0 oy
205 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (464 puan) tarafından

Kizlar daha önceki postlarimda var oğlum yemek yemiyor nabcam bilmiyorum dokdora götürdüm kilosu gayet iyi dedi gönderdi bişey vermedi çorba veriyorum 4.5 kaşık alıyor devamı yok nabcam bana akıl verin 15 aylık 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,548 puan) tarafından

Yakında 4 yaşına girecek ben hâlâ bi çözüm bulamadım bulan bana da haber versin 😥

(464 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun 

(4,548 puan) tarafından

Amin amin amin 

-Reklam-
+1 oy
(1,384 puan) tarafından

15 aylık çocuk tabak tabak yemek yemez zaten 1 yaşında 1 2 yemek kaşığı 2 yaşında 2 3 yemek kaşığı yese yetiyor Muş fazlasini yerde yesin tabi dokror bana öyle demişti bende zorlamiyorim ne yerse artık diyorum zorladikca ters tepiyir

(464 puan) tarafından

Vallahi cnm bilmiyorum bazı bebeklere bakıyorum kaşık kaşık yiyorum benimkine bakıyorum yok yemiyor 

(1,384 puan) tarafından

Her bebeğin gelişimi farklı benimki de yemez doğru düzgün 29 aylık sabah 1 tane patates kızartması yaptım onun yarısını yedi bu saat oldu hala acikmadim diyor bende acikip gelmesini bekliyorum 

(464 puan) tarafından

Anldm cnm diyorum ya Rabbim yardimcimiz olsun

0 oy
(4,208 puan) tarafından

Benimki de ayni bazen oluyor 1 günde toplam 1 yemek kaşığı anca yiyor kilosu iyi diye doktor bir sey demiyor ben de ac olsa yer diyorum enerjisi de yerinde

(464 puan) tarafından

Vallahi şuan benimkinden bahsettim canım yaaaa kaç kilo kaç yaşında 

(4,208 puan) tarafından

3750 dogdu 1 yasinda 11 kilo erkek

(464 puan) tarafından

Bnmkide 15 aylık 11.500 ama çok hareketeli yerinde hiç durmuyor 

(4,208 puan) tarafından

Benimki de hic durmaz fıldır fıldır doğduğundan beri duzgun uyumaz o 1 yasinda ben 23 kilo verdim 🥲

0 oy
(3,400 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında ve hala yemek yemesi sıkıntılı açlıktan baygınlık geçirse açım demeyi bilmez benim kızım yemekle arası yok 

0 oy
(364 puan) tarafından

Malesef buna bi çare yok sanırım eltim oğlunu defalarca doktora götürdü kilosu boyu iyi diye doktor bişey vermiyo.. ama şöyle yapabilirsin çorbayı başla yedirmeye isdemeyene kadar yedir istemiyosa zorlama asla al tabağı önünden o gün akşama kadar ara öğün verme akşam farklı bi yemek koy önüne.. bırak iyice acıksın.. 1.2 gün sabırla bu dediyimi uygula 

(464 puan) tarafından

Kaç saat aç bırakmam lazimki cnm

(364 puan) tarafından

Mesela öğlen 2 de yedirdin bırak akşam 8 9 a kadar hiçbişey yemesin korkma çocuk 6.7 saat aç kalırsa bişey olmaz.. biz anneler sürekli yedirme çabasındayız 

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Yavrum kilosu gayet iyi dediyse neden hala hem kendini hem çocuğu yıpratıyorsun 

(464 puan) tarafından

Evtte cnm yemiyorki yese nasl kilo alıyor anlmiyormki

(1,870 puan) tarafından

Yavrum yediği yetiyor demekki. Kaldı ki daha 15 aylık çocuk senin benim gibi yiyemez. Sal nolursun. Kilolu olması daha sağlıklı olması anlamına gelmez. Hatta tam tersi

0 oy
(1,876 puan) tarafından

Benimkide 6 gün sonra 16 aylık olacak doğduğundan beri benimkide aynı bu şekilde zorla yediriyorum peşinde geziyorum ki benim oğlan kaşıkla yemek yemez elle yediriyorum sen düşün Kaşıkla yedirilen bişey yemiyo eline veriyorum ben yediriyorum bu ara hem sıcaklardan bide ilk azı dişlerinin çıkma ayları az yiyo belki seninkide ondandir canım dış zamanı ilk azılar çıkacak belki ondan yemiyodur bide havalar sıcak o yüzden istahlari yok sanırım 

0 oy
(786 puan) tarafından

Çinko şurubu var deneyin bi benim kızımda iştahsızlıkta vermişti doktorumuz

0 oy
(855 puan) tarafından

Valla 2 senedir ben de baş edemiyorum. Saldım en son yerse yer diyorum. Aynen doktor da kilosu iyi diyor 

0 oy
(4,182 puan) tarafından

Bugün ağlayacaktım artık. 12.5 aylık. Yemek yediremiyorum resmen önceden yediklerini bile yemiyor asla ağzını açmıyor tükürüyor. Kanı ve demiri düşük. Demir ilacına başlattı doktor 1 kasik için bir saat peşindeyim 

0 oy
(1,468 puan) tarafından

Bizim gelin çocuklarına macun aldığını söylediiştah açıcı macun ve çok faydasını görüyoruz dedi 

(464 puan) tarafından

Adı ne acaba cnm 

0 oy
(8,675 puan) tarafından

Sana tavsiyem çocuğun daha küçük ne olursa olsun koy önüne kendisi döke saça yesin öğrensin. Zamanla fazla yemeye başlayacak. Ayrıca eziyet oluyor belirli bir yaştan sonra yedirmek. Çünkü alışıyoar hep birilerinin yedirmesine çok zor oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
44 cevap 1,571 göst.
9 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 204 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysn adnr (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,094 cevap