0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından

Devlette ben aldıran oldumu  benim yüzümde ve boynumda var yuzumdekiler cok çıkıntılı degil boynumdakiler et ben ve güneşte cok koyulaşıyor gözüme cok batiyorlar  hangi bölüme gitmem gerek help meeee

9 Cevaplar

0 oy
(7,449 puan) tarafından

Plastik cerrahi ye gidin. 

(46 puan) tarafından

Teşekkürler 🌹

-Reklam-
0 oy
(490 puan) tarafından

2 ay önce aldırdım et beni boynumda vardı cildiyeye gittim ayak üstü hemen ilac sıktı 1 hafta içinde döküldü kremde vermişti ama her hastane aynı mi bilmiyorum 

(46 puan) tarafından

Bnde gttim sıktı ama duşmedi dahada büyüdü şuan gideli 9 ay olmuştur

(490 puan) tarafından

Tekrar cildiyeye git durumunu anlat canım kötü huylu olanlarda varmış Allah korusun 

0 oy
(3,141 puan) tarafından

Cildiye alıyor en son babam aldirdi 

(46 puan) tarafından

Peki normal et benmi yoksa yuzeysel olanlardan mi aldırdı 

(3,141 puan) tarafından

Büyüktü canim yuzundeydi rahatsız oldu birde yaşı 73 devlette tanıdık bir doktor bulmuş yaptı cokta memnun kaldı sorun yasamadi

0 oy
(173 puan) tarafından

Ben aldırdım şehir hastanesinden plastik cerrahi aldi

(46 puan) tarafından

Ücret odemişmiydiniz  ve kolaymı çok ağrılı oluyormu süreçten bahsedermisin❤️

(173 puan) tarafından

Ücretsiz di 

Benimkiler siyah benlerdi dikiş atıldı izi çok çok dikatli bakinca yakından belli oluyir kaldi yani iz 

İlk aldirdigimda çok güzel bı doktordan aldırdım bı hafta içinde iylseti hiç acı sizi hisetmedim bile ikincide aldirdigimda doktor acelesi vardı çabucak aldı çıktı gitti dikislerim enfeksiyon kaptı kan topladı iki ay kadar iyileşmedi çok kötü oldu falan ama şuan iyi geçti . O tamamen doktordan kaynakli oldu yoksa ben aldırma basit bı islem

(46 puan) tarafından

Kalan izler bi ben kadar rahatsız etmiyordur degilmi çunku ne anlami kaliyor aldirmanin o zaman haftaya gidecegim bnde bakalm bi gittim fıs fıs sıkıp gönderdiler 

(173 puan) tarafından

Yok tabikide bı ben kadar itici değil ☺️ çok çok dikatli bakinca belli oluyir az bı fontiten surdugunde pürüzsüz oluyor sen bile goeemiyrusun 

(46 puan) tarafından

Ay gaza geldim aldım randevuyu haftaya 😄

0 oy
(5,267 puan) tarafından

Kiz kardesim kuaforde lazerle yaktirmis 

Gayet yüzü düzeldi 

Biraz yanmış canı o kadar 

0 oy
(9,904 puan) tarafından

Benim et beni cıkar onuda kendim koparım hep

(46 puan) tarafından

Nasıll hayatta yapamam minik minik var bn de de 

(9,904 puan) tarafından

Ben yaptım canım büyuk bile kopardım rahatsız ediyolardı  tırnak makası almıştım sonra birden asılip cekiyodum oda kopuyodu hemen 

0 oy
(4,688 puan) tarafından

Cildiyeye gidiyorsun, orada karar veriyor kesi gerekiyorsa plastik cerrahiye yonlendiriryor yoksa ilacla hallediyorlar

(46 puan) tarafından

Teşekkürler 🌹 

0 oy
(1,470 puan) tarafından

Eşim yüzünden ben aldirmisti. Plastik cerrahi bölümü almıştı 

(46 puan) tarafından

Yüzeysel benlermiydi birde devlet hastanesi degilmi

0 oy
(6,752 puan) tarafından

Benim yeğenim de var yapma bu ilaç ile onları bitirdiler  boynun da çok vardı ver beni özellikle ince bir IP bağladılar belirli aralıklarla ilaç uyguladılar hepsi koptu kayboldu 

(46 puan) tarafından

Canım hangi ilac doktormu yazıyor 

(6,752 puan) tarafından

O kadarını bilmiyorum ama öğleden sonra hatırlatirsan anlamı arayıp sora bilirim gece geç yattılar w ye kadar kalkmaz onlar 3.4 gibi yaz hayırlat bana ben unuturum çünkü 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 300 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melis87 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.
5 Şubat 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 265 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (22,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 541 göst.
10 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,719 soru

24,076,322 cevap

330,949 kullanıcı

...