Kızlar merhaba ben ankarada estetisyenlik yapıyorum şuan tüm işlemlerde %40 indirim var lazer epilasyon cilt bakımı ve düşündüğünüz tüm işlemler için geçerli düşünenler için seve seve yardımcı olabilirim 🙏💗
Ayyy yakın olsaydikta gelseydim keşke 😁
Yaa canımsın sen İstanbulda değil misin kankammm😂 aslında aha Ankara şurda dibimizde de ama yine de uzak 😁😁
Yolumuz düşerse beklerim tabi 🥰🥰🥰
Ayy vallahi eve de aldım bir hevesle başladım sonra da saldim 🤦♀️ inşallah bir gün açarsa bizim de haberimiz olursa gideriz neden olmasın 😁😁
Ayy ne güzel vallahi özel bölgeye de yaptırdın mı bacım sorması ayıp değilse 😁
Olsun belki Bi gün gelir tüm streslerinizden sizi arindirip göndeririz tüm vucut masajı mistik saç kafa masajı da var merkezimizde sadece kadınlara özel yolunuz düşerse tek seansta olsa bekleriz 💖
Ayyy yeriniz tam olarak neresi canım belki yolumuz düşer @Aycan09😁
Hahahahahahaa sana fotoğrafımı atarım dermişim. 🤣🤣🤣
Ayyy.miss gibi vallahi en iyisini yapmışsın bacım inşallah bir gün bana da nasip olur bakalim en çok özel bölge için istiyorum ayy aycan @Aycan09 seni bulmuşken sorayım belki sen bir estetisyen olarak hayrina bilgi verirsin özel bölge için bir ağda tavsiyeniz var mı acaba 🤦♀️😁
Ağda olarak yok zaten ağda tavsiye etmiyorum çünki kararma ve sarkma yapıyo bence lazerin üzerine tanımam ben
Yaa çok teşekkür ederim şuan arayiştayim eğer adam akıllı bir yer bulursam gidecem bir an önce lazere peki lazerin hangi türü iyi burda okuduğum kadarıyla farklı isimleri var da 😁
Ya buz diot olması lazım yada orijinal alexsandrite cihaz olmalı
Çok teşekkür ederim bunlara dikkat edeceğim inşallah 🤗
Merhaba sizdeki cihaz nedir peki
1,470,087 soru
24,081,786 cevap
331,236 kullanıcı