Benimde eskiden saati saatine uyurdu sizin gibi çok düzenli oluyordu akşam 9-10 gibi uyuturdum sabah 6-7 gibi kalkardik ay bir düzen bozuldu bir daha duzen saglayamiyorum şuan 4 yaşında sabaha karşı 7 de uyudu şimdi 3 gibi kalktı inan uykusuzluktan basın dönüyor geceleri asla uyumaz oldu yatıyorum bir saat sonra ayakta zorla gene uyutuyorum oda saatler alıyor gene 1 saat sonra ayakta , hafta sonrlari okulu var mesela 9 da gidiyoruz oyun evine gelince hemen uuyuyor tekrar bir kaç sefer oyaladim gunduz uyutmadim oyun evinden gelince akşam normal uyusun diye nereden enerji geliyorsa , yine bütün gece uyumadı düzenli uyuması daha iyi aslında 4yaşına doğru bizimde uyku düzenimiz alt üst oldu gece 3-4 gibi anca uyuyor oğlum gündüz 12-1 gibi kalkıyor ama arada bu saatleerin içinde en az 5-6 kere uyaniyoruz deliksiz uyumaz oldu ,bende sersem oldum bazı günler hiç uyumuyor bugün ki gibi sabah 7 de uyuduk ikimizde bugün , ee gün bitiyor öyle olunca berbat birşey ya 1 saat 1 saat uyku uyuyoruz çoğu zaman 4 yaşına yaklaşırken böyle oldu eskiden çok düzenli uyurdu keşke eskisi gibi 9-10 gibi yatsa sabah 7 de kalkmaya razıyım