0 oy
55 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (730 puan) tarafından

On gün önce sezeryan doğum yaptım, diğer bebeğim de bir buçuk yaşında,evde bir buçuk yaşında ki oğlum durmuyor sürekli beni kucağına al diye ağlıyor yada ayağında beni salla uyut diyor, dışarı çıkmak istiyor , ne yapabilirim, Allah'a şükür iyiyim ama dikişlerimi zorlamak istemiyorum, ne yapabilirim Bilgi verecek va mi yada bu durumu yaşayanlar ne yaptınız bu süreçte 

2 Cevaplar

0 oy
(540 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında 19 kiloydu sezeryanla doğum yaptığımda. Eve geldiğim gece kardeş kıskançlığıyla beraber krize girdi ve asla kimse sakinleştiremedi. Zorla yere oturdum aynı boya gelebilmek için, sakinleştirdim kucağımda odasına gitmek istedi zorla yerden kalktım kucağıma aldım ve öyle gittik uyuttum. Tabi sonrasında ağrıdan kıvrandım hiç unutmuyorum. Sonrası da hep böyle devam etti 10 gün falan her gece kızımı uyuttuktan sonra ben yastığı ısırarak ağlıyordum dikiş acımdan çünkü ikisi de sürekli kucağımdaydı ve ayaktaydık. Dikişlerime birşey olmadı şükür, kızım da daha az kriz geçirmeye başladı ve daha az kucak ister oldu derken onu da bırakmıştı ilerleyen günlerde... zor bir süreç Allah yardımcın olsun ben süreci böyle yönetmiştim. Kızıma kıyamamıştım.

(730 puan) tarafından

Annemde kaldım ilk günler orda oyaladilar ailem kız kardeşim erkek kardeşim falan şimdi eve gelip tek kalınca ne yapacağım diye düşünüyorum eşim de izin almıştı işten o da işe başladı, bende dikkat edeyim sorunsuz bir şekilde çabuk iyileşeyim dedim ilk Sezaryenim da uzun süre kendime gelemedim bunda Allah'a şükür iyiyim, zaten oğlum için o kadar ağladım ki vicdan azabından 🥺 akşamları eşime ilgileniyor sorun yok ama işte gündüz ne yapacağım 

(730 puan) tarafından

Bebek arabam annemde kaldi araba evimde olsaydı bebeği içine koyar oğlumu çıkarırdim biraz dışarı gün içinde,site içinde bahçe de oynardi

-Reklam-
0 oy
(3,049 puan) tarafından

Benim de kızım 1 yaş 2 aylıktı Ben doğum yaptım 5-6 gün boyunca annemler yanımda kaldı sonrasında daha dikişlerim iyileşti ben de sürekli kucağıma alıyordum annemler almadı kişilerin zarar görür falan diyordu ama zorlanınca ben de almıyordum sadece mecbur kaldığımda alıyordum şu an büyük olana daha fazla ilgi göster alışana kadar en azından

(730 puan) tarafından

Zaten benimde öyle oldu annemdeydim eve geçtim, bebek emzirme bez değiştirme dışında kucağıma almıyorum çok yenidoğan olduğu için uyuyor, büyük olanla hep ilgileniyorum , bir an önce inşallah geçer bu da çok zor oluyor böyle 

İlgili sorular

+4 oy
10 cevap 391 göst.
9 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
+1 oy
13 cevap 695 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 563 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (512 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,773 soru

24,129,495 cevap

333,951 kullanıcı

...