+1 oy
297 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,541 puan) tarafından

Merhaba kizlar. 

Rahat ,yokmuş gibi hissettiren bi sudyen oneriniz var mi ? Evde kullanacagim. Penye olanlardan istemiyorum. Fiyati hic onemli degil.  1 haftaligina yatılı misafirim gelecek ve İzmir'de yasiyoruz. Normalde disari cikmadigim surece takmiyorum. Bugun misafir vardi evde 3-5 saatte catladim,bunaldim. 1 hafta boyle gecmez. 

8 Cevaplar

+1 oy
(6,637 puan) tarafından

Ben penti den hiç yok serisi aldım ama süngerleri sürekli kayıyor süwen markada çok iyi iki markanın hiç yok serisine bak ama pedleri sabit olsun çıkmasın

(6,637 puan) tarafından

Takmıyorum canım normalde ama yaşımda ilerleyince biraz sarkma olmaya başladı 15 gündür takıyorum sporcu çamaşırı var yarım atlet gibi rahat oluyor bide ondan aldım 

(6,637 puan) tarafından

Bundan benimki zaten gece kullanmıyormuşsun gündüz rahat edersin

image

(6,541 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim. Gidince bakayim magazaya. 

Ayy beni cok rahatsiz ediyo gece asla takamam. Emzirme donemi sadece penye olanlari gece kullanmistim. Bi de cok sicak buralar.

(6,637 puan) tarafından

Bunun arka kısmında kopça yok atlet gibi giyiliyor bide kopçaşı olanı var oda rahatsız etmiyor

(6,541 puan) tarafından

Tesekkur ederim

-Reklam-
+1 oy
(2,386 puan) tarafından

image

Bundan gönül rahatlığı ile alabilirsin. Okadar rahat oluyorlarki...
(2,386 puan) tarafından

O demirleri batma hissi falan olmuyor.

(830 puan) tarafından

Buradan mi alışveriş yaptıniz post sahibi değilim ama ihtiyacım var böyle rahat olana 

(6,541 puan) tarafından

O ortada ki ipler cikiyo mu beni cok rahatsiz eder :D

(2,457 puan) tarafından

Hiç rahat gibi durmuyo model olarak 😂

(2,386 puan) tarafından

@Keyfimizpasadayok hayır burdan alışveriş yapmadım sadece görsel olarak atmak istedim. Ben çok memnunum.

(2,386 puan) tarafından

@Leblebi evet çıkıyor daraltma işlemi iplerle yapılıyor. Neden rahatsız etsinki tenine değmiyor bile. 

(2,386 puan) tarafından

@H&A&Z aaaa denemelisin.... 😊

+1 oy
(1,859 puan) tarafından

Aynen ya yazın özellikle rahat rahat sıkmayan var yok arası bı şey bekliyorum bende 

(6,541 puan) tarafından

İnsallah buluruz :)

+1 oy
(30,110 puan) tarafından

Cok zararli kullanmamak lazim aslinda yarım atlet vs daha iyi

(6,541 puan) tarafından

Mecbur kullaniyoruz canim disari falan cikarken ,bi de misafir gelecek. Yarim atlet veya penye kullanamam uclari cok belli oluyo

+1 oy
(3,454 puan) tarafından

Pentinin hiççamaşırı serisinden kullanıyorum ama evde takmadığım için o da bunaltıyor. Hiç yokmuş gibi diyemem yani. Evde yarım atlet veya crop giyiyorum zaten sadece 

(6,541 puan) tarafından

Ben evde hic kullanmiyorum. Ama suan cok sicak ve misafir gelecek. Rahat bisey bulmam acil. 

Tesekkurler yine bakar denerim pentiden.

(3,454 puan) tarafından

image

ben bunu kullanıyorum. Hiç yok gibi değil ama yinede şimdiye kadar en rahat ettiğim sütyen buydu.
(6,541 puan) tarafından

Tesekkur ederim canim bakayim bi

(830 puan) tarafından

Penti mi

(3,454 puan) tarafından

Evet canım @Keyfimizpasadayok

Rica ederim @Leblebi

+1 oy
(1,804 puan) tarafından

Yorumlara bende bakayım evde giymiyorum ama dışarı da ya da misafir varken fenalık geliyor bir an önce çıkartsam diyorum 

(6,541 puan) tarafından

Bende bugun cok bunaldim. Gittiklerinde hemen cikardim ayy nasil rahatladim :D 

Yaz gunu kimse gelmesin :(

(1,804 puan) tarafından

Bi doktorun videosunu izlemiştim gece yatarken sütyen takmak zararlı diyordu tabi ne kadar doğru bilmiyorum gece yatmayı geçtim ben gündüz bile takamiyorum penye olanlari takıyorum onlarda da hem sarkık duruyor hem ucu belli oluyor

(6,541 puan) tarafından

Ben gecede gunduz de takmiyorum. Birisi gelirse ya da bi yere cikarsam anca oyle. Zaten cok sicak.

+1 oy
(9,578 puan) tarafından

Suwenin ürünleri üstüne tanımam onlara bak bence sadece ordan alıyorum artık 

(6,541 puan) tarafından

Tamam canim sagol

Normal modelleri bana olmamisti ama rahat modellerine bakmamistim

(9,578 puan) tarafından

Pentiden alıyordum orayı bıraktığımdan bu yana burdan alıyorum ben giymeden duramam o yüzden seçiyorum bunlar baya rahat 

(6,541 puan) tarafından

Ayy bende mecbur kalmadikca kullanmiyorum

0 oy
(6,163 puan) tarafından

Öyle bir sütyen henüz icat edilmedi 😀

(6,541 puan) tarafından

Yaa cok uzuldum :( ayyy valla daral geldi bugun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 85 göst.
3 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Esra1231 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
10 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sweet rainbow (203 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 228 göst.
30 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmaa (1,826 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 1,744 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Shrtrn (43 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,856 soru

24,078,155 cevap

331,047 kullanıcı

...