0 oy
284 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (553 puan) tarafından

3-Velayeti anneye verilen tarafların müşterek çocuklar ilebaba arasında; her hafta cumartesi ve pazar günleri, dini bayramların 2. Günleri ve çocuğun doğum günü olan 22 mart günleri gün içinde 10:00-18:00 saatleri arasında baba ile çocuk arasında şahsi ilişki tesisine, çocuğun baba tarafından alınıp baba tarafından eve bırakılmasına, kişisel ilişkinin gereklerine uyulmaması durumunda çocuğun yüksek menfaatine aykırı olmamak kaydıyla velayetin değiştirilebileceğinin davacı anneye ihtarına 

Bu yazı ne anlama geliyor kızlar yani baba tarafindan  evden alınıp , baba tarafından eve birakilmasina eğer öyle olmaz ise velayet  degişebilir mi yani , adlı Destek Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü dosyamız var çocuk teslim etme merkezi yani ben çocuğu alıp oraya goturmicem mi goruşlerde ben alıp goturursem baba evden almaz ise velayet mi değişir  adlı destek mağdur hizmetleri müdürlüğü hafta sonu kapalıymiş kapalı ise çocuk goruşleri nasıl orda hafta sonu oluyor acaba 

6 Cevaplar

+1 oy
(553 puan) tarafından

image

daha sistemde evli görunuyoruz adam kari kizla geziyor gezmesi önemli değil benle evliyken böyle durumlar atmazdi, ve pantolon ayak bileğim ayakkabı kismimla ayak bileğim azıcık açık olsaydı burnumdan getiriyodu şimdiki kızın komple pantolda 2 bacağı açık haram zıkkım olsun emeklerim ona 

(553 puan) tarafından

Evet cnm değişmez zaten ben doğum yapdim adam gene aynı değişmedi  annemin evine gittim hemen dava acdim oğlum 2 gunlukdu şimdi 2 yaşında çok huzurluyum 

(553 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar watsaba durum atıyor hep ben mesaj okundu bilgisi kapatınca onun durumlarını gordugumu görmüyor , şimdi bu gene video paylaşmiş 

Attan indik yururuz eşşekle işimiz olmaz diye yazı yazmiş kızla video atmiş  şarki olarakda kocamda kocamda karımda karım altın al para ver diye şarki  . Şimdi bu adam evliyken bana hiç para vermezdi cimriydi nafakayı bile verirken benim veridgim nafakayı alma anlaşak diye baskı yapıyor , hava mi atıyor bu şimdi bana sevgilisine para yedirerek çocuğumun hakkını onlara veriyor

(508 puan) tarafından

Canım karakteri zayıf kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor ,seninle uğraşıyor ,sen karsilik verirsen istediğini almış olacak hiç tepki verme ,sen takilma hayatına bak çok kroca hareketler sen kurtulduguna sevin bu adamdan yaptıklarıyla zaten kalitesini belli ediyor o yüzden hiç takilma

(553 puan) tarafından

Yok cnm takılmıyorum ama bana eşşek felan diyor ya sinirlerim bozuluyor pislik adam kurtuldum valla 

(553 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

kizlar bakın beni böyle giyindirmezdi burnumdan getirirdi saçım açık ama ben kendim açık saçık kıyafetler giymem normal giyerim ama yanına aldigina bakın ben böyle giyseydim neler ederdi, zaten evliyken kapali giydigim halde kavga cikariyodu hep farklı kızlarla geziyor sistemde evliyiz istinaf mahkemesinden karar bekliyoruz boşanma olsun diye , sizce bunları avukatlarıma bildireyim mi yada velayet acdiginda  bunları sunayım mahkemeye daha smdididen her duruşmada çocuk anne öz bakımından cikmisdir anneye ihtiyaç yoktur babaya yatılı verin diye sürekli karşı taraf istiyor bunu,, karişmim mi bana bulaşmasin diye 

-Reklam-
0 oy
(1,515 puan) tarafından

Neden evden almasına karsisin

(553 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cunki normal bi insan değil ondan çok sorunlu sıkıntılı kavgacı olaycı küfürlü çocukla ilgili bilgisi yok

0 oy
(11,854 puan) tarafından

Bu kurallara uymazsan velayet değişebilir babaya verilebilir diyor anladığım kadarıyla

(553 puan) tarafından

Yani ben çocuk görüşme merkezine goturursem sıkıntı olmaz dimi

(11,854 puan) tarafından

Yok canım olmaz bence sonucta görüştüruyorsun kaçırmıyorsun ki cocuğu. Yine de bi avukatına danıs istersen

(553 puan) tarafından

Tamam  cnm teşekkür ederim saol 

0 oy
(16,985 puan) tarafından

Sen belirtilen zamanda çocuğu babaya teslim etmezsen velayetini kaybetme durumun olabilir onu demek istemiş. 

(553 puan) tarafından

Anladım ama baba gelip evden almaz ise velayet degişmez dimi 

(16,985 puan) tarafından

En başta çocuğu nerde teslim etmekte anlaştiysaniz orda teslim et. Baba gelip almazsa babanin lehine niye değişsin velayet. Sen teslim etmezsen baba dava açar ve sen haksiz olursun ve velayeti kaybedebilirsin. 

(553 puan) tarafından

Yok cnm bu adamla anlaşılmıyor adlı destek mağdur hizmetleri müdürlüğü buraya gelip bana bildirim yapacak bizde seni ariycaz çocuğu getir diye,  adama anlatıyorum anlamiyor yok ben oralarda görmem etmem rahat etmek istiyorum çünkü bu adam çok kavgacı olay çıkarıyor adm de çocuk görüşleri olcak adam diyor ben senin kapına gelirim adm de bana diyorki bizi dinlemezssen adama çocuğu disarda kendi kafana göre gösterirsen çocuğunu kaçırırsa biz devre dışı kalırız, ama bizim vasitamizla çocuğu gösterirsen kaçırma durumunda hemen buluruz diyor 

(366 puan) tarafından

Canım sen adli destek merkezi ile hareket et bana kalırsa 

Çocuğun öyle daha güvende olur 

(553 puan) tarafından

Zaten öyle yapcam cnm görüşe gelmiyor gelcem diyor o İstanbul'da ben Elazığ 

0 oy
(562 puan) tarafından

Babaya görüş günlerinde çocuğu vermezsen engel olur saat aralıklarına uymazsan velayet değişir 

O yüzden baba almaya gelirse kamera olmalı bence video çek ya da gel çocuğu al mesajı çek uyduguna dair kanıt olsun 

(553 puan) tarafından

Canm tamam da bu adam çocukla alakalı bişey bilmiyor okbs var ben ona nasıl teslim edeyim ki  çocukla bilgisi yok bogulsa anlamaz cocukdan alır kaçırır görüş saatleride uzun baya yol gider alır giderse çocuğumu o yüzden ben adlı Destek Mağdur Hizmetleri Müdürlüğüni dinlicem baba gekirse cocugu oraya goturcem oraya teslim etcem onalrda babayla orda gorusturcekler

0 oy
(1,568 puan) tarafından

Bırak ne hali varsa görsün senden gitmiş sen kendi hayatına odaklan tek noktanda çocuğun olsun canım velayette eğer sen babasına gostermezlik yaparsan hayat şartların kötü olursa senden alınıp babaya verilir .

(553 puan) tarafından

Ben biraktimda onu kendi haline ***** saçma mesajlari bitmiyor herşeyde beni suçluyor hayla bana yazıyor 20 gün yazmıyor 20 gün sonra tuhaf tuhaf hareketler mesajlar . Yok ben gostermemezlik yapmıyorum adm ye bildirim yapacak o bende cocugu cocuk görüşme merkezine gotrucem orda görüşülür 

(1,568 puan) tarafından

Çokta güvenme haklısın valla banada abla dikkat et bu tipler çocukları kaciriyo dedi avukatım dediği gibide oldu hayırlısı olsun Allah akıl versin böyle adamlara 

(553 puan) tarafından

Güvenmiyorum zaten 2 aydır bana çocuğu görmeye gelecem dedi bende vatandan takip cihazı aldım herşeye rağmen zaten polisler hemen bulur , yok cnm bunlara akıl gelmez Allah kadınlara yasatilani onlarda gelinden çekerse görürler bütün erkekler 

(1,568 puan) tarafından

Valla Allah öyle bi cektirirki bu dünyanın öteki tarafı var azani azdirsin elbet Allah büyük sen kurtulmussun bosver çocuğuna sarıl vallaha gerisi boş 

(553 puan) tarafından

Öteki tarafda Allah bana soracakmiş sanki ben ne yaptım ama o çok çekecek erkekler eşlerine kötü davraniyorsa hepsi çeksin , aynen öyle ölümlü dünyada herşey boş iyi ki çocuklarımız var onlar olmasa zor olurdu 

(1,568 puan) tarafından

Evet bende 17 yıllık evliyim çocuklarım olmasa ni dk dayanamazdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 399 göst.
27 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prens efe (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
+2 oy
10 cevap 403 göst.
0 oy
7 cevap 548 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Melek annesi 71 (1,760 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,011 soru

24,038,137 cevap

329,028 kullanıcı

...