Erkekler neden bu kadar düşüncesiz. Ben başka bi şehirde yaşıyordum severek evlendim eşimde köyde yaşıyordu köyde yaşamaya başladık. Evim annesinin evinden biraz uzak arabayla 5 dk. Bütün eltilerim ve kaynanamın evleri yan yana.
Eşim bu saat olmuş haala gelmemiş eve saat 21.20 Ve bunu son 1 haftadır yapıyor. Ne eve gelir akşam yemeği yemeğe. Ne insana bı yardımcı olur. Hergün arıyorum nerdesin abimdeyim diyor ki geecekten de abisinde yeğenleriyle abileriyle pubg diye bı oyun oynuyor. Bende insanım bıktım artık. 51 günlük bebeğim var ilk çocuğumuz. 2 gündür felaket derecede hastayım. Bı insan hiç mi düşünmez eşim hasta dur biraz yardımcı olayım diye. Gece hiç uyuyamadım gördü yine sabah vurdu gitti abisine. Ben ailemle görüşmüyorum. Ailemde baska şehirde zaten. Çok yalnız hissediyorum. Eşimin parmağı kırıldı 1 ay önce kolunu hepsini alçıya aldılar. Çoğu kez bebeğim fırsat verdikçe eşimin banyosunu bile ben yaptım tek elle zorlandığı için. Asla onu ütüsüz kıyafetle göndermem bazen yetişemezsem eşim kendi ütüler giyer. Yemeği olsun ne olursa olsun ona yetiyorum bebeğime de bı şekilde yetiyorum ama ben çok yoruldum. Oğlum çok aşırı huysuz görenler çok şaşırıyor resmen 5 dakka uyuyup uyanıyor gece çok ağlar. Eşim bı yandan evde kolu alçıda olduğu için çalışmıyor. Evimi temizlemeye fırsat bile gelmiyor sadece günlük işler bulaşık elbise serme katlama belki bi evi süpürürüm arada o kadar. Ancak yetiyorum. Hiç destekçim yok doğum yaptığımda bile bı Allah'ın kulu geçmiş olsuna gelmedi kaynanam bile. Eşim onu 2 defa zorla getirdi bebeğimin başını yıkadı gitti hemen. Bı daha da beni çağırmayın kendiniz yıkayın dedi.
İşin kısası çok aşırı yorgunum. Bu saat olmuş eşim eve gelmiyor. Eve gelince de direk oturup o oyunu oynamaya devam ediyor. Açım diyor yemek bırakıyorum yemek yerken bile bı yandan oyun oynuyor bı yandan yemek yiyor. 3 gün önce falan üstüne basa basa tembihledim bak akşam yemeğine geç kalma diye. Canım çok içli köfte çekmişti az birşey yaptım hızlıca ve üstüne basa basa aradım tekrar tekrar bak yemeğe geç kalma sıcak sıcak yiyelim diye. Yemek akşam 6 7 gibi hazırdı ve eşim yine saat 9da geldi. Hergün konuşuyorum bazen güzel dille bazen tartışarak bi insan hiç mi anlamaz. Bide üstüne üstlük gelip sen her gece tartışma çıkarıyorsun diyor. Ben çok yalnız hissediyorum çok yoruldum artık