0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Evet sonunda oğlum uyudu 

Ve benim gece hayatım başladı 

Yaşasın 

😁 oley 

Nasılsınız?iyimisiniz?

Çaylar kahveler icildimi?

Ben de mutfağı toplayıp istirahate gecerim herhal 

Uyuyanlara iyi geceler 

Benim gibi gece kuslarınada ☕️dilerim 

7 Cevaplar

0 oy
(3,366 puan) tarafından

Biz de saat daha yeni 11 e geliyor. Benim de işlerim var ama hala oturuyorum. 

tarafından

Kolay gelsin gülüm 

(3,366 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌱

-Reklam-
0 oy
(4,919 puan) tarafından

Afiyet olsun abla valla hic halim yok gidip zibsrmak istiyorum da yarin kayinvalideme gitcem soylemesi ayip et cikardim dudukluye koydum pismesini bekliyorum 

tarafından

Sağol gülüm 

0 oy
(955 puan) tarafından

Yarin sabah 12 saatlik ucak, tren , otobus araba yolculugu var 3 çocukla kara kara düsunuyorum. 

Birde 10 aylik hiperaktif bebegim var 

Camasir lari yikadim bugun 5 makina valiz leri hazirladik yola birsey ler hazirladim evi toplayip yaticam ama bebis gece boyu surekli aktif uyanik

(3,366 puan) tarafından

Uçak yolculuğu 12 saat mi😵‍💫 şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bana 3 buçuk saat bile çok geliyor.

Aaa pardon toplamda 12 saat dediniz sanırım. Olsun, yine de çok uzun. 

tarafından

Hayırlı yolculuklar 

(955 puan) tarafından

Yok ucak 4 saat tren otobus vesaire 12 saat yolculuk 😭😭

(3,366 puan) tarafından

Çocuklarla zor yine ya, iyi yolculuklar şimdiden. 

0 oy
(3,122 puan) tarafından

Bizde eve yeni geldik gece hayatına çıktık iki dolan iki kahve icmeye otur ordan dondurma ye.eye derken aasi kendimize benzetiyoruz 😅

tarafından

Afiyetle olsun 

0 oy
(4,202 puan) tarafından

Geceye daha çok var şimdiden pertim çıktı. Birazdan oğlumu çıkaracağım ben de dışarı uyku saati gelip yatırırım. Bir de yemek yemiyor hiç moralim çok bozuk ya son 1 aydır böyle 

(955 puan) tarafından

Benimde yemiyor canim seninki kac aylik 

Bide blendera veriyor musun sebze  corbasini

tarafından

Havalar sıcak yemiyor cocuklar 

(4,202 puan) tarafından

Yok blendera vermedim hiç. 1 yaşına girdi 10 gün önce. Önceden yediklerini de yemiyor. Kontrolde demir ve kanı düşük çıktı ondan sanırım bir de disleri sürekli çıkıyor. Zaten doğduğundan beri aslaaa 2 saatten fazla uyumuyor gece sürekli süte kalkıyor sabah 6 30 da gün başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım 

(955 puan) tarafından

Ahhh ahh benimki de ayni seninki yine 2 saat uyuyormus bazen yarim saate uyaniyor bazen 10 dakikada gece 3 ten sonra tam uyaniyor asla besikte yatmaz yanimda emzirerek 6 ya kadar oyaliyom 

Bizim burda kan almiyor lar acaba tirkiyede baktirsam mi degerlerine vitamin veriyor musun

(4,202 puan) tarafından

1 yaş kontrolünde aldi canım ondan önce almıyordu Sen demir kan ilacına basla keşke erken baslasaydim şimdi balık yağı da aldım 1 yaşı geçti diye. Yenidogandan 2 saat dedim normalde saat başı ama geçecek bir gün inşallah sürekli ağlaması yapışması geçecek inanıyorum 🥲 artık oturamıyorum oturduğum gibi süt için ağlıyor üstümü açıyor daha 1 yqs bu bebe 😔🥲

(955 puan) tarafından

Ben gece sutten kesmeyi dusunuyom kaliteli bir uyku icin😭

(19,557 puan) tarafından

Aşkım aslında o demiri 8 aylıkken falan düşmeye başlıyor 6.aydan sonra anne sütü B12 demir eksikliği yapabiliyormus ve sendede varsa anne sütünden geçiyormuş o tarihlerde kan bakildi mi ? Bende aynı sorunu yaşadım ve demir yerlerdeydi resmen zar zor 1.5 ay uğraştık çıktı ama 6 ay demir ilacı kullancak dediler vitaminler düzelince çocukta biraz daha sakin oluyor kızımın Dr u bana tansiyon şeker oynayınca normal kalabiliyor musunuz bunuda onun gibi düşün demişti sütü azalt biraz ek gıdaya ağırlık vermeye çalış 

(4,202 puan) tarafından

Burada 1 yaşında kan bakılıyor canım yeni bakıldı o yüzden. Ben baktirmadim uzun zamandır. Aşırı düşük değil ama polivitamin yazdı demir artı diğer vitaminler karışık inşallah iyi olur kanda 9.6ydi bakalım inşallah düzelir canım benim

(19,557 puan) tarafından

Bizimde 8 di sonra 7 noktalara düştü 6 aydan sonra bakıyorlarmis burda ben küçük diye kıyamıyodum

0 oy
(6,630 puan) tarafından

Oğlumu uyuttum kocamla yatsı namazı kıldık beraber artık yatma vakti geldi hayırlı geceler dilerim

tarafından

İyi geceler Allah kabul etsin 

(6,630 puan) tarafından

Amin sağol

0 oy
(6,145 puan) tarafından

Kızımın ateşi var

İyileşmesini bekliyorum

tarafından

Gecmis olsun bacım 

(6,145 puan) tarafından

Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 485 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
6 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunber (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 352 göst.

Kategoriler

1,469,580 soru

24,074,160 cevap

330,830 kullanıcı

...