Kızlar birazdan babam hapis girecek kayınbabam aramalı mı babam birşey olsa kayınbabamı arıyor
Kız boşver sen babanı düşün
Cok üzgünüm birde gurbetteyim içim içim yiyır aklım babamda 😭😭 yorumlarda ne kadar merhametsiz ce bilip bilmeden konuşuyorlar
Boşver sen arasın aramasın söylemene de gerek yok. Üzme de kendini beben var sütün çekilir sütü boşver hisseder yavrun da. Çıkar inşallah olur öyle talihsiz şeyler gelir insanın başına bazen.
Dedim yinede bir arasınlar demesinler sonra araması diye Amin inşallah canım Allah razı olsun bebeğimde kac gündür husuruz ztn durmuyır dün akşamdan beri de kızım kusuyor ishal olmuş bir haftada strestn 3 kilo vermişim bu sabah yemek bile yiyemedim aklım Babamda hep
Sen annesin kendine dikkat et olur biter her şey Allah şifa versin inşallah
Baban hapise girecek senın derdin kayınbabanın arayıp aramaması mı? Gerçekten
Dedikodu malzemesi lazım iyi ya :)
Ne kasar merhametsiz ve düşüncesi Z boş konuşan insanlardanısınız Allah biliyor ne kadar üzgün olduğumu içim içimi yiyır😪😪😪
tMam oste kayinbabanin aramasi muhim degil. zaten sin ana kadar aramadiysa kayinbabanin insafsizligi. insanin dunuru ailesi. cezaievine girecegi bellinolur olmaz aramasi lazimdi zaten son anda arasada aramasada bise degismez ha aramis ha aramamis
Aradı ztn dedim babam hapis girecek haberin olsun oda kaynım da aradı babamı sonucta birşey olsa babamda arıyor kayınbabamı hani dedim demesinler böyle bir günde aramadılar diye cok üzgünüm kimse kimsenin derdini bilmiyor eşime dedim ara diyor niye Arim Allah kurtarsın diyor bu devirde merhametli insan denk gelmek büyük onur ve büyük şans şuan aklım babamda ne yapıyor cok üzgünüm😔😔😔🤔
Ay kızlar bende aynı şeyi sordum da merhametsiz oldum su durumda bile koca tarafının derdine düşmek nedir gerçekten anlamıyorum ne halleri varsa görsünler benim babam hapise gircek diye için içimi yer ben olsam
Sana mı düştü bu kayınbabanın arayıp aramaması sen mi ara ya da arama diyecen içinden geliyorsa babana saygısı varsa tabiki arayacak. Babam hapis girecek ne kadar kolay söylüyorsun
Kayınbabam haberi yoktu hapse gireceğinden bilip bilmeden yorum yapma
Kayınbabanı bırakta baban hapse giriyor diye bi üzül ya halen dedikodu peşindesin
Sana çekmişim bilip bilmeden konuşuyorsun
Oy keşke bana çekseydin kusura bakmada senin derdin laf dedikodu
Hiç bisey anlamadım desem
Babam hapise girecek kayınbabam aramalı mı ev yaparken yola kaymış ondan cezia gelmiş
Neden girecek
7 ay diyorlar ama tam belli değil ev yaparken belediyenin yoluna girmiş SİZCE kayınbam aramalı mı babam
Tabikide aramalı
Ne diyim peki kayınbabam aramas için
Yani bunu kayınbabanın düşünmesi lazım,senin söylemen gerekmiyor,yani akıl etmesi lazım
İşte haberi yoktı babam gireceğinden
Senin baban hapse giryor, ama seni kayinbabani mi aramak istiyorsun? Biraz daha anlasilir yazarsan meseleyi anlariz
Babam hapise girecek kayınbabam aramalı mı
Diyorum kayınbabam söylim mi babamı araması için
Kocan kayinbabanla konusmuyor mu, senin soylemen tuhaf sanki yani ne yapacak ki
Konuşuyor eşime anlattım da ne için aricam diyor allah kurtarsın diyor
Eee yani söyle haberi yoksa soylemelisin
Nasıl ne demeliyim
De ki babamın durumu böyle böyle haberin olsun diye o da arar belki geçmiş olsun demek için
Tamam canım Allah razı olsun ben iyi değilim de ne diyeceğimi bilemiyorum
Senden de canım çok geçmiş olsun Rabbım tez zamanda kurtarsin inşallah
Ona da söyle canım ne olacak sanki
Allah Allah kaynın taniyacak tabi
neden giriyor
Ev yaparken yanlışlıkla caddeye girmiş daha önce para verdi şimdide hapis cezazı geldi
Allah Allah cinayet isleyenler sokakta geziyor bu cezalar yasalar nasil.isliyor anlamiyorum tamam gecmemesi lazimda hapis nedir
Adalet kalmamış 23 bin verdi bu defada hapis geldi
Baban hapse girecek ve sen bunu mu düşünüyorsun enteresan bişey. Arada ne olur aramasa ne olur aramasa sen napabilirisin mesela
Haberi varmi?bunu kendisi dusunmeli bence canim sen hic bir sey soyleme soylersende esine soyle babna soyle babmi bi arasin zor gunundedestek olalim filan diye .
Sizede gecmis olsun insAllah girmez(
Eşime dedim dün aramadı babam hapse girdi çok üzgünüm kayınbabam kaynım aradı Allah razı olsun inşallah sizden 😭😭
Yani kayınpederin arasa baban hapisten kurtulacak mı ?
Cevap, hayırsa eğer ne gerek var bu kadar takmaya abartmaya. Böyle bir durumda bu tür şeyler düşünülmez. Çok detaycı olmayın. Çabuk yaşlanırsınız. O da onların sorunu olsun bence. Arasa aramasa
Kendi çocuğunu bile gidip görmeyenler var.arasa aramasa da görmeye bile gitmese de önemli değil herkesin gerçek yüzünü gördüğünüz bir döneme giriyorsunuz.allah kavuştursun ins sizi
Amin inşallah canım Allah razı olsun öyle vallah zor gününde dost belli olur derler ya aynen öyle
Sende hicbirsey söyleme smdi.ama gün olup sıra onlara gelirse hastalanınca su bile vermezsin.kin değil bence bu canın yanarken gormeyeni canı yanarken gormeyeceksin
Ben olsam hiç söylemem bile niye milletin ağzına Laf veriyim. Benimkiler bir de babamı hırsız ilan eder belediyenin yolunu çalmış ev yapmış derler. Aralarındaki samimiyete bağlı. Araları iyiyse arayıp geçmiş olsun der
Araları iyi canım yanlışlıkla girmiş ztn babamda bilmiyordu
Senin derdin sana yeter canim eşin desin sen üzülme anladığım kadarıyla ufak coxugunda varmış sende annesin seninde bakmakla yükümlü olduğun çocuğun var uzuntun sana yeter bu durumda sana Kırılirsa kayinbabam onun problemi dert içinde gidipte bunu nasıl anltcan ztn
Canım insanları ya düğünde yada cenazede tanı derler ya..
Yeni af yasası var ya
Belki ondan yararlanır sen sıkma canını
Babana da laf edenlere şunu söyle
Babam aslanlar gibi girdi
Aslanlar gibi de çıkacak de
İnan bu onların icinde dert kalır..
Ben olsam söylerim kayınbabama hatta eşim söyler haber verirdi arayıp aramasıda onun bileceği iş senmi ara yada arama dicen çocukmu sanki koca adam.
1,471,121 soru
24,094,548 cevap
331,980 kullanıcı