Evet sonunda oğlum uyudu
Ve benim gece hayatım başladı
Yaşasın
😁 oley
Nasılsınız?iyimisiniz?
Çaylar kahveler icildimi?
Ben de mutfağı toplayıp istirahate gecerim herhal
Uyuyanlara iyi geceler
Benim gibi gece kuslarınada ☕️dilerim
Biz de saat daha yeni 11 e geliyor. Benim de işlerim var ama hala oturuyorum.
Kolay gelsin gülüm
Teşekkür ederim 🌱
Afiyet olsun abla valla hic halim yok gidip zibsrmak istiyorum da yarin kayinvalideme gitcem soylemesi ayip et cikardim dudukluye koydum pismesini bekliyorum
Sağol gülüm
Yarin sabah 12 saatlik ucak, tren , otobus araba yolculugu var 3 çocukla kara kara düsunuyorum.
Birde 10 aylik hiperaktif bebegim var
Camasir lari yikadim bugun 5 makina valiz leri hazirladik yola birsey ler hazirladim evi toplayip yaticam ama bebis gece boyu surekli aktif uyanik
Uçak yolculuğu 12 saat mi😵💫 şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bana 3 buçuk saat bile çok geliyor.
Aaa pardon toplamda 12 saat dediniz sanırım. Olsun, yine de çok uzun.
Hayırlı yolculuklar
Yok ucak 4 saat tren otobus vesaire 12 saat yolculuk 😭😭
Çocuklarla zor yine ya, iyi yolculuklar şimdiden.
Bizde eve yeni geldik gece hayatına çıktık iki dolan iki kahve icmeye otur ordan dondurma ye.eye derken aasi kendimize benzetiyoruz 😅
Afiyetle olsun
Geceye daha çok var şimdiden pertim çıktı. Birazdan oğlumu çıkaracağım ben de dışarı uyku saati gelip yatırırım. Bir de yemek yemiyor hiç moralim çok bozuk ya son 1 aydır böyle
Benimde yemiyor canim seninki kac aylik
Bide blendera veriyor musun sebze corbasini
Havalar sıcak yemiyor cocuklar
Yok blendera vermedim hiç. 1 yaşına girdi 10 gün önce. Önceden yediklerini de yemiyor. Kontrolde demir ve kanı düşük çıktı ondan sanırım bir de disleri sürekli çıkıyor. Zaten doğduğundan beri aslaaa 2 saatten fazla uyumuyor gece sürekli süte kalkıyor sabah 6 30 da gün başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım
Ahhh ahh benimki de ayni seninki yine 2 saat uyuyormus bazen yarim saate uyaniyor bazen 10 dakikada gece 3 ten sonra tam uyaniyor asla besikte yatmaz yanimda emzirerek 6 ya kadar oyaliyom
Bizim burda kan almiyor lar acaba tirkiyede baktirsam mi degerlerine vitamin veriyor musun
1 yaş kontrolünde aldi canım ondan önce almıyordu Sen demir kan ilacına basla keşke erken baslasaydim şimdi balık yağı da aldım 1 yaşı geçti diye. Yenidogandan 2 saat dedim normalde saat başı ama geçecek bir gün inşallah sürekli ağlaması yapışması geçecek inanıyorum 🥲 artık oturamıyorum oturduğum gibi süt için ağlıyor üstümü açıyor daha 1 yqs bu bebe 😔🥲
Ben gece sutten kesmeyi dusunuyom kaliteli bir uyku icin😭
Aşkım aslında o demiri 8 aylıkken falan düşmeye başlıyor 6.aydan sonra anne sütü B12 demir eksikliği yapabiliyormus ve sendede varsa anne sütünden geçiyormuş o tarihlerde kan bakildi mi ? Bende aynı sorunu yaşadım ve demir yerlerdeydi resmen zar zor 1.5 ay uğraştık çıktı ama 6 ay demir ilacı kullancak dediler vitaminler düzelince çocukta biraz daha sakin oluyor kızımın Dr u bana tansiyon şeker oynayınca normal kalabiliyor musunuz bunuda onun gibi düşün demişti sütü azalt biraz ek gıdaya ağırlık vermeye çalış
Burada 1 yaşında kan bakılıyor canım yeni bakıldı o yüzden. Ben baktirmadim uzun zamandır. Aşırı düşük değil ama polivitamin yazdı demir artı diğer vitaminler karışık inşallah iyi olur kanda 9.6ydi bakalım inşallah düzelir canım benim
Bizimde 8 di sonra 7 noktalara düştü 6 aydan sonra bakıyorlarmis burda ben küçük diye kıyamıyodum
Oğlumu uyuttum kocamla yatsı namazı kıldık beraber artık yatma vakti geldi hayırlı geceler dilerim
İyi geceler Allah kabul etsin
Amin sağol
Kızımın ateşi var
İyileşmesini bekliyorum
Gecmis olsun bacım
Allah razı olsun
1,489,718 soru
24,347,826 cevap
346,345 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın