla olmaz

0 oy
(4,403 puan) tarafından

Bak bi sakin ol Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin orası ayrı derdini yazmışsın Allah yardımcın olsun kaynana zulümdür çok iyi biliyor burdaki kadınlar burda kaynanası yüzünden derdini dağlara yükleyen onlarca güzel kadından biri de sensin yanlış anlama bende onlardan biriyim ama eşin müdahale etmiyor çoğumuzun eşi gibi ama beddua etmeden ah etmeden Allah'a havale et seni kimse dinlemese de daimi bir duyanın var burada kimse senin kalbine ferahlık veremez doldurulup eşinle kavgaya gönderilirsin sadece okuduklarina ve düşüncelerine dikkat et Rabbim den hayırlısını iste her insanın bir imtihanı var seninkinin bu olmadığını bilemezsin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 410 göst.
0 oy
18 cevap 767 göst.
24 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim0101 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 520 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 435 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,544 soru

24,046,211 cevap

329,397 kullanıcı

...