0 oy
366 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından

Kızlar şimdi size bir derdimi açıklamak istiyorum daha önceki postalirmda da yazmıştım eşimin ailesi beni hiç sevmez hiçbir zaman kızları gibi görmediler kaynanam ve gorumcelerim beni çok kıskanır nefret ederler eşimde toz kondurmaz onlara hastasıdır onların ay gerildim neyse ben hamileydim hiçbir zaman arayıp sormazlardi beni ama eşimle konuşurlardi saf eşimde hiç demezdi birgün eşimi aramıyorlar şimdi bile söylesem sen arican tabi onlar mı arayack diyor herneyse şimdi de bebeğim olmuş yalandan eşimin gözüne girmek için çok seviyormuş numaraları yapıyorlar içim içimi yiyor kaynanam gorumcelerim çocuğuma dokunmlarini istemediğimi bildikleri için yalandan daha çok gözümün önünde bizim bebeğimiz bilmem ne diyorlar ve bende şöyle birşey olmuş sanki benim çocuğum değil sanki onlar doğurmuş gibi hissediyorum sanki çocuğum beni sevmicek onlara yapışacak babası gibi hissediyorum oysaki daha iki aylık hiçbir şey anlamıyor benden uzaklaşıcak die korkuyorum eşim çünkü dün anneme gidelim dedi bende istemiyorum gelmiyorsan gelme ben oğlumu alıp gidicem dedi iyimisin daha 2 aylık o sürümü içiyor nasıl ayrıcan onu benden diyorum bu şimdiden böyleyse kimbilir sütten kesince hep götürür çok ağlamaklıyım böyle giderse sütüm kesilicek bu düşüncelerle deliricem çocuğum beni ister değil mi giderken bir yerlere kocamın beni sevmesini istemiyorlardı hep dolduruyorlar hadi ona tamam dedim ama bu benim oğlum benden alamazlar oğullarını alıp başına çalsinlar bu benim bebeğim acısını ben çektim değil mi kaynanam inadıma giriyor oğlummm diyor bebeğime sütüm kesilecek bu gidişle ne yapayım akıl verin nolur onalara nasıl tavır koymam gerekli ki karışmasınlar çocuğuma birdaha nasıl giydirmisim napmisim ondan diyorum hadi akıl bekliyorum sizden nolur 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çok çok takılmışsın istediklerine ulaşmışlar. Hiç bir bebek çocuk başkasını annesi yerine koyamaz merak etme sakinleş. Biliyorum lohusa psikolojisindesin ama mantıklı düşün. Eşinin ailesine cevabını versen çocuğu göstermesen he tamam istemiyor bizi diyip peşinizi bırakmayacaklar. Senin eşinle iyi olman lazım eşine sürekli ailesini istemediğini ters şekilde belli etmemen lazım. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sen tatlı dille eşine yaklaş tamamen görüşmeyi kesmen imkansızsa kararında seviyeli şekilde görüşmeye devam et. Evet daha çok küçük ama büyüyünce bi iki saat gitse senden koparıp ayırmış olmayacak. Benimkiler köyde yaşıyor eşim kaç kere gitti oğlumuzla bazen yatılı bazen gün boyu hiç bir zararı olmadı. Oğlum bana yine bağlı bende bayılmıyorum kaynanamlara ama eşimin isteği de önemli. Onu koparamazsın bağlılığının üstüne düştükçe daha çok bağlanır çünkü sen stres yapan taraf olarak stres yaşatan taraf haline dönüşürsün. İyi düşün keyif aldığı taraf mı stresli olan taraf mı olmak istersin 

(69 puan) tarafından

Aynen öyle işte diyorum ya biliyorlar istemediğimi zaten kaynanam olacak yılan diyordu senin inadına yapiyorum çatla patla diyordu eşim çok seviyor onları annen arkamdan konuştu diyorum napim diyor ablası bana b*k kapımızın önündeki köpek dedi kocama dedim napim dedi ama geçen biri annesine gelinin onlar bana çok çektirmiş dedi demiş hemen geldi anemin arkasından nasıl konuşursun sen dedi ama ben annen konuşuyor deyince napim diyor Allah'ım akıl versin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(1,985 puan) tarafından

Ahh canım çok takılmışsın. Akışına bırak çocuğun için en kıymetli varlık sensın. Kimse yerini alamaz. Şimdiden girme bu tür kuruntulara 🙂

(69 puan) tarafından

Dimii alışır annesine benim onun annesi ben daha ilk doğduğunda sezeryan oldu zaten bide bebeğim yanıma gelir gelmez kaynanam dedi ay ay kokunu falan almasın mikrop kapar şimdi Allah'ın cezası pisikolojimi bozdu birde bakma bebeğime nazar değdiriyorsun dedi ya delirdim yaa ağladım o an sütümü daha ilk günden kesmeye niyetliydi

(1,985 puan) tarafından

Bazı Kaynanalar ruh hastası 

(69 puan) tarafından

Kesinlikle öyle zaten 

0 oy
tarafından

Yavrum o daha küçük bir bebek 

Daha 2 aylık diyorsun 

Daha o süt bebesi 

Annesine ihtiyacı var 

Hem anne ile Bebeğin arasında ki bağı kim çözmüş ki onlar çözsün yanı öyle bir sey mumkunmu sencede?

eşin ve ailesi biraz saçmalamış 

Ya olurmu öyle şey 

Evladına senden başkası bakamaz 

Ve cocukta anne diyemez 

Anne kutsaldır 

Evlat daha başkadır 

Üzülme hadi silkelen bi 

Elini yüzünü yıka bi 

Sonra bebeğine sarıl öp uzan yanına uyu

Onun süt kokusunu içine ceke ceke hisset onu.

Bebekte annesinin kokusunu alır ve hisseder.

(69 puan) tarafından

Yaa ablamm🫶 ne güzel konuştun öyle içim bi rahat etti her gün bunları dert etmekten bebeğimi doğru dürüst sevemiyorum kurban olurum ben ona

Dimii alışır annesine benim onun annesi ben daha ilk doğduğunda sezeryan oldum zaten bide bebeğim yanıma gelir gelmez kaynanam dedi ay ay kokunu falan almasın mikrop kapar şimdi Allah'ın cezası pisikolojimi bozdu birde bakma bebeğime nazar değdiriyorsun dedi ya delirdim yaa ağladım o an sütümü daha ilk günden kesmeye niyetliydi benim oğlum o ya 

tarafından

Günaydın 

Kuzunu sev o ana kuzusu yavrum benim 

Sen ne kadar seversen o bebek onu hisseder hissettirir

Hissederekte yaşar ve yaşatır 

Ve her çocuk annesinin güçlü ve dirayetli olmasını ister ve hisseder.

Şimdi artık kendini toparlamak vakti 

Onları duyma 

Görme ve 

Bilme 

Sen ne kadar onlara üzüldüğünü belli edersen onlarda tepene çıkar ve daha üzerler 

Onlar seni yok sayıyorlarsa 

Sen daha cok yok say Onları tamam mı kuzum.

0 oy
(4,226 puan) tarafından

Ah bu hormonlar benim de ilk dogumdan sonra duygularım benzerdi oğluma oglum dediklerinde sinirleniyordum simdi hic oyle dusunmuyorum sen onun annesisin kapının önüne de koysan döner annem diye ağlar. Simdi oğlum 1 yasinda amcasına aşık desem yeridir cok sever ölür amcasina ama az oynar beni görmese ağlar ya da bir sure sonra artık beni ister kimseyi istemez babasını bile kabul etmez beni ister. Hic takılma gerçekten zamanla geciyor. Ayrıca seni sevmiyor olabilirl3r de torunlarını seviyorlardir ya yalan değildir belki. Sen de tek birakma cocugunu sen de git otur yanlarında kenarda 

(69 puan) tarafından

Öyle yapıyorum zaten kız ama ne bilim hiç bugüne kadar allah çocuk nasip etsin diye bi dua çıkmadı ağzından ya birde hamileyken asla aramazdi ben dogumdayken haberi oldu yalan o yüzden inanmıyorum aslaa

0 oy
(235 puan) tarafından

O senin çocuğun suan yenisin paylaşmak istemıyo bu duyguda olman gayet normal 

Onlarda babane hala neyse gider gelır onlarda sever ama anne başka tabıkı senı kimseye tercih etmez içini rahat tut bu konuda 

Zaten buyuyup aklı erince kım n oldugunu evladında gorur 

Eşine gelincede lak dıye anan oyle yaptı sunu bunu yaptı deme ters teper alttan alttan soyle lafın arasında bi sorununu soyle konuyu kapat 

Emin ol sn tınlamıyo sanarsın ama adam oyle yavaş yavaş anlar ama anasıdır sna diyemez bnc evet oyle ama kızın n oldunu bılır

Bnc zaten bılıyodurda napsın anasına kotu diyemez 

(69 puan) tarafından

İşte hiç laf kondurmaz anasına herneyse o zaten yanımda arkamda değil tek umudum çocuğum o bana yapişırsa tamamdır ikimiz bir olup deli ederdik onları ama işte inşallah eşim hep gidelim diyor göre göre alışır tabi çocuk😒

0 oy
tarafından

Canım erkekler bildiğin çocuk gibidir 

Sen onu anlarsın 

Nabzına göre ver şerbetini 

Her erkeği diz çöktüren bir kadın vardır 

Hersey zamanına göre 

Adamına göre 

İnsanına göre 

Onlar kim oluyor ki 

Kızım üzüldüğünü belli etme yavrum 

Yumusak karnını 

Zaafını bilmesinler 

Sen güçlü dirayetli ol ki 

Yaptıklarından söylediklerinden Onlar utansın 

Sen değil

(69 puan) tarafından

Çok haklısın sanırım öyle yapmam gerekiyor ablam😑😒

0 oy
tarafından

Sizi şuan annelik psikolojisi ile o kadar iyi anlıyorum ki. Yani bu kadar kafaya takmayın demeye lüksümüz yok çünkü şuan duygularınız ôn planda. Sadece size diyeceğim şey şu esinizle konuşmanız. Alın karşınıza her şeyi konuşun. 

(69 puan) tarafından

Ah ah kondurmaz laf diyorum inanki kondurmuyor ailesi gözünün önünde ağzıma sicsa gene derki yoo sıcmadilar yalancı der bana

0 oy
(2,192 puan) tarafından

Oğlunu sogutursun büyüdükçe öyle insanlara böyle muamele.

(69 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İşte onu nasıl yapacağım kız bide ilk doğduğunda sezeryan oldu zaten bide bebeğim yanıma gelir gelmez kaynanam dedi ay ay kokunu falan almasın mikrop kapar şimdi Allah'ın cezası pisikolojimi bozdu birde bakma bebeğime nazar değdiriyorsun dedi ya delirdim yaa ağladım o an sütümü daha ilk günden kesmeye niyetliydi

(2,192 puan) tarafından

Ben onun annesiyim sen istemesende o bana bağlı olacak kokuna alışmasın değil kokuma alışık zaten kucağımada alıştırcam büyüsün annesini bebeği de o çıldırsin .Susarak ağlayarak olmaz . Bebekler zaten hissedermis o ister istemez soğur zaten ben bile bu yaşımda annemin sevmediği insanları istesemde sevemiyorum 

0 oy
(36 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum. benzer hisleri yaşadım. Kayınvalidemlerin ilk ve tek torunu kızım. Onlarla aram pek yi değil yüzüme karşı söyledikleri bir şey yok eşimle telefonda konuşurlarken duyuyorum bazı şeyleri ve aşırı soğudum. Mesafe koydum aramıza neyse kızım ilk doğduğu zamanlar özellikle her şeye karışmak istedi saçma sapan konuşmalarını duydum işte getirin bana ben bakarım mamayla beslerim falan diye. Sonra eşime dedim ya ne alaka böyle diyor kızım anne sütü alıyor sadece ki ben aşırı düşkünüm her anne gibi bebeğime. Eşim işte çok seviyor ya ondan demiştir dedi. Sürekli bana artık emmeyi kesin büyüdü vs şeyler de söylüyordu niye kescem doktorumuz öyle bir şey demiyor ben sadece onun dediklerini yapıyorum dedim.  Biz senin için diyoruz diyorlar bi de ben yoruluyormuşum alakası yok asla şikayet de etmedim kızım emiyor diye. Onlar sanıyor ki kızım sadece emdiği için bana çok düşkün. Bundan rahatsız oluyorlar benden biraz kopsun istiyorlar ama çok şükür ki kızımla bağımız çok kuvvetli. Senin de bebeğinle aranda çok kuvvetli bir bağ var kimse de araya giremez. Onlar can sıkıcı konuşurlar sen daha çok sarıl bebeğine. Kayınvalidem sanki çocuk eşimle benim değil de eşimin bekar abisi var onunmuş gibi ay bu aynı amcası gibi aynı amcasına benziyor gibi şeyler de söylüyordu ki alakası yok. Fazla sevmeleri beni de korkuttu açıkcası. Duygularımızı çok yoğun yaşıyoruz. Hoşlanmadığımız kişilerin davranışları da o yüzden çok batıyor bize. Araya mecbur mesafe koydum 

(69 puan) tarafından

İşte tamda böyleyim mesafe koyamiyorumki bi rahat vermiyorlar ki tüm suç kocamda onlar görüntülü aramıyorlar asla ama benimki her akşam arar hepsini tek tek inadıma girer gibi yok yok bundan hayır zaten yokta umarım çocuğum öyle olmaz Allah'ım nie şimdiden kuruntu yapıyorsam ama işte yalandan aşırı sevme seyelrinden korkuyorum ya neredeyse alıp vermiyorlar takki gidene yada biz evimize gelene kadar zorla alıyorum emzirme bahanesiyle 

0 oy
(641 puan) tarafından

Rojdacim Allah doğurma gorevini kadına vermiş sürekli ben doğurdum o benim çocuğum benim çocuğum benim çocuğum yazmışsın çocuk bir eşya değil senin benim olamaz sen annesisin o babaannesi halası babası.Hicbir çocuk kolay kolay babaannesini annesinden üstün tutmaz Allah çocuğa o anne sevgisini yerleştirmiş 

Ama  sen bence onların sevgisini sürekli yalanlayarak yaklaşmaktan Vazgeç belki gerçekten çok seviyorlar kim torununu sevmez ki 

Sen o kadar nefret etmişsin ki minicik çocuğu bile nefret denizine meze yapmışsın nerdeyse sütünü keseceksin bence sütünün kesileceği kadar büyük bir mesele yok 

(69 puan) tarafından

Peki senin bir evladın var mı bende sana şöyle bir soru doğrultayım hamileliğin boyunca birgün bile telefonunu almadığın bir insan hastaneye kontrole giderken bunu bilipte sonuçta karnındaki torunum deyipte arayıp bir kere doktor ne dedi yada kızım hiç canının istediği bir yemek varmı diye sorupta seni saymayan bir kayanan görümcen varsa sence senin bebeğini seviyorlar mı cevap bekliyorum ayrıca not birakayim ben doğum yaptıktan sonra kaynanamin haberi oldu ki o gün sezeryana hazırlıklı gittim gün verdi ve bunu bildikleri halde şimdi hala aynı düşüncedemisin???

(69 puan) tarafından

Yani şimdi gelde sevgilerine inan kaynanam çok sevseydi bana her gün napican çocuğu yapma demezdi işi için tabi kölelik için bebeğim olsa hizmetciligini yapacak kimse kalmazdı da ondan öyle de oldu insan torun isterim allah nasip etsin der yapma napican çocukları boşver demez 

(641 puan) tarafından

Evet benim de kaynanam asla hamileyken bir tabak yemek bile getirmedi hiçbir desteği olmadı ama çocuk doğduktan sonra çok iyi babaanne oldu yani seni sevmeyebilir ama çocuğu  sevebilirler bu çok normal 

Yani bizim de babaannesi halası aşırı düşkün ama gerçekten seviyorlar ama çocuğum bana asla tercih etmez kimseyi ona dunyayi da alsalar annem diyor :) 

(69 puan) tarafından

Hadi o zaman darısı başıma olsun diyelim mi inş😂

Hadi allaha emanetsin hayırlı geceler canım🌸🫶

(641 puan) tarafından

Kız sen yeri.haneye at o çocuk yıllarca seni görmesin yine annem nerdesin der çıkar seni arar  merak etme annelik bağını allah yerleştirmiş onun içine ama nasıl ki anne dünyada bir tane var babaanne baba da hala teyze dayı da amca da o çocuk için önemli kişiler uzaklaştırma ki bağı kuvvetli olsun çok sevsinler 

(69 puan) tarafından

Ah canım ah öyle çektirdiler bana anlatamam işte elimde olan birşey değil öyle zoruma gidiyor ki görümcem bana köpek diyordu b*k kapımızın köpeği diyordu seni kainpederime söylerim dediğimde kaynanam söyle kim inanır sana dedi kimse yok ki diyordu o zaman sen Müslüman değilsin dedim niye dedi çünkü kimse yok diyorsun Allah'ı unuttun heralde diyordum anlatsam bitmez o yüzden şimdi gelde çocuğum sevsin o halayı ne kadar ağrıma gider 

0 oy
(1,849 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum ama korkma çocuğun senden ayrılmaz benim annemle babam çok küçükken boşanmış velayeti mi babama vermişler mahkemenin verdiği karar dışında beni anneme göstermemisler annem elimde atletinle geleceğin günü beklerdim der neyse babaannem halam sürekli annemi bana kötülerdi annen şunu yaptı annen bunu yaptı artık büyüdüğüm zaman beni ellerinde tutamadilar bak her istediğim yapılmasına her istediğim alınmasına rağmen okula bile gitmek istedim mecbur anneme verdiler sonra dönüp onlara bakmadım gitmek istemedim 26 yaşındayım hâlâ gitmek istemem benim de kaynanam öyleydi iyiliği hiç olmadı nefret ederim kızımı sevmelerine bile tahammülüm yok ama biliyorum ki çocuğumu benden alamazlar çünkü aynı seylerleri bende yaşadım bıraktım mi annemi hayır 

(69 puan) tarafından

Doğru evet işte onca şey çektirince insan hazmedemiyo cnm

0 oy
(1,501 puan) tarafından

Sen baya takmışsın ama banada böyle muamele eden insanlar olsa bende takardım açıkçası sende onların yanında bebeğini emziricem diye al gözlerine sokarak sev oğlum aslanım annesinin oğlu bitanecik oğlum falan diye bak onlar nasıl sinsi kocana iyi görünüp sana alttan yapıyorlar sende açık açık gidip kocana laf diyince haklı onlar oluyor aynısını yap sende iyi davran onlara kocanın yanında alttan alttan göster sevmediğini oğlunun senin oğlun olduğunu ayy altına yaptı alayım annecim de götür emzir uyut 2 aylık bebek daha ztn ne kadar uyanık durucakki . Onlar tükürecek sen Yarabbi Şükür diyeceksin öylemi Mecbur sinsilikse sinsilik kal.leşlikse kelleşlik :))))))))))))) 

(69 puan) tarafından

Kız allah iyiliğini versin en sonda güldürdün beni çok yaşa emi 

İşte bende senin dediğinin aynısını yapıyorum annemm oğlum aşkım diyorum cadı kaynana hadi hadi ver bana deyip alıp elimden gelde saçını başını yolmayıver yani o kadar belli ediyor ki kıskançlığını 

0 oy
(256 puan) tarafından

Abartmissin. Yani bosuma kendini uzmussun. Onlar öyle yaptığında al kucağına sok lafını . Onlar sinir olsun

(69 puan) tarafından

Haklısın baya hemde ama boş boş düşünceler o benim yavrum tabi beni sevecek kuzum benimm😌

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 245 göst.
9 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Prensesp (9,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 748 göst.
0 oy
7 cevap 260 göst.
+1 oy
3 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,472,634 soru