0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (4,683 puan) tarafından

Bazen sosyal pilim bitiyor. Realde de ve sosyal medyada da bazen yaşıyorum. İnsanlarla konuşmaya bazen samimi olmaya üşeniyorum. Kimseyle çok yakın olmak istemiyorum. Neden bilmiyorum iyi mi kötü mü onu da bilmiyorum. Kimseyle içli dişli olucak enerjim olmuyor. Siz de yaşıyor musunuz bu durumları?

13 Cevaplar

+1 oy
(21,091 puan) tarafından

Kesinlikle bende böyleyim eski arkadaşlarım her zaman canım ciğerim ama sonradan tanıdıklarımla hiç içli dişli olamıyorum bazen muhabbet çok güzel ilerliyor ama ben mesafeli olmayı tercih ediyorum ben sanırım etrafımda kimseyi istemiyorum eşim kızım yetiyor 

(4,683 puan) tarafından

Yok la kank biliyon taşındım ettim yeni yere alışmaya çalışıyorum yoruldum enerjim yok. Yoksa senden sikilinirmi askilotam🥰🥰

(21,091 puan) tarafından

Bilemeyrum 😔😔 sen yerinde yeni hayatında mutlu ol aşkım gerisi boş ❤️😍

(4,683 puan) tarafından

Yok bebeğim sosyal medyadan tanıdığım en özel insansın kafa dengisin keşke yakın otursaydik bir de 

(21,091 puan) tarafından

İnşallah birgün ❤️🌹 2.cocuktan sonra bana aileme yakın olma perileri geliyor adamı da ikna edersem inşallah 

(4,683 puan) tarafından
+1

Ay inşallah asko. İhtiyacın da olucak zor bir süreç ya

-Reklam-
0 oy
(1,572 puan) tarafından

Benim hicbirseye enerjim.yok pilim.bitmis bazen yazmaya üşeniyorum telefonda alakasız birinin aramasını görünce veya kaynana bir akrabaya geçmiş olsun vs dediğinde aha esmayada veriyorum demiyor mu içim sıkılıyor bunalıyorum o bir dakikalık konuşmaya bile useniyorum

(4,683 puan) tarafından

Öyle oluyor ya ben de tanıdığım sevdiğim kişiler dışında telde konuşmayı sevmiyorum. Bayramlarda bile bazen zorla arıyorum kısa kesiyorum 😀

(1,572 puan) tarafından

image

benim.durum bu vaziyet
(4,683 puan) tarafından

Bende de bu mu acaba bastirdigim duygular 

0 oy
(5,099 puan) tarafından

Al benden de o kadar valla cogunlukla asosyal kaliyorum nadirdir sosyal pitircik oldugum 

(4,683 puan) tarafından

Dimi ya bende sevdiğim alistigim insanların yanında çok rahat hissediyorum ama enerjim çok düşük bu aralar 

0 oy
(5,138 puan) tarafından

Evet ya bu dönem dönem yaşıyorum samimiyetten uzak duruyorum. Buraya bile yorum yazmaya üşendigim zamanlar oluyor 

(4,683 puan) tarafından

Al benden de o kadar valla bayadir girmedim de 

(5,138 puan) tarafından

Bende öyleyim giresim gelmiyordu

0 oy
(1,223 puan) tarafından

Kimseyle uğraşmak istemiyorum bende mesela . Sırrımı vermek yada onun derdini dinlemek istemiyorum, tek başıma takılmayı seviyorum    . Zaten küçük çocuğum var tüm gün onunla ilgileniyorum. O uyuyunca dinleniyorum 

(4,683 puan) tarafından

Bazen bende de oluyor böyle 

0 oy
(891 puan) tarafından

Fazlası var ben de kafama göre yaşamayı seviyorum

(4,683 puan) tarafından

Ben de kafama göre ama  insanlar herşeye yetişiyor sosyal kelebekler, ben de mi sorun var acaba diye düşünüyorum bazen.

(891 puan) tarafından

Ben de bakıyorum dediğin gibi insanlar. Mizaç ve yapı kaynakli sanırım. Çok gürültüyü kosturmayo çok sevmiyorum. Çok konuşan insana da tahammülüm yok. Her insan kendine özel kimi sever kimi sevmez.

(4,683 puan) tarafından

Ben eskiden öyleydim sürekli insanlarla iç iceydim sonra birşey oldu böyle herşeyden bir bıkkınlık geldi

0 oy
(1,612 puan) tarafından

Bedenden öyle aşırı modem yk ama çevremde sevdiklerim olunca bir enerji bir enerji ahhh tabi o eski ben asla değilim 

(1,612 puan) tarafından

Şiddet uygulamadı ama sinirlenince yapabilecek birisi herkese karşı benim ongorum annesine babasına karşı bile öyle ve bu sonradan oldu nrlormalde.boye değildi çocuktan sonra bizdeki jersey koptu gitti ailesine kadlrsida garip

(4,683 puan) tarafından

İnşallah düzelir herşey öyle yaşamakta zor ya. Esin bir destek alsa belki daha güzel olur 

(1,612 puan) tarafından

Keşke asla gitmez ki gitse fuzelse bile bendeki bu soğukluk bilmiyorum geçer mi. Farkında bile değil ona gore hersey normal biz çok normaliz 

(4,683 puan) tarafından

Bence düzelir ya aslında biz çok ponçik kalpliyiz 🥰 sen de bazı şeyler tamamen bitmiş olsa İnan seni kimse durduramazdi 

(1,612 puan) tarafından

Bilmem ailem herzaman arkamdadir çalışıyorum da kiz aramızda hiçbir bag yok yani cocuk dışında genelde pek ilettim kurmuyoruz o derece cinsel hayatimzda yok sen düşün ama cocuga ilgilidir ve herseyibyapacak potansiyele birisi...

0 oy
(5,756 puan) tarafından

Ben son 5 yıldır felan öyleyim. Dinlemeye katlanabildigim insanlar sadece öğrencilerim,ailem ve çok yakın arkadaşlarım. Gerisi dışında kimseyle konuşmak,sohbet etmek,dert anlatmak ve dinlemek istemiyorum. 

(4,683 puan) tarafından

Ben de öyleyim bunaliyorum herşeyden, yorgun hissediyorum. 29 değil de sanki çok fazla yaş almışım da enerjimi toprak çekmiş gibi hissediyorum. Çok kalabalığı da sevmiyorum aslında. Sanırım yeni insanlarla tanışmaya kaynaşmaya enerjim yok , biraz da güvenim.

(5,756 puan) tarafından

Benim enerjim tamamen konuşma anlamında bitik. Olayların uzun uzun anlatılmasına,işime yaramayacak hiçbiseyi bilmeye tahammülüm kalmadı. Hele ki çok alakasız biryerde birileri benimle ilgili biseyleri sorunca. Yani hayatında belki de birkere göreceğin beni ne diye sorguya çekip uzun uzun sohbet etmeye çalışıyon. Kafamda dünya kadar şey var bi de niye seninle sohbetin stresine gireyim.

(4,683 puan) tarafından

O kadar haklısınız ki :)

0 oy
(4,864 puan) tarafından

bazen arkadaş istiyorum evet ama çoğunlukla eefff kimseyi istemiyorum moduna giriyorum. 

eskisi gibi samimi olamıyorum kimseyle. 

pandemiden beri böyleyim 

(4,683 puan) tarafından

Gerçekten ben de böyle hissediyorum 

0 oy
(3,657 puan) tarafından

8 aydır bitik pilliyim ben 👋😊🥴

(4,683 puan) tarafından

Neden 😀 ben 3 yıldır enerjimin çok düştüğünün farkındayım bazen yüksekse de genelde düşük biraz kizimdan kaynaklı aşırı zordu hala zor çok yoruyor 😀

(3,657 puan) tarafından

2 çocuktan dolayı tabii ki de bitik pil olarak geziyorum ortalıkta 😁😁

0 oy
(2,295 puan) tarafından

Ohooo ben yaklaşık 5 yıldır böyleyim 

(4,683 puan) tarafından

Az biraz asosyal olduk 😀

0 oy
(204 puan) tarafından

Hep oyleyimdir.  pandemiden beri sosyal izolasyona devam😃

Bende sıfir enerji ile yaşamaya çalışıyorum bazen kimse aramasın diye uçak moduna alıyorum telefonu. Mesaj gelecekse neti kapiyorum. Konuşmadan yaşayabilirim. Konuşmak çok yorucu geliyo . Biriyle yakınlık kurmak samimi gelmiyor artık herkese sinir koydum. halbuki ne çok ozenirdim sosyal konuşkan sıcakkanlı insanlara.

(4,683 puan) tarafından

Bence yalnız ola ola insan yalnızlığa alışıyor. İnsanlarla konuşmak filan yorucu geliyor 

0 oy
(14,517 puan) tarafından

Benim sosyal alanim : kaynanam ( 7/24 yanımda isterım utanmazsam) 

Görümcem ( en yakın fırsatta beraberiz)

Sosyalleşıyoeum bazen @Annesininmasali çok severim 🥰

Dönup dönup ayinin ailesindeyim gene😅😅

(1,273 puan) tarafından

Canım bizde kızımla sizle vakit geçirmeyi seviyoruz 🥰

(4,683 puan) tarafından

Anlasabiliyorsan ne mutlu size 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 544 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 319 göst.
+1 oy
3 cevap 151 göst.
21 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 490 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (215 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,798 soru

24,103,331 cevap

332,551 kullanıcı

...