+1 oy
781 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,102 puan) tarafından

Erkekler neden bu kadar düşüncesiz. Ben başka bi şehirde yaşıyordum severek evlendim eşimde köyde yaşıyordu köyde yaşamaya başladık. Evim annesinin evinden biraz uzak arabayla 5 dk. Bütün eltilerim ve kaynanamın evleri yan yana. 

Eşim bu saat olmuş haala gelmemiş eve saat 21.20 Ve bunu son 1 haftadır yapıyor. Ne eve gelir akşam yemeği yemeğe. Ne insana bı yardımcı olur. Hergün arıyorum nerdesin abimdeyim diyor ki geecekten de abisinde yeğenleriyle abileriyle pubg diye bı oyun oynuyor. Bende insanım bıktım artık. 51 günlük bebeğim var ilk çocuğumuz. 2 gündür felaket derecede hastayım. Bı insan hiç mi düşünmez eşim hasta dur biraz yardımcı olayım diye. Gece hiç uyuyamadım gördü yine sabah vurdu gitti abisine. Ben ailemle görüşmüyorum. Ailemde baska şehirde zaten. Çok yalnız hissediyorum. Eşimin parmağı kırıldı 1 ay önce kolunu hepsini alçıya aldılar. Çoğu kez bebeğim fırsat verdikçe eşimin banyosunu bile ben yaptım tek elle zorlandığı için. Asla onu ütüsüz kıyafetle göndermem bazen yetişemezsem eşim kendi ütüler giyer. Yemeği olsun ne olursa olsun ona yetiyorum bebeğime de bı şekilde yetiyorum ama ben çok yoruldum. Oğlum çok aşırı huysuz görenler çok şaşırıyor resmen 5 dakka uyuyup uyanıyor gece çok ağlar. Eşim bı yandan evde kolu alçıda olduğu için çalışmıyor. Evimi temizlemeye fırsat bile gelmiyor sadece günlük işler bulaşık elbise serme katlama belki bi evi süpürürüm arada o kadar. Ancak yetiyorum. Hiç destekçim yok doğum yaptığımda bile bı Allah'ın kulu geçmiş olsuna gelmedi kaynanam bile. Eşim onu 2 defa zorla getirdi bebeğimin başını yıkadı gitti hemen. Bı daha da beni çağırmayın kendiniz yıkayın dedi. 

İşin kısası çok aşırı yorgunum. Bu saat olmuş eşim eve gelmiyor. Eve gelince de direk oturup o oyunu oynamaya devam ediyor. Açım diyor yemek bırakıyorum yemek yerken  bile bı yandan oyun oynuyor bı yandan yemek yiyor. 3 gün önce falan üstüne basa basa tembihledim bak akşam yemeğine geç kalma diye. Canım çok içli köfte çekmişti az birşey yaptım hızlıca ve üstüne basa basa aradım tekrar tekrar bak yemeğe geç kalma sıcak sıcak yiyelim diye. Yemek akşam 6 7 gibi hazırdı ve eşim yine saat 9da geldi. Hergün konuşuyorum bazen güzel dille bazen tartışarak bi insan hiç mi anlamaz. Bide üstüne üstlük gelip sen her gece tartışma çıkarıyorsun diyor. Ben çok yalnız hissediyorum çok yoruldum artık 

21 Cevaplar

+4 oy
(2,980 puan) tarafından

Bekar hayatı yasayacaksa ne diye evlenip vebalinize girmiş. Bazı erkekler evlenip çoluk çocuk sahibi olduğunu idrak edemeyecek kadar ap.tal bence. Çok haklısınız. Ben olsam gelince yemek vermem. Saatinde gelseydin yerdin derim.

(1,102 puan) tarafından

2 buçuk senedir evliyiz hala degismedi annem annem değil duruyor. Bı ara İzmir'e gittik orda yaşamaya başlayacaktık 4. Gün oturup ağladı annemi özledim diye kalkıp tekrar Muş'a gelmek zorunda kaldık. 

Ben aç kalıyorum geç saate kadar. Oğlum çok huysuz ancak o gelince bebeği ona verip yemek yiyorum sonra ondan alıyorum. Ben yiyince sofra yerde olduğu için benden sonra da o yiyiyor. Az önce açım bu saaate kadar en son kahvaltı yapmıştım diyorum. Bana diyor ki bekle bu oyunum bitsin bebeği alacam senden. Sabahtandır açım en son kahvaltı yapmıştım öldüm açlıktan ayrıca 2 gündür çok hastayım ve gece de hiç uyumamıştım gün boyu da oğlum huysuzluk yaptı yorgundum da çocuğu al insan gibi bı yemek yiyim Diyorum hala oyunum bitsin sonra bebeği senden alırım diyor. En son madem öyle sen git yemeği bırak dedim. Bı eliyle oyun oynuyor tamam ben hazırlarım dedi. Oyun oynayarak mı hazırlayacaksın dedim. Sanane diyor. Oysaki adım gibi biliyorum ki mutfağa gidip oturup oyun oynayacak oyunu bittikten sonra kahvaltı hazırlayacak çünkü sürkeli bunu yapıyor. En son Allah aşkına hazırlama dedim gerek yok bebeğimi uyutup sonra gidip hazırladım 

(2,980 puan) tarafından

Allah akıl fikir versin gerçekten..bu da bir tür bagimlilik

(1,102 puan) tarafından

Çok fena bağımlı olmuş ne yapsam ne dese.  kendi bildiğini okuyor. Dün önce yedim gelip bebeğimi aldım ağlamaya başladı çünkü. Sonra eşim yedi. 1 saat sonra dedim bu neden gelmedi acaba diye bı bakayım dedim. Bu arada yemeği mutfakta bırakmıştım. Gittim buz dolabının kapısı açık eşimde oturmuş oyun oynuyor. Buz dolabının kapısı neden açık dedim. ( Oyunu sesli bir şekilde oyniyorlar abisi yiğenleri falan oynarken birbirlerini duyabiliyorlar) Sordum işte neden açık diye bana diyor ki abim bana seslendi bende telefonu tekrar elime alınca buz dolabının kapısını kapatmayı unutmuşum. Adeta delirdim yemin ediyorum. Bide gelmiş kapat sen kapısını diyor. Bende öyle açık bırakıp arkamı dönüp gittim

-Reklam-
+1 oy
(654 puan) tarafından

Yani yanlış anlama da böyle bir adamla kavga etmenin anlamı yok anlamaz eltin rahatsız olmuyor mu her gün orda ne alaka yani abin kavat mı 

(654 puan) tarafından

Abisi 

(1,102 puan) tarafından

Muhakkak rahatsız oluyordur insan. Ben olsam hergün hergün bende rahatsız olurdum. Ama eşim bunu düşünmüyor malesef 

+1 oy
(256 puan) tarafından

Eşin.cocukluktan çıkamamış daha. Sorumluluk diye birşey yok. Allah yardımcın olsun. 

(1,102 puan) tarafından

Hiç yok hemde çok yoruldum gerçekten. Allah razı olsun 

+1 oy
(3,736 puan) tarafından

Canım sen yemeğini pişirdikten sonra ilk fırsatta otur ye sanki o hiç gelmeyecek gibi kendini düşün karnını doyur , onu bekleme fikrini bi kere çıkar kafandan sen tok ol ki bebeğine süt olsun. O seni düşünmüyor sen bari kendini düşün

+1 oy
(379 puan) tarafından

Canım çok basit adamın biri kapıyı zorladı pencereye vurdu de,bak bi daha cikiyo mu evden korkuyorum de 

0 oy
(1,831 puan) tarafından

Cok sinir bozucu bi durum ya. O kadar haklisin ki. Her seyi gectim insan bebegini ozlemez mi cocukla cok az vakit gecirmis oluyo. 

(1,102 puan) tarafından

Özlemiyor demekki çok yoruluyorum gerçekten 2 buçuk senedir evliyim yeni bi oğlumuz oldu bı insan bu kadarmı soğuk olur. Aslında oğlumu da çok seviyor ama yine de bu saate kadwar gelmemesi çok sinirimi bozuyor

0 oy
(193 puan) tarafından

Benim eşim ailesine gider 12masumum gelmez gece sürekli kavga ediyorux

(1,102 puan) tarafından

Benimde işte sürkeli ya bı abisinde, ya diğerinde ya annesinde her gece. Madem öyle kıyafetlerini topla onlara taşın dedim 

(193 puan) tarafından

Böyle tipler değişmez 

(1,102 puan) tarafından

Malesef kaç defa tartıştım hatırlamıyorum haala aynı 

0 oy
(1,498 puan) tarafından

Eşim çalıştığı için geç gelir eve. Ona bile tahammül edemiyorum 

(1,102 puan) tarafından

Çok sinir bozucu gerçekten 

0 oy
(149 puan) tarafından

Üzüldüm senin adına ne diyeyim bilemedim çocuğunu da mı özlemez insan yeni baba olmuş sonuçta 

(1,102 puan) tarafından

Öğleden sonra 2 gibi çıkıyor sonra da evden geç çıktım geç gelmişim nolmuş diyor. Bu saat olmuş yeni az önce akşam yemeği yedim. Neden çünkü eşim geç geliyor ve bebeğimde çok huysuz olduğu için onu beklemek zorunda kalıyorum bebeği ona verip ancak yemek yiyorum sonra da o oturup hem yiyor hemde 2 saat oyun oynuyor bı yandan da. Derken uyku vakti geliyor ve uyuyoruz. Resmen böyle geçiyor günümüz. Şuan bile 1 saattir sofrayı bırakmışım bı yandan oyun oynayıp bı yandan yemek yiyor 1 saattir

(149 puan) tarafından

E niye evlenmiş madem bekleme canım yemeğini ye oda orda yesin madem niye hizmet ediyorsun ki hak edene yapılır tepkini köy yapma yemek ona ay sinir oldum 

(1,102 puan) tarafından

Gelip yanıma açlıktan öldüm diyor ha bire. Bende aç olduğum için kalkıp sofrayı kuruyorum. Cidden bebeğim bırakmıyor çoğu kez aç kalıyorum eşimin gelmesini bekliyorum bebeği ona teslim edip öyle gidip yemek yiyorum sonra da bana geri veriyor bu defa o gidip yemek yiyor ve saatlerce oyun oynuyor yine 

0 oy
tarafından

Oyun oynarken telefonu alıp El salla diyip duvara çarpmak lazım şiddete karşıyım ama bazen insanı zorluyorlar 

(1,102 puan) tarafından

Gaza getirme kız beni gidip kırarım şimdi 😂 inan bende çok sinirlendim mı gözüm hicbirsey görmez. Perdeleri makasla kesmişliğim mı yok dersin koltukları bıcakla parçalamadım mı dersin yataklı bıçakla parçalamadım mı dersin ne dersen var. Ama karşımdaki insanın kafası taş sanki asla ders çıkarmıyor. 

Yüz defa söylemişimdir akşam vaktinde gel oturup bı film izleyelim insan gibi bı yemek yiyelim üstüne bı çay içelim ama ha ona söylüyorum ha bu duvara

tarafından

Ama bunlar çok ağır şeyler yani evdeki bir koltuğu parçalamak perdeyi kesmek sanırım senin biraz öfke kontrolu sorunun var ben yaparım evet yapacak kapasiteye sahibim ama o noktaya hiç gelmem sen bu kadar ileriye gidebiliyorsan ve karşındaki insan da bundan hiçbir şey anlamıyorsa artık evin duvarlarında yıksan anlamaz zaten sizin karşılıklı bir terapi görmeniz lazım bence ya da oturup insanca konuşmanız onu seni anlaması senin de öfkene kontrol etmen lazım bu kadar öfke sağlığına zarar ben sana söyleyeyim  

(1,102 puan) tarafından

Aslında o kadar öfkeli bi insan değilim. Eşimi asla karşıma alıp insan gibi konuşamıyorum hemen bağırıp çağırıyor. İnsan gibi konuşmuyor. Ama bu arada hayatak ve koltuklar 2. Eldi. Evlendik 2 el aldı. Ev için vaska birşey istediğim zaman Ha bire bana senin gözün yükseklerde dedi bende en son delirdim madem gözüm yükseklerde O zaman ben de milletin eski kullandığı yatağı ve koltukları kullanmam dedim aldım hepsini bıçakla parçaladım. Sonra da eşim gidip sıfırını aldı 😂

tarafından

He tamam şimdi oldu yok canım onu hak etmiş :)

(1,102 puan) tarafından

😂dimi

0 oy
tarafından

Canım her kadın kocasını yanında ister 

Evinde olsun ister 

Ama eşin ve ailesi 

Oğlum senin burda ne işin var

Evde bekleyen karın 

Yeni doğmuş Bebeğin 

Cık git demeleri lazım 

(1,102 puan) tarafından

Abisinin evindeydi. Saat 22.00'de eve geldi eşim. Bana diyor ki abim demiş gitme biraz daha kal. Hiç beni düşünen yok ki. Bı Allah'ın kulu bile yokki desin git eve karın evde tek başına hala diyorlarmış gitme biraz daha oyun oynayalım. Bazen diyorum eşimi ailesinden birine şikayet ediyim ona kızsınlar belki kendine çeki düzen verir. Bakıyorum ailesi bile onu destekliyor kimse beni düşünmüyor ki. Çok yoruldum gerçekten 

tarafından

Anladım kızım 

Üzme kendini 

Hiç kimseye kendini anlatamazsın.

Malesef bazı erkekler evlenmemeli 

Baba olmamalı 

Kızın başını aileler yakmamalı işte 

Neyse yavrum hadi dinlen sende istirahat et

Bebişinle uyu 

İyi akşamlar dilerim 

(1,102 puan) tarafından

Allah razı olsun sizde hayırlı akşamlar 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Ne bu çaba yani yok ütüsüz göndermem yok yemeğini eksık etmem banyo yaptırrım vs hak edıyor mu değer biliyor mu oyun kolik olmuş eşin sen hâlâ hizmet etme peşindesin 50 günlük huysuz bebekle nasıl yaptın içli köfte helal olsun ben tuvalete zor giderdim diyeceğim o ki yıpratma kendini bırak ütüyü temizliği kendine zaman ayır dınlen o işleri yapacağına eve gelmıyorsa otur kendin ye iç ilgisiz davran üsteleme bırde bunu dene o yokmuş gibi davran

(1,102 puan) tarafından

Yani kastetiğim bir şey şu eşlik görevimi yapıyorum ben. Her şeyi yapıyorum hani ona da yetmeye çalışıyorum çocuğuma da etmeye çalışıyorum ama karşımdaki insan asla bunun kıymetini bilmiyor evet bunun farkındayım. 

Bir gün üçüz göndersem laf edecek önüne yemek koymasam kafama gelip bir saat konuşacak canımı sıkacak. Zaten yeterince yorgunum uykusuz kalıyorum üç gündür hastayım. O da üzerine gelip kafamın üstünde konuşuyor saatlerce hiç çekemem. Bazen gerçekten şeytan diyor bırak aç kalsın ya da hiç ilgilenme kıyafetlerini ütüleme ne hali varsa görsün. Tamam biliyorum ki yapmadığım zaman gelip başımda konuşacak. Onu da hiç çekemeyecek durumdayım. 

0 oy
(36 puan) tarafından

Öncelikle maşallah sana yaptığın şeyler karşısında yorgun hissetmen çok normal. Bunları yapmasan bile lohusa depresyonu denen bir şey var. Bebekle yeni bir hayata geçiş yapıyorsunuz ve bu yolculukta yalnız kalmana çok üzüldüm. Eşin hep mi böyleydi yoksa çocuktan sonra mı değişti. Acaba bebekli hayata alışamadı mı? Aslında sadece kadınlar girmiyor bu lohusa depresyonuna erkekler de giriyor. Eşinle bebek uyuduktan sonra güzelce sakin şekilde konuşmayı deneyebilirsin onu suçlayarak değil de kendi duygularını aktararak daha iyi sonuç alabilirsin.

(1,102 puan) tarafından

Eşimle defalarca kez konuştum ama asla oturup beni dinlemiyor hemen bağırıp çağırıp tartışmaya çekiyor. Aslında doğru sürecim de bana gerçekten çok destek oldu kimse yoktu ev işleri olsun yemek olsun her açıdan bana çok destek oldu bebeğe de birlikte baktık ama son bir haftadır bu oyun bağımlılığı çok canımı sıkıyor ve eve geç geliyor Bu yüzden de tartışıyoruz. Eskiden de bu oyunu oynardı bağımlılık yapardı oynardı bir süre sonra bırakırdı tekrar oynuyor tekrar bağımlılık yapıyor tekrar bırakıyor yine başladı ve son bir haftadır abisine gidip saatlerce oyun oynuyorlar birlikte çok yoruldum artık çok yalnız hissediyorum ne kadar bazen güzel dille de anlatsam asla beni anlamıyor dinlemiyor

0 oy
(4,874 puan) tarafından

Valla bı arkadaşımın kocası da böyleymiş kız terketmiş anca ondan sonra düzelmiş. Ya al karşına konuş ben üzülüyorum kiriliyorum yoruluyorum bu böyle olmaz diye kendini anlat ya da biraz rest cek 

(1,102 puan) tarafından

Eğer ailemle görüşseydik bir süre Evden giderdim. Ya bu huyunu düzelt ya da ben gidiyorum derdim. Ki düzeltmezdi en azından gittiğim zaman belki bı daha dönmeyeceğimden korkar kendine çeki düzen verirdi. 

Ama cidden saatlerce karşıma alıp konuşsam anlamıyor asla. Çok denedim günde yüz defa güzel dille derdimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyor. 

Gece de ne kadar uykusuz kaldığımı görüyor biliyor. Sabah gelmiş beni uykudan uyandırmış 2 dakka sırtımı yıka sonra gel geri uyu diyor. Bı insan hiç mi düşünmez ya bı kadın uykusuz zaten uykusunu bölmeyeyim. Kolu alçıda olduğu için biraz zorlanıyor ama hesabına gelince gayyette güzel yıkıyor tek başına. Cidden kimse kimseyi düşünmüyor 

0 oy
(6,811 puan) tarafından

Eşim çalıştığı için geç geliyor eve ona bile tahammül edemiyor insan ama napsin yetmiyor . Ama geldi mi beraber yemek yeriz çocukla oynar biraz hergun yarım saat koşar saklambaç oynar evde kizimizla çok şükür bir kahve içeriz beraber . Sofrayı beraber kurarız . Rabbim eşini islah etsin gerçekten 

(1,102 puan) tarafından

Bazen diyorum beni çok incitiyorsun ölünce bütün bunların hesabını vericeksin. Gülüyor dalgaya alıyor. 

Zaten kimsem yok bi eşim var ve eşimin ailesi. Ailesi desen herkes onun destekçisi. Eşimde ortada yok zaten. Oturup saatlerce ağlamak istiyorum. Bazen eşimin yanında gözlerim doluyor. Kırıcı şeyler söylüyor çünkü. Sonra da ağlama biraz olgun ol diyor. Bilmem ağlayacağına kalk evini temizle diyor. Evi temizlemeyi bende biliyorum madem öyle biraz çocuğa bakta temizleyeyim. Adım atmama bile izin vermiyor ki

(6,811 puan) tarafından

Zerre sorumluluk bilinci yok o zaman

(1,102 puan) tarafından

Yok malesef az önce dedim bebeğe bak 1 buçuk saat ver bana hızlı hızlı eve makina atıp sileyim toz falan alayım tamam dedi. 5 dakka geçti gel al çocuğu durmuyor zaten sen pasaklısın temizleyemezsin diyor. Çok yoruldum bazı şeylerden. 5 dakika çocuğa bakamadın gelmiş bu çocukla evi temizle diyorsun bana dedim 

(6,811 puan) tarafından

Ver eline süpürgeyi al çok temizsen kendin yap de 

(1,102 puan) tarafından

Dimi😂 ama işte onunda kolu alçıda yapamaz

0 oy
(2,248 puan) tarafından

Bence bu durumdan eltine bahset rahatsız olduğunu. O da kocasına söyler. E haliyle kaynında eşine söyler. Belki böylelikle birşeyler kafaya dank eder, eşinde kendine çeki düzen verebilir. Yani ben eltinin yerinde olsam her gün kaynımın gelmesinden rahatsız olurum. 

(1,102 puan) tarafından

Bende hergün kaynım gelse bende rahatsız olurum. Benim eltim bizim aramızda en büyük eltimiz. Biraz açık sözlüdür yani rahatsız olmasa rahat rahat eşime hani kalk evine git der. Ama artık abla kardeş gibi oldukları için eşim onu bile ciddiye almıyor. Eltim de ciddi bir şekilde söylemıyor. Eltim kaynıma söylese kaynım diyecek ki sana ne kardeşimdir gelsin çünkü kaynımı da çok iyi tanıyorum. 

Biz bile bazen eve gidiyoruz eltim akşam olunca diyor ki hadi herkes kendi evine gitsin hani rahat rahat konuşan her şey açık açık söyleyen bı insan. Ama eşim bundan hiç ders çıkarmıyor

(2,248 puan) tarafından

Kardeşi olarak görebilir ama gün aşırı orada olmak saçma. Yani bu kadının hiç mi özeli yok?

(1,102 puan) tarafından

Bilmiyorum ki. Bunu eşimin düşünmesi lazım ama düşünmüyor 

0 oy
(803 puan) tarafından

Belki eltin de sürekli kaynınin orada olmasindan rahatsızdir . Bazı adamlar yüzsüzdür. Bana seninkide öyle geldi . 

Bir sinir krizine bakar . 

(1,102 puan) tarafından

Ben bile olsa bir kaynım her akşam her akşam benim evime gelirse ben de rahatsız olurum. Bu yaz sıcağında evin içerisinde tişört tayt biz derken kaynım gelse başörtümü takıp evin içerisinde dışarıda geziyormuş gibi kapanmam gerekicek. Kendi evimde bile rahat olamayacaksam ne anlamı kaldı. Ben olsam ben de rahatsız olurum yani bir insan bana hiç mi düşünemez eşimin bunu düşünmesi gerekiyor zaten ama nerdee

0 oy
(2,667 puan) tarafından

Birşey diyim mi senin kocanla benm kocam aynı hasta olsa kendimi bırakıp onunla ilgilenirim benm doğumum berbat geçti parça bırakıldı içime şarkı bezina kadr koydular olan dikişler açıldı hepsi tekrar atıldı ben ölümden döndüm o halimle kalkip adama sahur yemeğini hazırlarım ustune bana dedi hakke ettin ki Allah sana bunu yaşattı 

Ben ağlarken sofra hazırlardim bebeğim yatmazdi benm ne gecem vardı ne gündüzüm üstüne bir çocuk daha var onunlada ilgilenmek soba yakma.derken o günler şükür gitti toparlandım ama asla unutmam 

Sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermez aklım başıma geldi ama geç geldi benden sana tavsiye sen hep bebeğinle ilgilen ilk zmn çok zor ama geçiyor bebeğin yattığı gibi yemeğini ye sende biraz yat sütun de artar akşama doğru git evini temizle hhic eşini arama bırak biraz öyle kalsın yemeğini yap ye bulaşığıni yıka hiç arama geldiğinde şöyle valtim yomtu bebekle ilgilendim sen yap birlikte yiyelim biraz oda aç yatsın aklı başına gelsin sen onu artık düşünme o seni düşünsün ben öyle yaptım benm kocamın götü kalktı şuan birşey olsa suçlu benm ondan diyorum 

(1,102 puan) tarafından

Benimde doğumdan bir hafta sonra dikişlerim açıldı. Gittim tekrar dikiş attılar. Bir 10 gün boyunca yerden kalkamadım çok kötüydüm. Allah var hakkını yiyemem lohusalık sürecimde çok yardımcı oldu. Yemek olsun Ev olsun temizlik olsun fazlasıyla yardımcım oldu. Ailem hem başka şehirde hem görüşmüyoruz eşimin ailesi de Bir tas çorba bile getirmedi kaynanam bir de bir geçmiş olsuna gelmedi. O yüzden sadece eşim vardı o da sağ olsun destekçimdi yanımdaydı. Ama biraz kendimi toparlayıp iyileştikten sonra artık yardımcı olmayı bıraktı. Benim eşim açım demişti Ben yeni doğum yaptığımda ağrıdan ağlaya ağlaya yemek yaptığımı hatırlıyorum. Kıyamamıştı bana doğru düzgün bir şey yiyemiyordu. Bir ara canım ciğer çekiyor dedi Ben de madem öyle getir sana yapayım dedim. Çok canım çekmişti demek ki kıyamadım ben de. Biz kadınlar çok merhametliyiz gerçekten 

(2,667 puan) tarafından

Aynn ama benm eşim karşılığı vermedi iyiliği olmadı bana o yüzden birşey diyemem şimdi 

(1,102 puan) tarafından

Rabbim kalplerine merhamet versin

0 oy
(66 puan) tarafından

Aksamdan anahtarı çıkar cebin den zilin pilini çıkar telefonunu dış kapıya yakin indir yemeğini ye iç git vur kafayı yat geline zil yok kapiya vurdu sesi duymadim telefon çaldı salonda kalmış duymadim uyuyordum gitsin abisinde kalsin o zamn ne diye dusunuyorsun ters köşe yap arama sorma gelince git odana soru sorarsa cevap ver muahabbet sohbet etme yemek isterse cocuk bırakmadı yapamadim de bu dusunsun artık salla yani boş ver umursama bu tepkin karşısında illaki bi neden diye düşünür 

(1,102 puan) tarafından

Dimi çok haklısınız bunu hak ediyor

0 oy
(922 puan) tarafından

Çok sinir bozucu gerçekten 

(1,102 puan) tarafından

Hiç sormayın ya

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 624 göst.
31 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse54 (113 puan) tarafından soruldu
+1 oy