0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,494 puan) tarafından

Hayırlı günler 🌹 🌹 napıyonuz kızlar nasılsınız çok sıkıldım eşimin işi yoğun bu aralar evden çıkamıyoruz alışkın değilim  bu kadar oturmaya ruhum patladı 

4 Cevaplar

0 oy
(6,697 puan) tarafından

Aram sam sam a RAM sam sam guli guli guli guli RAM sam sam a RAM sam sam a RAM sam sam guli guli guli guli RAM sam sam şarkımız böyle hadi sen de söyle hep aram sam sam de dans et şimdiye gönlünce aram sam sam a RAM sam sam guli guli guli guli RAM sam sam 

Yemek yedik mutfak toplanmayı bekliyor peki ben ne yapıyorum kızlarla oyun oynuyoruz küçüğü uyuttuktan sonra hallederim artık hepsini 

(1,494 puan) tarafından

Ben de yemek yaptım mutfak dandini ama hiç giresim yok güneş düştü mutfağa kaynıyor.. Kolay gelsin sana şimdiden 😊

-Reklam-
0 oy
(1,756 puan) tarafından

Insan alışkın olmayınca zor geliyor ama sağlık olsun gerisi hallolur inşallah hayırlı günler bu arada ne yapayım yemek hazırlıyorum bende 

(1,494 puan) tarafından

Kolay gelsin canım evet ya  çok sıcak olmasa çıkarım ama kendim  de çıkamıyorum 🤷‍♀️

(1,756 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım sıcak vallahi bu ayda çıksa da biraz rahatlarız inşallah 

(1,494 puan) tarafından

İnşallah canım sıcak gelemedi dedik amaa bir  geldiği yaktı kavurdu mübarek

0 oy
(28,511 puan) tarafından

Aman yorucu bi gün bitmeyen işler güçler 

(28,511 puan) tarafından

24 gün var az kaldııı 🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️🙂‍↔️

(1,494 puan) tarafından

Sen benden zor durumdasın sanırım valla ben gün saymamıştım 😂😂

(28,511 puan) tarafından

3 tane erkek heyvan şey erkek evlat varda 😂😂😂😂

(1,494 puan) tarafından

O zamn saygılar sana  gene iyi dayanmışsın 😁😁

(28,511 puan) tarafından

Hahahaha sağol 😂

0 oy
(1,911 puan) tarafından

Eşim evin laminantini döşüyor bende oturdum bitirmesini bekliyorum bitirirse temizlik yapacağım 

(1,494 puan) tarafından

Kolay gelsin canım bende bu sene lamşnant değişmek istedim ama  olmadı seneye kaldı 🤦🏻‍♀️

(1,911 puan) tarafından

Sağol canım benim ki mecburluktan degişildi evin pencereleri çok kötüydü bide su bastı pencereler degisilirken laminantta degişilsin dedik bide durdukça zarar her sene fiyat artıyor 

(1,494 puan) tarafından

Aynen öyle her sene üzerine koyuyor fiyatlar ama  bahçe  düzenlemesi yapıyoruz önceliği ona verdik kaldı seneye 

(1,911 puan) tarafından

Kısmet meselesi biraz da belki senin için böyle olması daha hayırlıdır 

(1,494 puan) tarafından

Belkide nasip 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 299 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (31,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 291 göst.
+1 oy
8 cevap 186 göst.