+1 oy
341 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,049 puan) tarafından

Kahvaltı edildi çocuklar yıkandı ve uyutuldu şekersiz Türk kahvesi ve hurma toplarımla merhabâ kızlar

Zayıflamak ne kadar güzel bir şey ya bir 4 kilo bitti bir aya yakın kendimi ne kadar hafiflemiş hissediyorum giydiğim elbiseler güzel görünüyor Önümüzdeki ay devam edeceğim 4 kilo daha da giderse daha güzel olacak geçen crop aldım giydim evin içi için ne kadar güzel durdu🤠 hala biraz yağlı olsa da göbeğim pes etmek yok bazen moralim olmadığından kaçamak yapıyorum ama beyaz ekmek tüketmeyi tamamen kestim

Sizler neler yapıyorısunuz

(Şu Kahveyi de bir türlü köpüklü yapamadım gitti sütülü yapınca Makine çok güzel yapıyor ama sadede köpüksüz oluyor

image

8 Cevaplar

+1 oy
(18,583 puan) tarafından

Afiyet olsun. Bende turşu kurdum üstüne da kavun kesip yedim. 

image

(3,049 puan) tarafından

Oh Ellerine sağlık turşuyu çok severim özellikle kışın kavunu sevmem ama kocamla hep kavga ederiz Ben alma derim hep alır

(18,583 puan) tarafından

Ay ben bayılırım kavuna. Hele eve yaydığı o mis koku yok mu mükemmel. Tarladan bu kavunlar. Lazardan almayız..pazardakilerin tadı yok 

-Reklam-
+1 oy
(9,917 puan) tarafından

Durum bu 2. Kahvem daha kaç olur bilmiyorum 

image

(3,049 puan) tarafından

Ben ikiden fazla içemiyorum ya Hiç içmesem de bilmem ama yağ yakımını hızlandırmak için içiyorum

0 oy
tarafından
düzenlendi

Afiyet şifa olsun o ilham bana da gelse keşke 🤦‍♀️ ama gelmiyor bir türlü saldım vallahi 🤷‍♀️

Benim de işlerim bitti dünden de yemeklerim var kafam rahat oturdum kahvemi içiyorum minik kuşumla 😁

....

(69 puan) tarafından

Çok güzel orası ya gece gündüz içerim orda kahvemi 

tarafından

Rojda buyur gel kız içeriz istediğin kahve olsun 🤗

(69 puan) tarafından

Sağol canım benim keşkeee😁 çok severim böyle güzel sessiz manzaralı yeşillikleri sende görüyom her anlıkta atıyon ne iyi kendine vakit ayırıyor helal olsun diyorum haberin yok 😂

tarafından

Yaa canımsın olduğu kadar işte canim 😁 Rabbım sana daha güzellerini nasip etsin inşallah 🌸

(69 puan) tarafından

Amin canım mm🌸😌

0 oy
tarafından

Canım kahvenin bol köpüklü olmasını istersen 

Kısık atese koy 

Ve bi de soğuk su koy öyle karıştır kahveni ocaga koyarken 

Az karıştır bırak 

Kabardı zaman al kaşıkla az bişey koy 

Ocakta az daha kabart

Fincana dök 

Ben böyle yapıyorum köpüklü 

Bayılıyorlar.

(3,049 puan) tarafından

Ben cezvede hiç yapmak istemiyorum ya makine kolayıma geliyor Ben de birkaç defa püf noktalarına Baktım ama yine de köpüksüz oluyor

(3,688 puan) tarafından

Bende öyle yaparım 😁

0 oy
tarafından

Afiyet olsun tebrik ederimm🌸 bende bi kaç haftadır salmıştım sanırım çorbayla toprlamaya başlasak güzel olacak. Neyse ki eşimin de ihtiyacı var yalnız hissetmiyorum 😂

(3,049 puan) tarafından

Benim de eşim öyle aşırı yiyor ve kilo almış söylüyorum ama takmıyor Benim de bazen motivasyonumu kırıyor kilo verme falan diyor ama onu dinlemiyorum

tarafından

Dinleme canım devam et. Sağlık için önemli ya bende kendimi çok dinç hafif hissediyorum güzel beslenince. Gerçekten irade meselesi benim eşim yorulduğu için ciddi bir diyet yapamıyor yani istekte yok😂 ama evde ekmeği kesince akşamı hafif geçirmiş oluyoruz hemen etki ediyor.

0 oy
(2,678 puan) tarafından

afiyet olsun canım 

hangi kahve makinesini kullanıyorsun acaba?

(3,049 puan) tarafından

Karaca hatır hups 🫠

(2,678 puan) tarafından

onu bilmiyorum da canım ben Philips kullanıyorum ilk yaptığımda benimde köpüksuz olmuştu, internetten baktım makina ötmeden bir kaç saniye önce alırsan köpüklü olur diyor 

(1,986 puan) tarafından

Ben de hatır hüps kullanıyorum arkadaşın dediği gibi bir kaç saniye önce çıkarıyorum köpüklü oluyor unutur da makine ötünce çıkarırsam köpüksüz oluyor. Karaca kahveyi uzun süre pişiriyor halbuki en az bi 4 5 saniye erken ötmesi gerekiyor resmen kaynatıyor kahveyi öyle olunca da köpük möpük kalmıyor 

(3,049 puan) tarafından

Bir öyle denerim bu sefer bakalım olacak mı

0 oy
(14,584 puan) tarafından

Bol eksiler olsun ☺️

Azimli kadın 👩 

Bende yatırdım şimdi akşam yemeği yapacağım 

(3,049 puan) tarafından

Teşekkür ederim cute baby 🩷

Kolay gelsin sanada

(14,584 puan) tarafından

♥️♥️♥️

0 oy
(5,281 puan) tarafından

Cokda zayiflama kiz benim ki komsu var kadinin boyu kadar 2 cocugu var nerdeyse 40 yasinda kadin diyet yapacam diye kuru kemige dondu gerci o da oyle mutlu ama vucuduna bak 18 yasinda citir yuzune bak 60 yasinda gibi kucucuk beli bi de bana zayif derler 

Is guc bitmis masaAllah sana ben kac gundur pert oldum ondan mi sicaklardan mi bilmiyorum cok fenayim dun gece basim tuttu esime dedim cocuk oglene kadar sende kahvalti yapmislar biseyler yapmislar ben uyudum onda da kabus gordum tobe estagfurullah 11de kalktim koltuga yattim geri kalkamadim uzerimxe bi olu topragi var agirlik var yani resmen ustumde sicak mi carpti napti esim dondurma getirdi kahve yapti falan ayiltmaya calisiyo ama yok olmuyo valla kucuk cropu en kisa sortumu gitdim oglani da aldim dusa kabine girdim bi o bana tuttu bi ben ona su savasi yaptik oyle biraz ferahladim yataklari falan toplayim yemek yapilacak dedim 10 dk sonra bi daha sersemledim hala koltukta yatiyorum hic iyi degilim valla boyle devam ederse bi acile gidecem heralde 

(3,049 puan) tarafından

Sıcaklardandır canım benim de ara ara gidiyor enerji ama hayata tutunmaya çalışıyoruz ne yapalım Maşallah kocan bende kahve yapıyormuşuz sana ne güzel 🤝👍

Allah muhabbetinizi artırsın benimki bir bardak su vermez bana üşengeç liginden 😆

(5,281 puan) tarafından

Kiz yok normalde yapmaz herseyi bendne bekler zaten bu ara annesi ameliyat oldu ona cok kosturdum evde cok is guc oldu yorgun dustum ondan yapti yoksa o da yapmaz herseyin basjnda benim olmam lazim kotuyum ondan yapti yoksa yapmaz insaAllah canim hayirlisi artik cok kotuyum yerimden kalkamiyorum inan 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 435 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 166 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 179 göst.
17 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 273 göst.

Kategoriler

1,473,637 soru

24,127,628 cevap

333,842 kullanıcı