Devlette ben aldıran oldumu benim yüzümde ve boynumda var yuzumdekiler cok çıkıntılı degil boynumdakiler et ben ve güneşte cok koyulaşıyor gözüme cok batiyorlar hangi bölüme gitmem gerek help meeee
Plastik cerrahi ye gidin.
Teşekkürler 🌹
2 ay önce aldırdım et beni boynumda vardı cildiyeye gittim ayak üstü hemen ilac sıktı 1 hafta içinde döküldü kremde vermişti ama her hastane aynı mi bilmiyorum
Bnde gttim sıktı ama duşmedi dahada büyüdü şuan gideli 9 ay olmuştur
Tekrar cildiyeye git durumunu anlat canım kötü huylu olanlarda varmış Allah korusun
Cildiye alıyor en son babam aldirdi
Peki normal et benmi yoksa yuzeysel olanlardan mi aldırdı
Büyüktü canim yuzundeydi rahatsız oldu birde yaşı 73 devlette tanıdık bir doktor bulmuş yaptı cokta memnun kaldı sorun yasamadi
Ben aldırdım şehir hastanesinden plastik cerrahi aldi
Ücret odemişmiydiniz ve kolaymı çok ağrılı oluyormu süreçten bahsedermisin❤️
Ücretsiz di
Benimkiler siyah benlerdi dikiş atıldı izi çok çok dikatli bakinca yakından belli oluyir kaldi yani iz
İlk aldirdigimda çok güzel bı doktordan aldırdım bı hafta içinde iylseti hiç acı sizi hisetmedim bile ikincide aldirdigimda doktor acelesi vardı çabucak aldı çıktı gitti dikislerim enfeksiyon kaptı kan topladı iki ay kadar iyileşmedi çok kötü oldu falan ama şuan iyi geçti . O tamamen doktordan kaynakli oldu yoksa ben aldırma basit bı islem
Kalan izler bi ben kadar rahatsız etmiyordur degilmi çunku ne anlami kaliyor aldirmanin o zaman haftaya gidecegim bnde bakalm bi gittim fıs fıs sıkıp gönderdiler
Yok tabikide bı ben kadar itici değil ☺️ çok çok dikatli bakinca belli oluyir az bı fontiten surdugunde pürüzsüz oluyor sen bile goeemiyrusun
Ay gaza geldim aldım randevuyu haftaya 😄
Kiz kardesim kuaforde lazerle yaktirmis
Gayet yüzü düzeldi
Biraz yanmış canı o kadar
Benim et beni cıkar onuda kendim koparım hep
Nasıll hayatta yapamam minik minik var bn de de
Ben yaptım canım büyuk bile kopardım rahatsız ediyolardı tırnak makası almıştım sonra birden asılip cekiyodum oda kopuyodu hemen
Cildiyeye gidiyorsun, orada karar veriyor kesi gerekiyorsa plastik cerrahiye yonlendiriryor yoksa ilacla hallediyorlar
Eşim yüzünden ben aldirmisti. Plastik cerrahi bölümü almıştı
Yüzeysel benlermiydi birde devlet hastanesi degilmi
Benim yeğenim de var yapma bu ilaç ile onları bitirdiler boynun da çok vardı ver beni özellikle ince bir IP bağladılar belirli aralıklarla ilaç uyguladılar hepsi koptu kayboldu
Canım hangi ilac doktormu yazıyor
O kadarını bilmiyorum ama öğleden sonra hatırlatirsan anlamı arayıp sora bilirim gece geç yattılar w ye kadar kalkmaz onlar 3.4 gibi yaz hayırlat bana ben unuturum çünkü
1,488,209 soru
24,326,888 cevap
345,525 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın