0 oy
102 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (21 puan) tarafından

Kızlar merhaba ben ankarada estetisyenlik yapıyorum şuan tüm işlemlerde %40 indirim var lazer epilasyon cilt bakımı ve düşündüğünüz tüm işlemler için geçerli düşünenler için seve seve yardımcı olabilirim 🙏💗

1 cevap

0 oy
tarafından

Ayyy yakın olsaydikta gelseydim keşke 😁 

tarafından

Yaa canımsın sen İstanbulda değil misin kankammm😂 aslında aha Ankara şurda dibimizde de ama yine de uzak 😁😁

(21 puan) tarafından

Yolumuz düşerse beklerim tabi 🥰🥰🥰

tarafından

Ayy vallahi eve de aldım  bir hevesle başladım sonra da saldim 🤦‍♀️ inşallah bir gün açarsa bizim de haberimiz olursa gideriz neden olmasın 😁😁

Ayy ne güzel vallahi özel bölgeye de yaptırdın mı bacım sorması ayıp değilse 😁

(21 puan) tarafından

Olsun belki Bi gün gelir tüm streslerinizden sizi arindirip göndeririz tüm vucut masajı mistik saç kafa masajı da var merkezimizde sadece kadınlara özel yolunuz düşerse tek seansta olsa bekleriz 💖

tarafından

Ayyy yeriniz tam olarak neresi canım belki yolumuz düşer @Aycan09😁

tarafından

Hahahahahahaa sana fotoğrafımı atarım dermişim. 🤣🤣🤣

Ayyy.miss gibi vallahi en iyisini yapmışsın bacım  inşallah bir gün bana da nasip olur bakalim en çok özel bölge için istiyorum ayy aycan @Aycan09 seni bulmuşken sorayım belki sen bir estetisyen olarak hayrina bilgi verirsin özel bölge için bir ağda tavsiyeniz var mı acaba 🤦‍♀️😁

(21 puan) tarafından

Ağda olarak yok zaten ağda tavsiye etmiyorum çünki kararma ve sarkma yapıyo bence lazerin üzerine tanımam ben 

tarafından

Yaa çok teşekkür ederim şuan arayiştayim eğer adam akıllı bir yer bulursam gidecem bir an önce lazere peki lazerin hangi türü iyi burda okuduğum kadarıyla farklı isimleri var da 😁

(21 puan) tarafından

Ya buz diot olması lazım yada orijinal alexsandrite cihaz olmalı 

tarafından

Çok teşekkür ederim bunlara dikkat edeceğim inşallah 🤗

(28 puan) tarafından

Merhaba sizdeki cihaz nedir peki

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
14 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde ptrck (1,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 60 göst.
23 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,639 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
7 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Maviyesil (1,279 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,031 soru

24,080,852 cevap

331,198 kullanıcı

...