3-Velayeti anneye verilen tarafların müşterek çocuklar ilebaba arasında; her hafta cumartesi ve pazar günleri, dini bayramların 2. Günleri ve çocuğun doğum günü olan 22 mart günleri gün içinde 10:00-18:00 saatleri arasında baba ile çocuk arasında şahsi ilişki tesisine, çocuğun baba tarafından alınıp baba tarafından eve bırakılmasına, kişisel ilişkinin gereklerine uyulmaması durumunda çocuğun yüksek menfaatine aykırı olmamak kaydıyla velayetin değiştirilebileceğinin davacı anneye ihtarına
Bu yazı ne anlama geliyor kızlar yani baba tarafindan evden alınıp , baba tarafından eve birakilmasina eğer öyle olmaz ise velayet degişebilir mi yani , adlı Destek Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü dosyamız var çocuk teslim etme merkezi yani ben çocuğu alıp oraya goturmicem mi goruşlerde ben alıp goturursem baba evden almaz ise velayet mi değişir adlı destek mağdur hizmetleri müdürlüğü hafta sonu kapalıymiş kapalı ise çocuk goruşleri nasıl orda hafta sonu oluyor acaba
Neden evden almasına karsisin
Cunki normal bi insan değil ondan çok sorunlu sıkıntılı kavgacı olaycı küfürlü çocukla ilgili bilgisi yok
Bu kurallara uymazsan velayet değişebilir babaya verilebilir diyor anladığım kadarıyla
Yani ben çocuk görüşme merkezine goturursem sıkıntı olmaz dimi
Yok canım olmaz bence sonucta görüştüruyorsun kaçırmıyorsun ki cocuğu. Yine de bi avukatına danıs istersen
Tamam cnm teşekkür ederim saol
Sen belirtilen zamanda çocuğu babaya teslim etmezsen velayetini kaybetme durumun olabilir onu demek istemiş.
Anladım ama baba gelip evden almaz ise velayet degişmez dimi
En başta çocuğu nerde teslim etmekte anlaştiysaniz orda teslim et. Baba gelip almazsa babanin lehine niye değişsin velayet. Sen teslim etmezsen baba dava açar ve sen haksiz olursun ve velayeti kaybedebilirsin.
Yok cnm bu adamla anlaşılmıyor adlı destek mağdur hizmetleri müdürlüğü buraya gelip bana bildirim yapacak bizde seni ariycaz çocuğu getir diye, adama anlatıyorum anlamiyor yok ben oralarda görmem etmem rahat etmek istiyorum çünkü bu adam çok kavgacı olay çıkarıyor adm de çocuk görüşleri olcak adam diyor ben senin kapına gelirim adm de bana diyorki bizi dinlemezssen adama çocuğu disarda kendi kafana göre gösterirsen çocuğunu kaçırırsa biz devre dışı kalırız, ama bizim vasitamizla çocuğu gösterirsen kaçırma durumunda hemen buluruz diyor
Canım sen adli destek merkezi ile hareket et bana kalırsa
Çocuğun öyle daha güvende olur
Zaten öyle yapcam cnm görüşe gelmiyor gelcem diyor o İstanbul'da ben Elazığ
Babaya görüş günlerinde çocuğu vermezsen engel olur saat aralıklarına uymazsan velayet değişir
O yüzden baba almaya gelirse kamera olmalı bence video çek ya da gel çocuğu al mesajı çek uyduguna dair kanıt olsun
Canm tamam da bu adam çocukla alakalı bişey bilmiyor okbs var ben ona nasıl teslim edeyim ki çocukla bilgisi yok bogulsa anlamaz cocukdan alır kaçırır görüş saatleride uzun baya yol gider alır giderse çocuğumu o yüzden ben adlı Destek Mağdur Hizmetleri Müdürlüğüni dinlicem baba gekirse cocugu oraya goturcem oraya teslim etcem onalrda babayla orda gorusturcekler
Bırak ne hali varsa görsün senden gitmiş sen kendi hayatına odaklan tek noktanda çocuğun olsun canım velayette eğer sen babasına gostermezlik yaparsan hayat şartların kötü olursa senden alınıp babaya verilir .
Çokta güvenme haklısın valla banada abla dikkat et bu tipler çocukları kaciriyo dedi avukatım dediği gibide oldu hayırlısı olsun Allah akıl versin böyle adamlara
Güvenmiyorum zaten 2 aydır bana çocuğu görmeye gelecem dedi bende vatandan takip cihazı aldım herşeye rağmen zaten polisler hemen bulur , yok cnm bunlara akıl gelmez Allah kadınlara yasatilani onlarda gelinden çekerse görürler bütün erkekler
Valla Allah öyle bi cektirirki bu dünyanın öteki tarafı var azani azdirsin elbet Allah büyük sen kurtulmussun bosver çocuğuna sarıl vallaha gerisi boş
Öteki tarafda Allah bana soracakmiş sanki ben ne yaptım ama o çok çekecek erkekler eşlerine kötü davraniyorsa hepsi çeksin , aynen öyle ölümlü dünyada herşey boş iyi ki çocuklarımız var onlar olmasa zor olurdu
Evet bende 17 yıllık evliyim çocuklarım olmasa ni dk dayanamazdim
1,489,398 soru
24,343,416 cevap
346,150 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın