ağlaya bilirim okadar çok cektim ki borc bitikce icim rahatlıyo daha da bitecek borclarımız var cok az kaldı
Ohh çok şükür:)) darısı bize aylik ev ve arabaya 58 bin ödüyoruz 4 yılı var evin aylik 53 bin arabaninda 2 yılı var aylik 5 bin eşime diyorum 4 yılın sonunda yaşarsam o 53 bini borcum bu ayda bitmedi kafasıyla halledicem diyorum😂😂😂
Hemen biter canım gercekten borc çok kötü bişey artık mumkün olduğunca herşeyi nakit alacam işallah
Gözün aydın olsun canım Allah hayırlı bol kazanç versin
Sağol canım daha var 2 tane daha kaldı borcum onlard bitimi daha cok rahatliyom
Ay dediğin çok çabuk geliyo maalesef biter oda canım
Öyle canım 4 ay ne kaldı tam tamına rahatlamaya ama yinede şukur çunku bundan önce elime hic para kalmiyodu
Çok şükür canım ☺️
Darısı başımıza inşallah 🤲 ama imkansız çünkü ben yine adami birşey almak için tavladim kabul etti 🤣🤣🤣🤣
Okdar korktum ki artik borcla bisey almam evkurdan hic almam
Benimki evkur değil canim ama onun gibi bir mağaza sahibini yakinen tanıyorum 4 ay ödeme yapmasam aramazlar bile üstüne lazımsa biz yollayalım derler
Öyle mağzam var csnım onlardan Allah rağzı olsun 5 ay ödemedim eksik ödedim yani hic birşey yapmadilar demediler bile yakın bi zamanda ni oraya toplu ödeme yapabilirdim 2 ay geriden geliyoz onuda sorun etmediler oda bitiyo 8 bin kalmış
Çok sevindim Rabbim hayırlı kazançlar versin cümlemize
Amin işallah canım
Onemli olan yenilerini acmamak canım
Öyle canım artık birikik yapacaz pilanlarimiz var işallah nasip olur da biseyler olur
darısı borcu olan herkesin başına
Amin işallah kimsenin borcu olmasin çok zor
1,471,834 soru
24,103,735 cevap
332,579 kullanıcı