Merhaba kizlar.
Rahat ,yokmuş gibi hissettiren bi sudyen oneriniz var mi ? Evde kullanacagim. Penye olanlardan istemiyorum. Fiyati hic onemli degil. 1 haftaligina yatılı misafirim gelecek ve İzmir'de yasiyoruz. Normalde disari cikmadigim surece takmiyorum. Bugun misafir vardi evde 3-5 saatte catladim,bunaldim. 1 hafta boyle gecmez.
Ben penti den hiç yok serisi aldım ama süngerleri sürekli kayıyor süwen markada çok iyi iki markanın hiç yok serisine bak ama pedleri sabit olsun çıkmasın
O kadar para verip nasıl kayıyor ya
Daha once iki markayida denedim ,begenmedim
Hem de o kadar paraya kalitesi kotu
Suwende yok gibi olanlar guzeldi ama gogus yapima uymadi aslinda
Pedleri çıkıyormuş o yüzden kayıyor iki sene önce üç al iki ödeden aldım emzirdiğim için zor kullandım şimdi memeyi bıraktı oğlum tekrar kullanmaya başladım gündüz sorun yok ama gece yatınca sağa sola kaymış katlanmış oluyor ona göre al
Ayy gece sudyen mi takiyosunuz, ben gunduz bile takmiyorum :D
Tesekkur ederim
Takmıyorum canım normalde ama yaşımda ilerleyince biraz sarkma olmaya başladı 15 gündür takıyorum sporcu çamaşırı var yarım atlet gibi rahat oluyor bide ondan aldım
Bundan benimki zaten gece kullanmıyormuşsun gündüz rahat edersin
Tesekkur ederim canim. Gidince bakayim magazaya.
Ayy beni cok rahatsiz ediyo gece asla takamam. Emzirme donemi sadece penye olanlari gece kullanmistim. Bi de cok sicak buralar.
Bunun arka kısmında kopça yok atlet gibi giyiliyor bide kopçaşı olanı var oda rahatsız etmiyor
O ortada ki ipler cikiyo mu beni cok rahatsiz eder :D
Hiç rahat gibi durmuyo model olarak 😂
@Keyfimizpasadayok hayır burdan alışveriş yapmadım sadece görsel olarak atmak istedim. Ben çok memnunum.
@Leblebi evet çıkıyor daraltma işlemi iplerle yapılıyor. Neden rahatsız etsinki tenine değmiyor bile.
@H&A&Z aaaa denemelisin.... 😊
Aynen ya yazın özellikle rahat rahat sıkmayan var yok arası bı şey bekliyorum bende
İnsallah buluruz :)
Cok zararli kullanmamak lazim aslinda yarım atlet vs daha iyi
Mecbur kullaniyoruz canim disari falan cikarken ,bi de misafir gelecek. Yarim atlet veya penye kullanamam uclari cok belli oluyo
Pentinin hiççamaşırı serisinden kullanıyorum ama evde takmadığım için o da bunaltıyor. Hiç yokmuş gibi diyemem yani. Evde yarım atlet veya crop giyiyorum zaten sadece
Ben evde hic kullanmiyorum. Ama suan cok sicak ve misafir gelecek. Rahat bisey bulmam acil.
Tesekkurler yine bakar denerim pentiden.
Tesekkur ederim canim bakayim bi
Penti mi
Evet canım @Keyfimizpasadayok.
Rica ederim @Leblebi
Yorumlara bende bakayım evde giymiyorum ama dışarı da ya da misafir varken fenalık geliyor bir an önce çıkartsam diyorum
Bende bugun cok bunaldim. Gittiklerinde hemen cikardim ayy nasil rahatladim :D
Yaz gunu kimse gelmesin :(
Bi doktorun videosunu izlemiştim gece yatarken sütyen takmak zararlı diyordu tabi ne kadar doğru bilmiyorum gece yatmayı geçtim ben gündüz bile takamiyorum penye olanlari takıyorum onlarda da hem sarkık duruyor hem ucu belli oluyor
Ben gecede gunduz de takmiyorum. Birisi gelirse ya da bi yere cikarsam anca oyle. Zaten cok sicak.
Suwenin ürünleri üstüne tanımam onlara bak bence sadece ordan alıyorum artık
Tamam canim sagol
Normal modelleri bana olmamisti ama rahat modellerine bakmamistim
Pentiden alıyordum orayı bıraktığımdan bu yana burdan alıyorum ben giymeden duramam o yüzden seçiyorum bunlar baya rahat
Ayy bende mecbur kalmadikca kullanmiyorum
Öyle bir sütyen henüz icat edilmedi 😀
Yaa cok uzuldum :( ayyy valla daral geldi bugun
1,469,807 soru
24,077,476 cevap
331,015 kullanıcı