0 oy
214 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (212 puan) tarafından

Ya bu Kaynanalar neden böyle. 

Düğünde bilezik yaptı ikinci oğlunun gönderdiği parayı altın yapmış onu bize bilezik olarak takmış.simdi eşime diyo ki kardeşinin düğününü sen yapcan bilezikleri sen takcan. Esim cvp vermiş ama içimde öyle büyüdü ki saydirmak istiyorum o bileziklerde eşim kaza yaptı masraflara vs gitti bunu da biliyo. Köye ev yaptırıyor esim maasindan belli bi kısmı atar diğer oğlu daha fazla atıyor diye o daha kıymetli oğlum da oğlum sayiklar. Bana da demez mi o para daha çok atıyo ondan diyorum alinmayin. 

Herkese cevabını anında vereceksin kırılacak mı edecek mi dusunmuceksin için sizlamicak . Sonra içinde birikiyo buralara yazıyorsun işte. Valla çok pis saydirasim var eşim demiş biseyler ama. Ya bide sürekli demez mi Allah yukarda çocuklarım arasında ayrım yapmam yapmicam da. Oyy oyyy 

6 Cevaplar

0 oy
(6,593 puan) tarafından

Keşke hiçbir anne baba evlat ayrımı yapmasa

(212 puan) tarafından

Hep kendi kaynanasini eleştirir ayrım yapıyor diye. Elestirdigiyle sinanacak

-Reklam-
0 oy
(231 puan) tarafından

Hiç yapmazlar canım ayrım hep bir ama parayı kimden alıyorsa alana kadar kıymetli parasını yiyen öz oluyor 

(212 puan) tarafından

Öyle valla

(231 puan) tarafından

Birde bana şey diyor üç gelinim var hepiniz aynısınız diğerleri en son ne zaman davet etti yada evine gtti laf sokuyorlar anladım ki yapan yaraniyo

(212 puan) tarafından

Ay bizde de üç gelin olacak benle birlikte. Biri yeğeni ayrımcılığın dibini o zaman gorcez.

Kaynanam rüyasında da görür bunu kadına malum oluyo her konusulan

0 oy
(21,597 puan) tarafından

Bence şuan sen karışma ama uzatirlarsa dersin bizmi dedik başkasının parasıyla bize altın yap diye kendin yapmışsın bizle ne alakası var şimdi bazen düğünümde hiç katkıları yok diye eşimin tarafına çok kızardım ki ona rağmen biz yaptık derlerdi şimdi kızmıyorum en azından başımıza kakcak bişey yok eşim hemen ne verdin altın mi eşya mi cebinden kaç para çıktı diyor susuyorlar 

(212 puan) tarafından

Benm esimde susuyordu . Enson patladı sizin bana ne katkınız oldu eşyamı bile ben kendim aldım ama babasiniz altını da yapacaksınız dedi. 

0 oy
(4,735 puan) tarafından

Durumunuz varda bilerek daha az veriyorsaniz digerinden tamam derdim. Haksizlik olmasin diye kendince bir denge kurmaya çalışıyor. Ama düğünde kim demis ona diger oglundan para al altin yap diye? O zamanin altin parasiyla simkinin altin parasi ayni mi? Ana baba olarak kendileri ne güne durmuşlar bugune kadar? Esin zaten vermiş cevabını

(212 puan) tarafından

Lojmandayiz kiramiz yok. Kira olmadığı için maaş bı yere gitmiyo mantığı var. kadında öyle düşünüyorum.  Ona göre kocam çok gelirli😂😂

(4,735 puan) tarafından

iki taraflı bakmali olaya, bastan ikimizde para verelim ev yapilsin dediyseniz, bastan bir ortak rakam konusmali kimseye haksizlik olmaz boylece. Dugun zamaninda eşin keske kabule tmesezmis kardesinin bilezik yapmasini. Anne babasi kendileri adina yaptirmislar madem, kendilerinalsinlar ogullarinin bileziklerini. Maddiyat girince sacma sapan durumlar cikiyor maalesef aile ici

0 oy
(821 puan) tarafından

Kardeşe bilezik yapılır ama siz bir tane yapın kalanı onlar ne kadar istiyorlarsa yapsınlar

0 oy
(557 puan) tarafından

Ayıp yaptığı ama evlat ayırıyorlar ya cidden eşim ortanca eşim anı parlar benim huydur bende öyleyim dürüst olayım ama ne işi olsa giderim ayrı yemem içmem götürürm gerçi memlekete taşındı onlar 3 ay oldu galiba neyse kışın 3 ogkunuda gezecek bizede tabiki kabul ettik ama eltilerim ne yapsa haklı bende alttan almasigimsa tavır yapar suçlar esimede aynı araba aldık ne hayirladikar işten çıktı sormadilar onlar aldı gittk ikisinede utansn diye ama ne yapsak nekadar yapsak bana kötü davraniyor sonrada seni çok seviyorum digerleine karışmaz bana karışır herşeye ama dedim eşime buraya gelince cenazem herşeyin oldu gelmedeler eltilerim ben en önce gtmstm ailesi ile resim bile cerveletmistm buraya gelince annemler asla asla her dakka gelmicekler çocuk yollamicaklar yoksa kabul etmem annende digerline kızım bebeğim güzelim diyip banada gelin gibi davranicaksa bende onlar gibi biseyine karistiemicam dedim bn hep anne sende annemsn dedim o ne yapsa yerim begenieim ama baktım öyle değil ben ne yapsam eşim ovse ben givi olmaz diyip digerlerine çok iyiler yağı çekiyor bn istemiyorum dedim artk okadar yaptmki konu komşu hep diyor sen çok sabırlı sin ezdime artk bende tavrimi koyucam artk dedim ne olsa ayieiyorlar ama kayinbabam melek o öyle değil aslında eşimde diyor hala sen yumuşaksn annem seni seviyor ondan sana öyle diğerleri payliyor ne alakaysa

(212 puan) tarafından

Çocuklar arasında da gelinler arasında da ayrım yapılıyor mutlaka. Ben her zaman tavrımi koyarım konuşmam susarım ama hissettiririm. Naptin acaba bı diye düşündürturum karşıdakine .Konussan en kötü sen olursun  çünkü.. sende koy tavrını değişikliği görsünler sendeki bak nasıl kiymetleniyosun.  Ama bazen de Hatasını yüzüne soyluceksin  yumuşak olarak sen böyle yaptın ama beni çok kırdı bu durum bilgin olsun diye. Topu ona atacaksın. 

Yada yalaka olacaksın annemde annem felan. Valla bı sert olanlar net olanlar, bide yalaka olanlar seviliyor 😂 arada kalanlar yıkık.ama bunlari asla asla kesseler yapamam😂😂

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 308 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (357 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 163 göst.
0 oy
13 cevap 276 göst.

Kategoriler

1,472,688 soru