+1 oy
828 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7,025 puan) tarafından

Anneler kizim iki yaşında olacak gece 10 da yatıyor sabah 7 doğru kalkıyor birdaha yatmaz bazen zorla yatar bu sefer benim uykum kaçıyor yatamiyirum  nasıl geç kakmasını sağlıyabilirim sizin çocuklar kaçta kalkıyor  gündüz uykusu 1 kere tek yapar 

31 Cevaplar

0 oy
(3,420 puan) tarafından

Benim 2 çocuğumda hep öyleydiler kaçta yatırırsam yatırayım sabahın 7 sinde ayaktaydılar büyüdükçe uyku süreleri uzadı 

(7,025 puan) tarafından

İnşallah benim kızımda  uyku süreleri uzar

-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından

Bence zorla yatırma saatleri güzel. Karartma perde belki iyi olur ama onda da çok uyursa akşam vaktinde uyumaz uyku düzeni bozulur. Uzun zamandır hep 7 8 sularında uyanıyoruz. Geçen yaz seninki gibi hep 7de kalktı ama zamanla 8e kaydı

(7,025 puan) tarafından

Kızım uykusu gelince kendi hep yatar o şekil alistirdim sabahlari  erken kakmasi  yoruyor insani

(476 puan) tarafından

Sen ondan sonra oyalanıyorsan uykunu alamıyorsundur. Ben haftada bir iki kere geç uyurum onun dışında hep düzenli o yüzden geç kalkmak bana da yaramıyor sersemletiyor

(7,025 puan) tarafından

Yatağın içinde kalıyorum tekrar uyuruz diye cnm o bazen uyur kızım ben ne yapsam uykum gelmiyor 

0 oy
(17,211 puan) tarafından

Kaçta yatarsa yatsın sabah 6 olunca uyaniyor. Genelde akşam. 20.30 21.00  civari uyur. Nadiren daha geç uyusa bile aynı saatte uyanir. 

(17,211 puan) tarafından

6 yaşindaki kizimda ayni saatte kalkar. Hiç geç uyandığını bilmem. Bazı çocuklar öğlene kadar uyuyor, sanırım gece çok geç yatıyorlar. 

(7,025 puan) tarafından

Görümcemin kızı 2,5 yaşında 11 kalkıyormus gece 12 uyuyor

(17,211 puan) tarafından

Ay yok ben o saate kadar ayakta tutamam çocuğu. Kışın 8 yazin 9 iyi bence akşam uykusu için. 

(884 puan) tarafından

@Kukuli akiam 8-9 da yatınca gece hiç uyanmıyor mu? Bir ara ben de o saatte yatırıyordum. Baktım 10-11gibi uyanıyor. Tekrar uyut derken eziyet oluyordu. Şimdi 10-10 buçuğa çektim. 

(17,211 puan) tarafından

@SERENAD  yok canim uyanmıyor. Sadece gece su içmek için uyaniyor, suyunu içip geri uyuyor. Emmeyi birakinca gec uyanması tamamen bitti zaten. 

0 oy
(2,475 puan) tarafından

6 en geç 8 de uyanıyor 30 aylık 

(7,025 puan) tarafından

Kızımda bazen 6 kalkar oralı olmayınca tekrar uyur bir saat 

0 oy
(1,284 puan) tarafından

9 da uyandı akşam da 10 da uyudu. Ama benim kızım gündüz uykusu yapmıyor. Öğlen uyutamiyorum. 2-3 aydır bu sekildeyiz.

(7,025 puan) tarafından

Ben zorla uyutuyorum gündüzleri 

(1,284 puan) tarafından

Uyutabiliyorsan uyut canım gündüz uykusu önemli kesme. Benim kızım uyumuyor ne yazık ki. 7 de uyanması da normal yani.

(7,025 puan) tarafından

Görümcemin çocuğu 2.5 yaşında söylüyor kızım 11 kalkıyor bende acaba benim kızda mi sorun var diyorum çoğu kişinin çocuğu o saatte kalkıyormus

(1,284 puan) tarafından

Benim kızımda gece geç yatarsa o vakitte kalkar. Seninki normali canım bozma duzenini

(7,025 puan) tarafından

TM cnm çok saol

0 oy
(1,965 puan) tarafından

günde bazen tek uyku, bazen 2 uyku yapan ikizlerim genelde 23-00 gibi gece uykusuna geçiyorlar sabah da odaya giren ışığa bağlı 8 ila 10 buçuk arası uyanıyorlar. eğer ışık geçirmez perde çekersem 10dan aşağı uyanmıyorlar hele kışın ben yataktan kazıyarak çıkarıyorum. 9, 9 buçuk gibi zor güç uyandırıyorum. okul başlayınca ne olacak bilmiyorum

(7,025 puan) tarafından

Kızımda kışın çok güzel uyur gündüz odaya direk ışık vuruyor sabah kakti şimdi tekrar uyudu bu sefer ben uyuyamıyorum bazen tekrar uyur bazen ne yapsam uyumaz

(1,965 puan) tarafından

sıcak ve güneş çok etkiliyor haklı çocuklar da :) benimkiler uyusa benim tekrar uyumam maks 5 dakika alır senin durum fenaymış :)

(7,025 puan) tarafından

Aynen bide hamileyim  yeni ondanmidir anlamadım uykum  gelmiyor 

(1,965 puan) tarafından

kız yeni hamileler daha çok uyuyor benim bildiğim ama sen bilirsin yine de :)

0 oy
(3,007 puan) tarafından

8 8nbucuk bazen 

(7,025 puan) tarafından

O saatte kalsa hergun razıyım cnm

(3,007 puan) tarafından

Ya duruma göre değişiyor esim mesela sabah erken kalkıp gittiği zaman sese kalkiyorlar gitmediği zaman uyuyorlar biraz daha bazen oluyor 7 de kalkıyor kızım oğlum devam ediyor ikiz benimkilerde akşam 9 buçukta  yatiriyorum bazen 10 h buluyor yatmalari tabi.

0 oy
(6,776 puan) tarafından

O saatte yatıp 6 de kalkmasına bile razıyım cnm saat 4 du yattı birazdan kalkar  4 yaşında 

(7,025 puan) tarafından

Çok geç uyuyormuş cnm  

(508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimde eskiden saati saatine uyurdu sizin gibi çok düzenli oluyordu akşam 9-10 gibi uyuturdum sabah 6-7 gibi kalkardik ay bir düzen bozuldu bir daha duzen saglayamiyorum şuan 4 yaşında sabaha karşı  7 de uyudu şimdi  3 gibi kalktı inan uykusuzluktan basın dönüyor geceleri asla uyumaz oldu yatıyorum bir saat sonra ayakta zorla gene uyutuyorum oda saatler alıyor gene 1 saat sonra ayakta , hafta sonrlari okulu var mesela 9 da gidiyoruz oyun evine gelince hemen uuyuyor tekrar bir kaç sefer oyaladim gunduz uyutmadim oyun evinden gelince akşam normal uyusun diye nereden enerji geliyorsa , yine bütün gece uyumadı düzenli uyuması daha iyi aslında 4yaşına doğru bizimde uyku düzenimiz alt üst oldu gece 3-4 gibi anca uyuyor oğlum gündüz 12-1 gibi kalkıyor ama arada bu saatleerin içinde en az 5-6 kere uyaniyoruz deliksiz uyumaz oldu ,bende sersem oldum bazı günler hiç uyumuyor bugün ki gibi sabah 7 de uyuduk ikimizde bugün , ee gün bitiyor öyle olunca berbat birşey ya 1 saat 1 saat uyku uyuyoruz çoğu zaman 4 yaşına yaklaşırken böyle oldu eskiden çok düzenli uyurdu keşke eskisi gibi 9-10 gibi yatsa sabah 7 de kalkmaya razıyım 

0 oy
(5,795 puan) tarafından

Sabah geç kalkması gece geç yatması veya gündüz uyumaması demek :(

(7,025 puan) tarafından

Çok doğru cnm

0 oy
(242 puan) tarafından

Akşam 10 da uyutmaya başlarım buçuğa uyur sabahta 10 10 buçuk arası kalkar akşam yatma saati hep aynıydı sabah saatlerini sonradan kendi bu şekilde tercih etti 8 de uyanıyordu yoksa 

(7,025 puan) tarafından

Kızımda 10 ile 11 ara uyur sabah 7 ile 8 gibi kalkıyor bazen  tekrar uyur bu sefer ben uyumam nazende inat eder ne yapsam tekrar uyumaz

0 oy
(23,093 puan) tarafından

2 yaşında kızım gece 1 gibi yarar Sabah 10- 10.30 gibi kalkar.  Öğlen uyuduğu için düzen kalmıyor. 

(295 puan) tarafından

Benimki gibiymis. oglen uykusunu 1 saatle sinirlamayi denedin mi

(7,025 puan) tarafından

Çok geç uyuyormus kızımda gündüz uykusu var yine aynı saate uyur kalkar 

(23,093 puan) tarafından

Öğlen yarım saat de uyusa gece geç yatıyor ya. Sütten kestikten sonra uyku düzeni iyice bozuldu.  

(295 puan) tarafından

Ben sutten kestikten sonra emzikle uyutmaya basladim. Emzigi verdim mi direkt gozlerini kapatiyor uyuyordu. Sadece uyumasi icin veriyodum. onu da birakti simdi sallayarak ninniyle uyutuyorum. 

(23,093 puan) tarafından

Ben sütten yeni kestim. Hiç de emzik tekrar vermek aklıma da gelmedi. Nasıl uyuyacağıni bilmiyor yavrucum 

0 oy
(295 puan) tarafından

Benimki 22 aylik gece cok gec yatiyor 1-2 gibi 12de falan uyusa erken uyudu diyorum. Sabah da gec uyaniyor 11 bazen 12yi bulur cok gec uyuduysa cok gec uyanir. Gunduz uykusu da sabah uyandigi saate gore degisiyor. Ben duzene oturtturamadim bizim de duzenimiz yok ondan etkileniyor.  gunduz uykusu biraksan 3 saat uyuyacak. zor uyutuyorum ama. Gece gec uyumasin diye gunduz uykusunu 1-1bucuk saatle sinirlamaya calisiyorum

(7,025 puan) tarafından

Çok geç uyuyormuş cnm kızımda gündüz uykusu yapınca iki saat  üç saat bazen uyur ama yine gece 10 uyur sabah 7 bazen 8 ayakta

(295 puan) tarafından

Seninki Sabah erken kalktigi icin gunduz uykusunu erken uyuyorsa saat 15 gibi gunduz uykusundan kalkiyorsa gece 10da uyuyabilir.  ama bizimki sabah gec uyandigi icin gunduz uykusu da aksama dogru oluyor bu da gece uykusunu etkiliyor 

0 oy
(18,555 puan) tarafından

8 en geç 9 da uyur. Sabah da en erken 6 en geç 7 de uyanır. 

(7,025 puan) tarafından

Kızımda kaçta yaptırsam sabah 7 ile en geç ,8

0 oy
(8,878 puan) tarafından

Benimki geç kalkar ama geçte uyur. Keske erken uyusa o saatlerdeki uyku daha verimli 

(7,025 puan) tarafından

Evet cnm erken yatması iyi 8 kalsa iyi olurdu

0 oy
(21,642 puan) tarafından

Benim 1.5 yaş kızımda o saatlerde uyur daha erken kalkar doğdu doğalı böyle canım yaşı büyüdükçe nasıl olur bilemem ama bende 7 e kadar uyusa bile razıyım diye dua ediyorum sen düşün 

(7,025 puan) tarafından

Sabahın köründe kakti tekrar uyudu hala uyuyor bu sefer ben uyuyamadim uykum kaçtı bazen yatıyor bazen yatmaz

(21,642 puan) tarafından

Benimki kalkarsa asla yatmaz ki şu 20 gündür falan gece de uyaniyor 2 3 saat uyumuyor normalde 3 gün sürer sonra duzelirdi asla düzelmiyor gece uyanmasi beni mahvetti birde hamileyim uykusuzluk yorgunluk karmakarışık bir haldeyim doğuma kadar yine düzen oturtmam lazım 

(7,025 puan) tarafından

Bende hamileyim bazen insan yoruluyor

(21,642 puan) tarafından

Kaç haftalıksin cano

0 oy
(6,725 puan) tarafından

Gece 11.30 dan önce uyumaz sabah 7 de muhakkak kalkar sonra öğlen 2 gibi tekrar uyur bir saat kadar 27 aylık benim oğlumda

0 oy
(405 puan) tarafından

Benim küçük oğlum 1 buçuk yaşında sabah saat 8 e doğru kalkar akşam da 10 da yatar abisi de 9 da kalkar 

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Bizimki de 22 aylık 7 de uyanıyor bazen 7 buçuk 8 akşam uyuma saatleri değişkendir. 12den sonra uyursa 9-9 bucukta uyanıyor onun dısında kaçta uyursa sabah 7 en geç 8de uyanık

0 oy
(6,595 puan) tarafından

Erken kalkmak güzel ama biz anneler için zor oluyor tabi

0 oy
(5,018 puan) tarafından

uyandığı saat normal. sen erken yatıp erken kalacaksın. 

çocuğun uyku düzenini bozma. olması gereken bu. benim kız 9da yatar 6.30da uyanır

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,284 göst.
20 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 167 göst.
0 oy
13 cevap 567 göst.
19 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sifam (814 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 258 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,461 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,713 soru

24,114,768 cevap

333,182 kullanıcı

...