0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (23,714 puan) tarafından

Hu hu naber kızlar bu ne sıcak Allah koca tarafını bildiği gibi yapsın ne sıcakkk buuu 😂😂😂😂😂😂😂

Napıyosunuz bakalım güne nasıl başladınızzzz

Valla ben gece 3 te uyudum sıcaktan yatılmıyor ezan okunuyordu uyandm kalkamadım çok yorgundum halı yıkadım evi sildim dün baya bi yoruldum şimdide üzülüp duruyorum namaza kalkamadım sabah 9 buçuktu uyandım çiçeklerimi domateslerimi biberlerimi suladım kahve yaptm sütlaç yaptm bide hamur yoğurdum çörek yapıcam herkes uyuyor daha onları bekliyorrum ay çok sıcak napcaz böyle ya eşimle denize gitmek istiyoruz ama arabamız yok 🥲 otobüs çekilmez bu sıcakta gezmek istiyoruz araba yok babamla gidelim diyor (benim babamla) valla onunla gezilmez zehir eder günümüzü diye gitmiyorum 😂😂 şimdilik anlatacaklarım bu kadar umarım gününüz güzel geçer 😍😍

image

10 Cevaplar

0 oy
(3,814 puan) tarafından

Gece sıcaktan kalp krizi geçiriyorum sandım vantilatöru totoma sokupta uyudum sabah ezanlarini hayal meyal hatirliyorum. Sabah 9 da kalkip oğlanla adamı havuza yolladim bende eşya koliliyorum tahminlerimce yarım saate falan bayılırım sıcaktan 

(192 puan) tarafından

Tasiniyo musunuz. İlk defa tasincam taktik varsa alırım 

(23,714 puan) tarafından

Nereye kızzzzzz ay çok sıcakkkk 

-Reklam-
0 oy
(19,949 puan) tarafından

Sıcağa dayanamadık kızımda uyumuyordu kocam ertesi günü kucağında klimayla geldi 😃😃 şimdi ben kızım eşim odada klimanın altında döt dote yatıyoruz gündüz yatak odasında uyuyor çocuk orda da vantilatör var onu açıyorum başka türlü durulmuyor asla 

(23,714 puan) tarafından

Şuan vantilatörü açtım evi süpürdüm uzandım yaaaaa yeto kış gelsiiiin karlar yağsınnnnn

(19,949 puan) tarafından

Bende sonbahar kış kadınıyım yavv Yaz bana göre değil 😬😬

(23,714 puan) tarafından

Valla yav bana görede değil 😆😆😆

0 oy
(4,606 puan) tarafından

koca tarafı, benim konuyla ne ilgim var 😂😂

gündüz klima ile oturuyoruz. odalara tavan vantilatörü aldık, miss gibi oldu valla. rahat rahat yatıyoruz tavsiye ederim. klima gibi rahatsız etmiyor

bugün kaynanamlardayız, mangal yakıcız sıcağa sıcakla karşılık verecez 😂 çünkü adanalı olmak bunu gerektirir 

(23,714 puan) tarafından

Olsun herşeyde onlar suçlu 😂😂😂😂 valla vantilatörsüz olmuyor her dk açık elektrik yüklü gelir yapıcek bişi yok offff daha alışverişe çıkacam bıktm bi devrilip dinlenemiyorum beya 😆😆

0 oy
(4,634 puan) tarafından

image

sıcak aynen dışarı çıkamıyoruz evde serinlemece🥰
(1,051 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canımcım 🥰

(4,634 puan) tarafından

Sağol canım sana da 💞

(23,714 puan) tarafından

Afiyet olsun fotoğrafın güzelliği 😍😍😍

(4,634 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim daha iyilerini de çekmişliğim var bu o kadar olmadı 🌸☺️

0 oy
(208 puan) tarafından

Kahvaltiyi zar zor yaptim ,isler beni bekler🥴

(23,714 puan) tarafından

Ben bitirdim bi yemek kaldı oda yoğurtlu mantı valla kolaya kaçıcam 

0 oy
(1,388 puan) tarafından

Ben daha dötümü bu yandan öbür yana atmadım ne kadar çok şey yapmışsın öyle maşallah gece felaket sıcaktı ya hele hamilelikte dahada zor ayaklarımın altı yanıyor dön dön uyuyumadım bi türlü Allah'ım cehennemin fragmanını izletiyor bize sanırsam 

(23,714 puan) tarafından

Şimdide evi süpürdüm devrildim daha gidip alışveriş yapıcam kız bitmiyor hiç iş güç 

0 oy
(1,192 puan) tarafından

Çok şükür klima var yoksa durulacak gibi değil 🙂sabaha kadar çalışıyor gündüz ev havalandırmak için kapatıyorum ,evi temizleyene kadar  kan ter döküyorum.

🥵

(23,714 puan) tarafından
+1

Ay bu sene aşırı sıcak valla ben kışı çok seviyorm bu nedir yaaaaa

0 oy
(3,220 puan) tarafından

Napacagim evin balkonundan bahçemizde doğru çay iciyorum 😂

image

(23,714 puan) tarafından

Oh ne güzel kız valla

0 oy
(1,051 puan) tarafından

Afiyet şifa olsun canımcim bizim burası serin çok şükür evin  içi klima var gibi 😁

(23,714 puan) tarafından

Yaz bitsin okullarda açılsın 😁

0 oy
(28 puan) tarafından

Sen buralarda mıydın ben seni gıtmıs biliyordum hıc görmüyordum ☺

(23,714 puan) tarafından

Benimi kız o nerden çıktı aşko 

İlgili sorular

+6 oy
13 cevap 593 göst.
20 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 107 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Orkide01 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,964 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,239 soru

24,083,482 cevap