Merhaba , ben 2 ya da 3 cocugum olsun isterdim hep. Gencligim de ,evlilik oncesi falan. Universite okudum,kpss ,atanma vs derken. Evliligi erteledim yine de 2 cocugum olsun dusuncesi vardi. 27 yasinda evlendim. 29 da hamileydim. 33 te de 2.yi yapar 34 te dogururum dusunuyodum. 30 yasinda dogum yaptim doguracagim gune kadar 2 cocuk dusuncem vardi. Cok rahat bi hamilelik ve dogum gecirdim. Ama dogurdugum gun 2.cocuk dusuncem bitti.
Cocuk buyutmek cok zor benim cocugum cok zordu. Sezeryan oldum ve 2 gun hic uyumadim. Cok uykusuz bi bebekti,gunlerce aylarca uyumadim. Coklu besin alerjisi vardi hersey yasakti cok aç kaldim. Lavaboya gitmek,dus almak buyuk lukstu. Tabi bunun psikolojik kismi daha kotuydu. Cok coktum. Suan 3.5 yasinda ama hala bazi seyler bende takinti olmus durumda. Cok sukur buyudu ama problemlerde buyudu. Belki gec yasta anne olmanin getirdigi zorluktan dolayidir ama cok hareketli ,bana cok yapisik bazi seylere tahammul edemiyorum. Onun enerjisine yetemiyorum. Abartmiyorum cok hareketli ve enerjik ,cok uykusuz. Sokakta adimiz cikti,krese gidiyo oglen uyumayan ve en hareketli olan cocuk benim ki. Sabah 7 de kalkar 4 sene olacak hala erken kalkmaya alisamadim. Cok degil haftanin 1 gunu sabah 10 na kadar kesintisiz uyumak istiyorum. Hersey zordu bilemiyorum simdi bidaha bastan gozum almiyo. 2.yi 3.yu yapanlara hayret ediyorum. Heralde cocuklari kolay buyudu diye dusunuyorum. Sonra diyorum Allah'im sen affet ama sakin cocuklarda var millet 2.yi yapiyo. Ben cesaret edemiyorum bi yandan da cocugum kardessiz kaliyo.
Bi de tabi isin maddi boyutu var bu zamanda biz 2 maasla 1 taneye zor yetiyoruz. Kresi,kursu,kiyafeti ,oyuncagi,doktoru bilmem ne bi dunya masraf.
Neyse beni affedin ama 2. ve 3. yu dusunenlere hareketli,uykusuz bebekler diliyorum. Cunku sizleri cok kiskaniyorum :D ben heralde cok tembelim,rahatliga cok alismisim.
Arkadasimin bebegi aksam 10 sabah 10 arasi kesintisiz uyurdu. Gunduz de 1-5 arasi kesintisiz uyurdu. Bilemiyorum cok kiskandim. Benim ki gunduz 30 dk uyurdu 2 saat uyutmakla ugrasirdim. Gece de saat basi kalkardi. Yaslandim,coktum. Emekliligini bekleyen teyzeler gibi hissediyorum.