0 oy
890 göst.
Diğer kategorisinde (1,087 puan) tarafından

Kızlar birazdan babam hapis girecek kayınbabam aramalı mı babam birşey olsa kayınbabamı arıyor 

17 Cevaplar

0 oy
(15,101 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız boşver sen babanı düşün 

(1,087 puan) tarafından

Cok üzgünüm birde gurbetteyim içim içim yiyır aklım babamda 😭😭 yorumlarda ne kadar merhametsiz ce bilip bilmeden konuşuyorlar 

(15,101 puan) tarafından

Boşver sen arasın aramasın söylemene de gerek yok. Üzme de kendini beben var sütün çekilir sütü boşver hisseder yavrun da. Çıkar inşallah olur öyle talihsiz şeyler gelir insanın başına bazen. 

(1,087 puan) tarafından

Dedim yinede bir arasınlar demesinler sonra araması diye Amin inşallah canım Allah razı olsun bebeğimde kac gündür husuruz ztn durmuyır dün akşamdan beri de kızım kusuyor ishal olmuş bir haftada strestn 3 kilo vermişim bu sabah yemek bile yiyemedim aklım Babamda hep

(15,101 puan) tarafından

Sen annesin kendine dikkat et olur biter her şey Allah şifa versin inşallah 

-Reklam-
+6 oy
(1,917 puan) tarafından

Baban hapise girecek senın derdin kayınbabanın arayıp aramaması mı? Gerçekten 

(1,917 puan) tarafından

Dedikodu malzemesi lazım iyi ya :)

(1,087 puan) tarafından

Ne kasar merhametsiz ve düşüncesi Z boş konuşan insanlardanısınız Allah biliyor ne kadar üzgün olduğumu içim içimi yiyır😪😪😪

(9,083 puan) tarafından

tMam oste kayinbabanin aramasi muhim degil. zaten sin ana kadar aramadiysa kayinbabanin insafsizligi. insanin dunuru ailesi. cezaievine girecegi bellinolur olmaz aramasi lazimdi zaten son anda arasada aramasada bise degismez ha aramis ha aramamis 

(1,087 puan) tarafından

Aradı ztn dedim babam hapis girecek haberin olsun oda kaynım da aradı babamı  sonucta birşey olsa babamda arıyor kayınbabamı hani dedim demesinler böyle bir günde aramadılar diye cok üzgünüm kimse kimsenin derdini bilmiyor eşime dedim ara diyor niye Arim Allah kurtarsın diyor bu devirde merhametli insan denk gelmek büyük onur ve büyük şans şuan aklım babamda ne yapıyor cok üzgünüm😔😔😔🤔

(20,622 puan) tarafından

Ay kızlar bende aynı şeyi sordum da merhametsiz oldum su durumda bile koca tarafının derdine düşmek nedir gerçekten anlamıyorum ne halleri varsa görsünler benim babam hapise gircek diye için içimi yer ben olsam 

+1 oy
(83 puan) tarafından

Sana mı düştü bu kayınbabanın arayıp aramaması sen mi ara ya da arama diyecen içinden geliyorsa babana saygısı varsa tabiki arayacak. Babam hapis girecek ne kadar kolay söylüyorsun 

(1,087 puan) tarafından

Kayınbabam haberi yoktu hapse gireceğinden bilip bilmeden yorum yapma

+1 oy
(24,871 puan) tarafından

Kayınbabanı bırakta baban hapse giriyor diye bi üzül ya halen dedikodu peşindesin

(1,087 puan) tarafından

Sana çekmişim bilip bilmeden konuşuyorsun 

(24,871 puan) tarafından

Oy keşke bana çekseydin kusura bakmada senin derdin laf dedikodu 

0 oy
(345 puan) tarafından

Hiç bisey anlamadım desem

(1,087 puan) tarafından

Babam hapise girecek kayınbabam aramalı mı ev yaparken yola kaymış ondan cezia gelmiş 

0 oy
(4,036 puan) tarafından

Neden girecek 

(1,087 puan) tarafından

7 ay diyorlar ama tam belli değil ev yaparken belediyenin yoluna girmiş SİZCE kayınbam aramalı mı babam 

(4,036 puan) tarafından

Tabikide aramalı 

(1,087 puan) tarafından

Ne diyim peki kayınbabam aramas için 

(4,036 puan) tarafından

Yani bunu kayınbabanın düşünmesi lazım,senin söylemen gerekmiyor,yani akıl etmesi lazım 

(1,087 puan) tarafından

İşte haberi yoktı babam gireceğinden 

0 oy
(4,718 puan) tarafından

Senin baban hapse giryor, ama seni kayinbabani mi aramak istiyorsun? Biraz daha anlasilir yazarsan meseleyi anlariz

(1,087 puan) tarafından

Babam hapise girecek kayınbabam aramalı mı 

(1,087 puan) tarafından

Diyorum kayınbabam söylim mi babamı araması için 

(4,718 puan) tarafından

Kocan kayinbabanla konusmuyor mu, senin soylemen tuhaf sanki yani ne yapacak ki

(1,087 puan) tarafından

Konuşuyor eşime anlattım da ne için aricam diyor allah kurtarsın diyor 

0 oy
(1,200 puan) tarafından

Eee yani söyle haberi yoksa soylemelisin

(1,087 puan) tarafından

Ne demeliyim peki kayınbabam 

(1,200 puan) tarafından

Nasıl ne demeliyim 

De ki babamın durumu böyle böyle haberin olsun diye o da arar belki geçmiş olsun demek için 

(1,087 puan) tarafından

Tamam canım Allah razı olsun ben iyi değilim de ne diyeceğimi bilemiyorum 

(1,200 puan) tarafından

Senden de canım çok geçmiş olsun Rabbım tez zamanda kurtarsin inşallah 

(1,200 puan) tarafından

Ona da söyle canım ne olacak sanki

(53,954 puan) tarafından

Allah Allah kaynın taniyacak tabi

0 oy
(53,954 puan) tarafından

neden giriyor

(1,087 puan) tarafından

Ev yaparken yanlışlıkla caddeye girmiş daha önce para verdi şimdide hapis cezazı geldi

(53,954 puan) tarafından

Allah Allah cinayet isleyenler sokakta geziyor bu cezalar yasalar nasil.isliyor anlamiyorum tamam gecmemesi lazimda hapis nedir

(1,087 puan) tarafından

Adalet kalmamış 23 bin verdi bu defada hapis geldi 

0 oy
(11,172 puan) tarafından

Baban hapse girecek ve sen bunu mu düşünüyorsun enteresan bişey. Arada ne olur aramasa ne olur aramasa sen napabilirisin mesela

0 oy
(1,527 puan) tarafından

Haberi varmi?bunu kendisi dusunmeli bence canim sen hic bir sey soyleme soylersende esine soyle babna soyle babmi bi arasin zor gunundedestek olalim filan diye .

Sizede gecmis olsun insAllah girmez(

(1,087 puan) tarafından

Eşime dedim dün aramadı babam hapse girdi çok üzgünüm kayınbabam kaynım aradı Allah razı olsun inşallah sizden 😭😭

0 oy
(2,368 puan) tarafından

Yani kayınpederin arasa baban hapisten kurtulacak mı ?

Cevap, hayırsa eğer ne gerek var bu kadar takmaya abartmaya. Böyle bir durumda bu tür şeyler düşünülmez. Çok detaycı olmayın. Çabuk yaşlanırsınız. O da onların sorunu olsun bence. Arasa aramasa

0 oy
(335 puan) tarafından

Kendi çocuğunu bile gidip görmeyenler var.arasa aramasa da görmeye bile gitmese de önemli değil herkesin gerçek yüzünü gördüğünüz bir döneme giriyorsunuz.allah kavuştursun ins sizi 

(1,087 puan) tarafından

Amin inşallah canım Allah razı olsun öyle vallah zor gününde dost belli olur derler ya aynen öyle 

(335 puan) tarafından

Sende hicbirsey söyleme smdi.ama gün olup sıra onlara gelirse hastalanınca su bile vermezsin.kin değil bence bu canın yanarken gormeyeni canı yanarken gormeyeceksin 

0 oy
(2,654 puan) tarafından

Ben olsam hiç söylemem bile niye milletin ağzına Laf veriyim. Benimkiler bir de babamı hırsız ilan eder belediyenin yolunu çalmış ev yapmış derler. Aralarındaki samimiyete bağlı. Araları iyiyse arayıp geçmiş olsun der

(1,087 puan) tarafından

Araları iyi canım yanlışlıkla girmiş ztn babamda bilmiyordu 

0 oy
(557 puan) tarafından

Senin derdin sana yeter canim eşin desin sen üzülme anladığım kadarıyla ufak coxugunda varmış sende annesin seninde bakmakla yükümlü olduğun çocuğun var uzuntun sana yeter bu durumda sana Kırılirsa kayinbabam onun problemi dert içinde gidipte bunu nasıl anltcan ztn 

0 oy
tarafından

Canım insanları ya düğünde yada cenazede tanı derler ya..

Yeni af yasası var ya 

Belki ondan yararlanır sen sıkma canını 

Babana da laf edenlere şunu söyle 

Babam aslanlar gibi girdi 

Aslanlar gibi de çıkacak de

İnan bu onların icinde dert kalır..

0 oy
(946 puan) tarafından

Ben olsam söylerim kayınbabama hatta eşim söyler haber verirdi arayıp aramasıda onun bileceği iş senmi ara yada arama dicen çocukmu sanki koca adam.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,321 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Sedeff (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,334 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 580 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,274 göst.