+2 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde (524 puan) tarafından

Ne kadar temizsiniz? Gecenin sorusu olsun bakalım 

30 Cevaplar

0 oy
(3,825 puan) tarafından

2 ay öncesine kadar pis değil ama rahat bı insandim nolduysa son iki aydır takıntı yapmaya başladım saçma sapan yerleri temizliyorum 

-Reklam-
0 oy
(970 puan) tarafından

Olabildiğince temiz olduğumu düşünüyorum ☺️

0 oy
(1,763 puan) tarafından

Normalde bekarken herkes gibiydim sil süpür temizle yıka ama evlenince gurbete gittim kimse yok canım sıkılıyor bi sardım temizlik işine her gün sabahtan akşama kadar kendime temizlicek bu yerler arıyorum dairenin asansörün önünü bile temizliyorum sürekli şimdi hamileyim hiçbi işe dokunmuyorum nette bi ses varya yarabbim evimi b,ok bastı diye kafamda o sesle yatıyorum ahahahahahhahaha

0 oy
(14,125 puan) tarafından

Keşke birazda olsa rahat olabilsem malesef değildim kendimi çok yiparatirim şimdi evim hep beyaz temizleyince içim huzur doluyo ama leke gördüğüm zaman aşırı içim sıkılıyor bir misafir gelse sanki evi silmiyomus gibi kirklarim sonra ne gerek vardi bu kadar kendini öldürmeye derim ama yine aynı hep geçen misafir gelecekti akşam 8 den sonra balkon camlarını sildim karşımdada insaaat başladı yollar eşiliyo bir yandanda asfalt icin hazırlık yapıyorlar diyecektim bu kadar 🤔

0 oy
(3,905 puan) tarafından

Temizlik konusunda kendime 10 üzerinden 8 puan veriyorum 😬😬😑😑😑

0 oy
(10,452 puan) tarafından

10  üzerinden 8 temizim

Geri kalanı da çocuklarım sayesinde hiç vakit bulamıyorum en büyüğü 5 yaşında 3 çocuğum var 

0 oy
(5,642 puan) tarafından

Kişisel olarak fazla temizim 

Ama ev olarak yorgun ve bitkinim elimden geleni yapıyorum ama bi sureden sonra hiç bisey yapasim gelmiyor 

0 oy
(2,203 puan) tarafından

Valla kendimi temizlik diye paralayan bir insan değilim açıkçası sürekli çocuğumun peşinde de onu dökme orayı çizme bunu şöyle yapma bunu böyle yapma diyen bir anne de değilim evim çok kötüyse kadın çağırırım halılarımı asla kendim yıkayamam yıkamaya veririm haftada 2 gün banyo tuvalet yıkarım evimi de akşam yatmadan önce süpürgeyle süpürürüm haftada 1 günde genel temizlik yaparım her gün her gün kendimi paralayamam 😂

0 oy
(4,031 puan) tarafından

Temizim ama titiz değilim 

Temizlik imandan 

Titizlik şeytandan gelir derler 

Önemlisi hijyene çok dikkat ederim 

0 oy
(8,089 puan) tarafından

Güzel temizlerim genel olarak temizimdir ama hasta değilim 😊 özellikle yemek sofra konusunda Gönül rahatlığıyla yiyip içilir evim de 

Ama 3 çocuğum var istediğim şekilde yapamadığım oluyor. Aşırı dağılıyor aynalar ve pencereler parmak izi oluyor bazen günlerce izler kalabiliyor ciddi anlamda yetişemiyorum çocuklarım aşırı hareketli bulaşık yıkarken bile tüm dolabı indiriyorlar

Üçüde küçük. Elimden bu geliyor ☺️

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 729 göst.
13 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,642 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,352 göst.
0 oy
9 cevap 439 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,476,592 soru

24,171,615 cevap

335,891 kullanıcı

...