0 oy
98 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (563 puan) tarafından

Yaklaşık 2 haftadır kilom da bir değişiklik göremiyorum kilom da değişiklik göremediğim için de diyet şeklimi değiştirdim çok yedim olmadı az yedim olmadı tamamen protein beslendim olmadı bir yerde hata yapıyorum ama ne çok emin olamıyorum bana bir tavsiyeniz var mı acaba şöyle iki günlük bir detoksiyetini yapsam etkili Hani kesin falan o kilo verdirecek bu direnci kıracak kıramıyorum direnci direnci kırmak için iki gün çok yemek yedim 2 gün sonra tekrardan Diyet yaptım Ancak o ödememi atabildim sonra tekrardan hala aynı duruyor yani kilomu değiştiremiyorum 2 haftadır kan tahlillerinde bir sorun yok ama bir tanem beslenmemde bir problem var İki oynuyorum 12'de 5'te sabah yumurtalı akşam da Genelde et ürünü yiyorum ya da sabah yulaf yiyorum ama suyu da içiyorum ama olmuyor bir küçük fikrinize ihtiyacım var

2 Cevaplar

0 oy
(3,046 puan) tarafından

Canım bizim burada sağlık ocağının yanında Sağlıklı Yaşam Merkezi açılmış orada diyetisyenler var Ben de gittim ama kan istedim şu an diyete başladım bir ayda 4 kilo verdim güzel ilerliyorum tıkanırsam ben de giderim senin de yakınında öyle danışabileceğim bir diyetisyen yok mu Çünkü herkes vücudu farklıdır Ben kaçamak yapmadığımdan kalori açığı şeklinde beslendiğimde güzel kilo verebiliyorum

(563 puan) tarafından

Valla o dedıgınden yok Peki sana bir şey soracağım Şimdi sen kendi kendine diyet yaptığın dönemlerde kilo veremiyordun ya hani bu dediğin yere gittikten sonra kilo vermeye başladın ya hani Peki kendinin Neyi hata yapıyormuşsun da kilo veremiyormuşsun Hani ben bu hatamdan dolayı meğersem kilo veremiyormuşum bu gittiğim yerim bana şöyle şöyle faydası oldu diyebileceğin Ne var mesela

(7,147 puan) tarafından

Ankara'da misin cnm @gulistaN_18 

(3,046 puan) tarafından

Hayır gaziantep teyim ben oraya gittim ama öğleden ı önce kan ver öyle bakalım dedi bende öğleden önce bir türlü müsait olamadım sanırım yanlış yazmısım kendi kendime veriyorum şu an benim vücudum ama almaya da vermeye de müsait yani yemesem kolay veriyorum

Şu anlık ilk hafta 3 kilo gitti şok oldum ikinci hafta 1 buçuk kilo üçüncü hafta yarım kilo şu an 4. Havtadayım dediğim gibi kalori hesabı yapiyorum yediklerimi yapay zekaya hesaplatıyorum ekmeği tamâmen kestim bir aydır ağzıma Sürmemşim çay kahve şekersiz tatlı ihtiyacı mı doğal şekerler den muz hurma fıstık ezmesi kakao gibi şeylerden karşılıyorum bide arada kaçamak larım oluyor yani ona rağmen veriyorum yavaş olsa da

-Reklam-
0 oy
(2,532 puan) tarafından

Canım çoktan çok az dan az gider. Zayıfladıkça kilo verme hızın düşecek. Daha yavaş vereceksin. Telaş yapma. Spor yapıyor musun. Eğer yapıyorsan biraz daha ağırlaştır birkaç gün. Atıyorum 10bin adım atıyorsan 12-13 bin adıma çıkar. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 167 göst.
25 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Dyt.sevcan (51 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 189 göst.
0 oy
8 cevap 131 göst.
3 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Pampers (393 puan) tarafından soruldu

Kategoriler