Selamünaleyküm kızlar direk konuya gecıyorm lutfen yardımcı olun esimin borcu var 1mıyona yakın borsa yuzunden kredi ve kısılerden altın olarak almıs maaştan ödüyoruz ama faiz ve altın fiyatı cıktıkca bizim borçlar azalmıyor babamların durumu var aslında bır miktar aldık abimden enıstemden babamdan aldık bazi krediyi kapattık ama kayınbabamgıl elini hıc tasın altına koymadılar durumu yok ama imkanı var tarlalarından birini satıp kurtarabilir evladını ama yapmıyor borçtan bizi kurtarmak ıcın ugrasıyor ama kendinin yardımj yok bizden habersiz gitmiş babamdan enıstemden tekrar borc ıstemıs bizim ıcın bizimkilerde vermemks ve ben bunu ablamdan öğrendim ne babam nede kaynbabagıl söyledi borc istediğini fln bizden habersiz islere kalkısıyor bende sınır oluyorum kayunbabamla konuşmayı düsunuyorm borc senin oğlunun borcu benmı yaptım bizimkilerden istiyorsun sat bı tarlanı kurtar evladını dıycem aslında benım uzerıme tapulu bır tarlam var ama babamlar satmamı ıstemıyorlar ileride lazım olur ev yaptırırsın satar ev alırsın dıye bende kemdıı malıma dokunamıyorum oyle dedikleri İcin bende sastım kaldım valla kime ne deıyvem kimden yardim ıstıycez bilmiyorum
Sizce bu durumdan bizi kimin kurtarması gerekiyor babamlarla tekrarmı konuşalım yoksa kayınbabaylamı konuşayım