+2 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (524 puan) tarafından

Ne kadar temizsiniz? Gecenin sorusu olsun bakalım 

30 Cevaplar

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

Uzun zamandır temizlik yapmak istiyorum ama yapamıyorum canım çok iş yapmak istiyor ama bu yandan da üşeniyorum zor geliyor bı şey geri geri çekiyor sanki aman boşver sonra yaparsın diyor canlarım çok kötü oldu mesela mutfak dolaplarimieda silmem lazım üstümde bı öküz oturuyor afedersiniz kalkamıyorum yerimden kötü bir enerji mı diyim negatiflik mı diyim anlayamıyorum 

(313 puan) tarafından

Kalkip yapmaya baslasan devami gelir temiz gorunce motiven artar. En kucugunden basla kendine bi temizlik rutini olusturabilirsin cnm

(1,892 puan) tarafından

Bı yerden başlamam lazım deli gibi iş yapmak istiyorum halı yikamak falan istiyorum geri yerim yok da bı o kadar da üşeniyorum çok garip bi sey

-Reklam-
+1 oy
(54,188 puan) tarafından

sürekli temizlik yapmakla sarti surtu bilmek ayri seyler mesela bir tanıdığım sürekli temizlik yapiyor ama uc yasindaki kizini bezsiz kilotsuz heryere oturtup yatiriyo 

cok temizlik taslayip milletin evini anlatan baska bir arkadasim bulasik makinesinde tuvalet masrapasini yikamis insan  

baska bir temizlik taslayanin eli hep ayaginda kulaginda terli sacinda el yikama da çok yok hemen mutfaga gidip biseyler hazırlıyor 

varsin camlar pis olsun yerleri supurememis toz alamamis olsun olabilir yeterki hijyen kurallariyla biseyler hazirlasin yedirsin 

0 oy
(1,940 puan) tarafından

Fazla temizim keske bu kadar takmasam diyorim kendimi yıpratıyorum çünkü

(1,892 puan) tarafından

Yaptıkça takıntı haline geliyor zaten sürekli temiz görmek istediğin için sürekli us yapmaya sürüklüyor seni 

0 oy
(24,435 puan) tarafından

On üzerinden yedi 

0 oy
(10,030 puan) tarafından

Temizlik yapmak lazım eskiden yapardım da 2 çocuk pestelim cıkiyo günluk işleri yapiyom sadece ev süpür bulaşik çamasır napacam bilmiyom 

0 oy
(1,611 puan) tarafından

Şuan tüm acısını vücüdumda taşıyacak kadar benimki 

Keşke yıllarca o kadar uğraşmasaydım ne değeri bilindi ne de görüldü yaptıklarım o yüzden yiyin için s.ıçın hhshahajjsjs

Dermişim 

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Çok şükür temiz ve düzenliyimdir 

0 oy
(4,846 puan) tarafından

Hastalık derecesinde değil tabi ama akşamdan evimi toplarım makine açıklacaksa açmış olurum işimi bitirip öyle yatarım.  Koltuk örtüsü bile dümdüz olur kırlentler dahil 😊 Dağınıklık hiç bana göre bişey değil 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Ben tıtizim. Evimi temiz tutarım genel olarak. Yaptığım işi temiz yaparım. Ama bazen rahat da olabiliyorum. Üşenince temizliği erteleyebiliyorum hele son bı kaç aydır. Hamilelik çok yoruyor gunluk işlerimi zar zor yapıyorum. 

0 oy
(847 puan) tarafından

Temizlik yaptıkça ev mis gibi kokuyor oda beni motive ediyor şurada burada yarında şurayı diğer güne burayı hadi bugün komple evi faln yaptıkça yapasım geliyor dağınıklık leke hiç sevmem toz enerjimi düşürür

0 oy
(1,965 puan) tarafından

eğer biri benim yerime temizleyebilseydi 10 üzerinden 10 temizim derdim. ama tüm işler bana baktığı için 10 üzerinden 5 belki 4 hatta :) benim genelde çoğu işim kalır. ölmeyecek kadar temizliyorum çoğunlukla. öncelik banyo ve mutfak olmak üzere mecbur olduğum kadar...

bazen ütü istemeyen kıyafetlerle uzun süre yaşıyoruz sonra bi noktada mecbur kalıp ütülüyorum falan...

bunu söylerken de utanmıyorum, kafaya da takmıyorum çünkü ben de insanım. hem çalışıyorum hem de akşamdan akşama gördüğüm çocuklarımın anneye ihtiyaçları var temizlikçiye değil. o nedenle işlerim hep kalıyor

0 oy
(5,687 puan) tarafından

Berbat bisey surekli evime biri gelecek ve laf edecekmis gibi geliyo butun evim acik renk hele mutfak dolaplarim beyaz dokununca bile iz oluyo bi de karinca sorunu var surekli hijyenik temiz olmali ya biri gelirse kendimi cok yipratiyorum bu sekilde hic guzel bisey degil bi soz var belki gormussunuzdur temizlik imandan titizlik seytandan gelir diye sanirim vesveseye dusuyorum 

0 oy
(25,603 puan) tarafından

Çocuktan önce çok titiz ve düzenliydim ama çocuktan sonra ev temiz olsun dağınıklık olur kafasındayim ikisi bir arada yürümüyor çocuğu ihmal ediyorum bunuda hiç istemiyorum onu ilgiyle sevgiyle büyütmek istiyorum 😍☺️

0 oy
tarafından

Evim çok küçük zaten sürekli toplu dur silerim supruurum ama işte evde iki çocuk var sürekli parmak lekesi sürekli bişi dökme hep devamlı peşlerinde koşuyorum bazen parmak lekeleri kalabiliyor banyoda su lekesi kalıyor mesela ikiside erkek asla durmazlar 

0 oy
(379 puan) tarafından

Hamileyim 2 çocuk daha var dolap içleri kirli ama elim ayağım dökülüyor hiç yapacak halim yok 30 haftalığım ancak yemek bulaşık çamaşır çocuklar yetişebildiğim

0 oy
(163,544 puan) tarafından

Haftada 2 kez camlari silecek kadar temizim

(1,732 puan) tarafından

Sen kafayı yemişsin haftada 2 kere cam mi silinir 😂😂

(163,544 puan) tarafından

Kimler gelmiş kimler Belçika'da yasasan 3 kez bile silersin tam silip bitiriyom hoop yağmur basliyo

tarafından

Bakkkk bana deli diyordun

0 oy
(2,121 puan) tarafından

10 üzerinden 10 

Çok ama çok fazla titizim Allah yardımcım olsun :D

0 oy
(5,893 puan) tarafından

orta. 

daha doğrusu temizliğe dikkat ederim ama temizleyecem diye kendimi hırpalamam. yorulunca bırakırım. 

banyo mutfak temizse diğerleri de temizleniyor bir şekilde 

0 oy
(1,685 puan) tarafından

Bana göre normal ama herkese göre hastalık denecek kadar mış temizliğim

Eve gelir gelmez el yıkama dışarıdaki kıyafetle yatağa girmemek bunlar en başında geliyor ben bunları sayinca bana yokkkk artık diyorlar ama evim hep temizdir çok şükür çocuktan sonra sadece yastıklar ve oyuncaklar şekil değiştiriyor o kadar hatta benim evime habersiz gelip halı altlarını bile kontrol eden oluyor

0 oy
(28,404 puan) tarafından

Takıntıya yakınım valla dün 3 tane halı yıkadım yıkamazsam olmaz dolaplarım hep temiz olcak gardrop düzenli olcak wc banyo her girdiğimde cif kokacak daha sayammı 😁

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 729 göst.
13 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (5,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,352 göst.
0 oy
9 cevap 440 göst.
15 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 60 göst.

Kategoriler

1,476,748 soru

24,173,681 cevap

335,998 kullanıcı

...